Wagen laten keuren in Zwevegem?

ADRES

Pluim 6
8550 Zwevegem
Tel.: 059 55 27 85
Fax: 056 28 23 41

Toegang autokeuring Pluim 6, Zwevegem
Toegang autokeuring Pluim 6, Zwevegem. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke autokeuringen zijn toegestaan te Zwevegem?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG

ADR-keuring

CEMT-keuring

TEMPO 100

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Vergeet dus zeker niet te reserveren voor de jaarlijkse technische controle van je voertuig.
Pol B.
Mijn wagen werd vier jaar oud. Via de website van KeuringAuto.be was ik op de hoogte dat ik daarom een afspraak moest maken voor de jaarlijkse technische controle. Ik vond heel handig het keuringsstation van mijn keuze en in in 1-2-3 maakte ik een online afspraak!
Joke W.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Pluim 6 te 8550 Zwevegem.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur . Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring te Zwevegem is 059 55 27 85.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Zwevegem is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Zwevegem

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring KM Zwevegem
4.3
Gebaseerd op 737 beoordelingen
powered by Google
Essentieldeco beEssentieldeco be
08:54 07 Mar 23
Zeer mooi gebouw met vriendelijke mensen en precies op tijd met afspraak 10/10Tot volgende keer 👍👍👍 doe zo verder
antoon douterloigneantoon douterloigne
07:38 21 Feb 23
zie daar weinig gemotiveerde mensen rondlopen die wel meer oog hebben voor hun telefoon dan een woordje uitleg te geven aan de klant , wachttiid een half uur met twee lichte vrachtwagens voor mij .hoop dat ze per uur betaald worden en niet per keuring wagen .
eric blauwbloemeeric blauwbloeme
09:48 31 Jan 23
Je maak een afspraak op een bepaald uur wat gebeurd je staat nog meer dan een half uur in de wachtrij wat een service
Bert V.Bert V.
13:02 26 Jan 23
Zakelijke en vriendelijke bediening. Zeer moderne autokeuring, ruim en overzichtelijk. Snelle afhandeling. Maak bij voorkeur een afspraak en dan ben je op minder dan een uur gesteld
Marc VandaeleMarc Vandaele
15:23 31 Dec 22
Op afspraak vlotte bediening. Positieve ervaring.
bart losfeldbart losfeld
22:48 01 Dec 22
Geen correcte info mee gekregen/ nu rode kaart ....doe u job zoals het moet
Diego MissiaenDiego Missiaen
11:12 18 Nov 22
Ik had een afspraak gemaakt en blijkbaar hadden ze wat vertraging waardoor ik een half uur extra heb moeten wachten.Wat me opviel was dat wie geen afspraak had, nog net iets vlugger bediend was..
Fabrice SamynFabrice Samyn
15:05 16 Oct 22
Prachtig nieuw keuringscentrum. We gaan altijd via afspraak. Vriendelijke keurders, als er al iets fout is aan het voertuig moeten ze dit wel melden natuurlijk. Sleutels en papieren klaarleggen is al wat je moet doen, daarna laat je iedereen zijn werk doen...
Jan L. V.Jan L. V.
10:29 13 Oct 22
Bij keuring afgekeurd voor één band. Rode kaart. Geen probleem. 's anderendaags terug met 2 nieuwe voorbanden. Doodleuk afgekeurd voor band achteraan. En u doodleuk staan uitlachen....
Lothar WullemanLothar Wulleman
09:49 05 Aug 22
2 u moeten wachten omdan te horen te krijgen dat ze gene tijd meer hadden terwijl ik een afspraak had, en vree vriendelijk waren ze ook nie zeker geen aan rader km zwevegem
Steven DumonSteven Dumon
16:52 07 Jun 22
Niet altijd overdreven vriendelijk, maar uiteindelijk wel zeer correct uitgevoerd.
js_loader

Voor wie is de autokeuring te Zwevegem interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Zwevegem kan hier terecht.

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Kortrijk

Autokeuring Waregem

Autokeuring Kluisbergen

Autokeuring Anzegem

Autokeuring Ronse

Autokeuring Wortegem

Autokeuring Avelgem

Autokeuring Spiere-Helkijn

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Zwevegem?