Voertuig keuren te Diksmuide?

ADRES

Steenbakkerijstraat 2
8600 Diksmuide
Tel.: 059 25 55 55
Fax: 051 51 95 61

Toegang autokeuring Steenbakkerijstraat 2, Diksmuide
Toegang autokeuring Steenbakkerijstraat 2, Diksmuide. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke autokeuringen zijn toegelaten in Diksmuide?

Herkeuring

Tweedehandskeuring

Eerste keuring

Periodieke keuring

LPG/CNG keuring

Tuning rapport

ADR-keuring

CEMT-keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Ik had mijn auto laten tunen. Eens alle aanpassingen gebeurd waren, is het noodzakelijk mijn getunede wagen te laten keuren in het keuringscentrum. Daar stellen ze een rapport op zodat alles in lijn is met de voorgeschreven regels.
Ivo Van B.
Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Tina De M.

Veel gestelde vragen

U kan natuurlijk een afspraak maken voor de autokeuring in Diksmuide. Dit kan heel snel online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Steenbakkerijstraat 2 te 8600 Diksmuide.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Met uitzondering van feestdagen. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Diksmuide is 059 55 27 85.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Diksmuide is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Diksmuide

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring KM Diksmuide
4.1
Gebaseerd op 697 beoordelingen
powered by Google
Alphons RademakerAlphons Rademaker
13:56 09 Dec 22
Gisteren volgens afspraak voor herkeuring afstelling koplampen, is nog geen 5 min. werk. Moeten aansluiten in rij met klanten zonder afspraak. Meer dan een uur moeten wachten. Wat heeft een afspraak dan voor nut? Ook onvriendelijk behandeld. Misschien toch maar uitkijken naar een ander keuringstation.
Rik LiekensRik Liekens
04:11 10 Oct 22
Auto afgekeurd door administratieve fouten omdat ze vergeten technische gegevens niet ingevuld hadden met registratie inschrijving tweedehands voertuig . Ik sta zelf in voor de kosten herinschrijving...
Johan DegelaenJohan Degelaen
16:25 07 Oct 22
Altijd druk zoals iedereen wel weet. Maar ze doen hun best. Vanaf je binnen bent verloopt alles vlotjes.
elsy claeyselsy claeys
04:17 30 Sep 22
Heel goed, we kwamen 3' aan voor ons tijdstip van onze afspraak en er stond 1 iemand voor ons. Poort gaat open, technieker bekijkt de nummerplaat en zegt vriendelijk dat de auto voor me moet plaats maken dat wij eerst een afspraak hebben. Heel vriendelijk ook! Lang leve op afspraak kunnen gaan want er stond een rij van 16 auto's naast ons 😱
evelien philipsevelien philips
09:44 18 Jun 19
Vriendelijke mensen, wachten is normaal. Als je de webcam in de gaten houdt kan je geluk hebben dat je niet lang moet wachten
js_loader

Voor wie is de autokeuring te Diksmuide interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van de Westhoek kan hier terecht. 

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Nieuwpoort

Autokeuring Middelkerke

Autokeuring Gistel

Autokeuring Veurne

Autokeuring De Panne

Autokeuring Koksijde

Autokeuring Koekelare

Autokeuring Kortemark

Autokeuring Houthulst

Autokeuring Lo-Reninge

Autokeuring Alveringem

Autokeuring Vleteren

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Diksmuide?