Brandstof tegen de beste prijs

Omdat benzine een ’te’ groot deel uitmaakt van het budget van de meeste huishoudens, hebben we de beste deals voor je opgezocht, zodat je flink kunt besparen.

Brandstofkortingen op maat voor jouw situatie, hier is het overzicht!

Carte Q8 Beobank Carte Q8 Beobank
Kaarttype Beobank Q8 Kredietkaart Hybridcard Modalizy Tankkaart
Korting 2% 0,10 € / litre
Benzinepompen aanvaard Enkel Q8 Lukoil, Esso, Q8, Octa+, Maes, Avia, Texaco, Gabriels, G&V, Dcb, Esso, Power
Andere voordelen Inclusief 4 verzekeringen Maandelijkse factuur
Doelgroep Particulieren Zelfstandigen/KMO's
Particulieren toegestaan
HET AANBOD ZIEN ZIE DE AANBIEDING
Gebruik de code "MFIN" om van de aanbieding te profiteren!

Vind snel informatie

De beste deals van dit moment om geld te besparen aan de pomp

We zijn 2 serieuze en interessante aanbiedingen voor automobilisten tegengekomen. De eerste is merkgebonden, dus je moet altijd naar Q8 om te tanken, maar deze kaart heeft het voordeel dat hij niet beperkt is tot brandstoffen. De 2e is een multi-merkenkaart die je een korting biedt van €0,1 per liter, oftewel ongeveer 5%!

Met de Beobank Q8 kredietkaart krijg je 2% korting op tankbeurten

De voordelen

Onder voorbehoud van acceptatie is de kaart verkrijgbaar voor €5 per jaar. Kortingen zijn beperkt tot €250 per jaar.

Voorwaarden van deze 1e aanbieding om goedkoper te tanken

Registratie voor het getrouwheidsprogramma is gratis en gebeurt automatisch bij het verkrijgen van een Beobank Q8 World Mastercard. De toekenning van deze kredietkaart is onderworpen aan de goedkeuring van de aanvraag door Beobank NV/SA. Het gebruik van de kredietkaart moet voldoen aan de algemene voorwaarden vermeld in de kredietovereenkomst.

Met de Beobank Q8 World Mastercard krijgen klanten korting telkens als ze hun kredietkaart gebruiken om een aankoop te doen:

 • Gedurende de eerste drie maanden na het verkrijgen van de kredietkaart: 4% korting op transacties bij Q8 in België (zowel voor brandstof als voor andere aankopen in Q8 winkels). Na deze eerste periode van drie maanden: een korting van 2% op transacties bij Q8 in België.

Informatie over uw transacties:

 • Deze korting van 4% en vervolgens 2% komt bovenop de korting die de klant mogelijk al ontvangt bij de Q8 pomp.
 • Een korting van 2% wordt toegepast op stookolie bij Q8Mazout.
 • Een korting van 0,5% wordt toegekend op alle andere aankopen in België en in het buitenland.

De maximale terugbetaling is €250 per kalenderjaar, waarbij de meter elk jaar na de januari-afrekening op nul wordt gezet.

Het is belangrijk om te weten dat geldopnames, de jaarlijkse vergoeding, kosten, rente, overschrijvingen van de creditcardrekening, aankopen in cryptocurrency en contante voorschotten, zoals e-wallets of betalingsplatformen die als contante transacties worden behandeld, niet in aanmerking komen voor kortingen.

De kaart biedt 0% korting bij andere tankstations dan Q8.

De korting is van toepassing op elke afzonderlijke aankoop en niet op het totaalbedrag van de aankopen op het rekeningoverzicht. Het cashbackprogramma wordt weergegeven op het maandelijkse rekeningoverzicht (papieren en/of elektronische versie), met automatische accumulatie van cashback op elke transactie, maandelijks gecrediteerd op het volgende rekeningoverzicht.

Het is belangrijk om te weten dat de kaarthouder geen korting krijgt voor transacties die worden gedaan tijdens een periode waarin Beobank NV/SA de domiciliëringen met de kredietkaart heeft opgeschort. Als de contractuele relatie door Beobank NV/SA wordt beëindigd, komen transacties die na de beëindiging worden uitgevoerd niet in aanmerking voor kortingen.

Wanneer je betalingen doet met je Beobank kredietkaart, zijn je aankopen verzekerd tegen diefstal of accidentele schade. De Aankoopverzekering biedt dekking voor :

 • Aankopen met een minimale waarde van 50 euro betaald met je kaart, in België of in het buitenland;µ
 • Diefstal door inbraak, geweldpleging of accidentele schade;
 • Een dekkingsperiode van 200 dagen vanaf de datum van aankoop;
 • Een maximale terugbetaling van 3.000 euro per jaar.

Je profiteert van een extra garantieverlenging van één jaar op elektrische, elektronische en IT-apparatuur. Deze verlenging komt bovenop de fabrieksgarantie van 2 jaar en geldt voor verschillende soorten apparatuur, zoals huishoudelijke apparaten (de zogenaamde “witte” producten), audio- en video-elektronica (de zogenaamde “bruine” producten) en IT-apparatuur voor privégebruik (de zogenaamde “grijze” producten).

De uitgebreide garantieverzekering biedt dekking voor :

 • Apparaten met een minimale waarde van 50 euro, gekocht in winkels in België en betaald met je Beobank kredietkaart;
 • Vergoeding tot €2.000 per schadegeval per jaar.

Met jouw Beobank kaart kan je in alle veiligheid online aankopen doen, of het nu op je computer, tablet of smartphone is. In geval van niet-levering of beschadiging van een nieuw artikel ter waarde van minstens € 50, gekocht via een online shop (met uitzondering van veilingsites) die gehost wordt in de Europese Unie of de Verenigde Staten, zal de verzekeraar rechtstreeks tussenkomen met de verkoper om een bevredigende oplossing te vinden.

Safe Online Insurance dekt de volgende gevallen:

 • Als er geen oplossing wordt gevonden na een poging om het probleem met de verkoper op te lossen;
 • Een terugbetaling van maximaal €1.250 per incident per jaar.

De verzekering dekt de volgende gevallen:

 • Wanneer je een voertuig huurt voor een periode van maximaal 31 dagen. De kosten voor het herstellen van materiële schade aan het voertuig zijn gedekt tot het bedrag van het eigen risico dat is vastgelegd in het huurcontract.
 • Als het voertuig tijdens de huurperiode wordt gestolen, worden de kosten gedekt die overeenkomen met het eigen risico dat u in rekening wordt gebracht.
 • Het schadevergoedingsplafond is vastgesteld op 1.000 euro per jaar.
 • Het franchisebedrag is 50 euro.

Met de Modalizy multi-merkenkaart krijg je € 0,10 korting per liter bij meer dan 1.850 pompen.

De voordelen

Ideaal voor zelfstandigen en bedrijven, je ontvangt een maandelijkse factuur. Je boekhouder zal er dol op zijn

Algemene voorwaarden van de HybridCard

Je moet een aanvraag indienen via het formulier. Als je aanvraag wordt geaccepteerd en gezien het feit dat dit een maandelijkse vergoeding is (postpaid), wordt je gevraagd een waarborgsom van €150 te betalen.

De Hybridcard biedt je de volgende kortingen:

 • 0,10 per liter op de vermelde prijs voor benzine en diesel (buiten het autosnelwegennet)
 • 0,03 per liter voor stookolie

Meer dan 2/3 van de pompen in Begique accepteren de kaart, met de volgende beschikbare merken: Lukoil, Q8, Esso, Octa+, Texaco, Avia, Maes, Gabriels, G&V, Dcb en Power.

Websites die pompprijzen vergelijken