Autokeuring van Brugge nodig?

ADRES

Kolvestraat 29
8000 Brugge
Tel.: 059 55 27 85
Fax: 050 45 70 71

Toegang autokeuring Kolvestraat 29, Brugge
Toegang autokeuring Kolvestraat 29, Brugge. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke autokeuringen zijn toegestaan te Brugge?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Tuning

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

Keuring na ongeval

Eerste keuring

CNG keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Pieter S.
Zonder geldig keuringsbewijs, mag men zich namelijk niet begeven in het openbaar verkeer! Dit is ten strengste verboden en er staan boetes op. Een geldig keuringsbewijs is ook van absoluut belang voor de verzekering van uw voertuig.
Frank De G.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Kolvestraat 29 te 8000 Brugge.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur . Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden. Keuring na ongeval (KVO), tweedehandskeuring en eerste keuring bedrijfsvoertuigen is steeds en enkel op afspraak.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Brugge is 059 55 27 85.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Brugge is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Brugge

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring KM Brugge
3.6
Gebaseerd op 1327 beoordelingen
powered by Google
Daan PapeDaan Pape
09:26 20 Feb 23
Deze keuring is een ramp. Ik zou negatieve sterren kunnen willen geven. Afspraak of niet je zal wachten tot in de eeuwigheid.
Steven CarlierSteven Carlier
13:49 15 Feb 23
Na keuring werd gezegd aanbieden a d kassa.A d kassa werd ik naar dieselkeuring gestuurd.Zeer onvriendelijk persoon aan de kassaVond Dat ik zijn collega die me verkeerd stuurde moest gaan aanspreken.
Arlinda VanthommeArlinda Vanthomme
06:31 12 Feb 23
Vriendelijk en toch wel vlot ondanks de lange rij wachtenden voor me
Gerald NijenhuisGerald Nijenhuis
15:08 23 Dec 22
Om 16 uur al niet meer welkom…. Als je zonder afspraak gaat.. Beetje jammer.. al 2 x na het werk proberen binnen te komen.. geen respect voor mensen die werken..
Johan ServranckxJohan Servranckx
09:38 03 Dec 22
Veel te veel personeel die alleen niets doen dan tegen mekaar praten. Heb 2 uur aangeschoven voor 5 auto s voor mij
Philip DobbelaerePhilip Dobbelaere
20:21 17 Nov 22
Afschuwelijk dat men 2 uur en een kwart moet wachten voor een keuring van 20 minuten. Schaf vrije keuring af en verplicht op afspraak. En dit volgens beschikbaar personeel. Mensen meer dan 2 uur laten wachten bij vrije keuring duidt erop dat dit niet haalbaar is met het huidige personeelsbestand. Als verantwoordelijke moet je daar iets aan doen.
melina millevertmelina millevert
21:05 08 Nov 22
Rampzalig afspraak gemaakt vandaag om 12 h 1u30 moeten aanschuiven....dus pas na 2 u buiten! Zonde van mijn vrije dag....waar ik nog andere afspraken had! Wel nog blij met de super vriendelijke medewerker heeft het beetje goedgemaakt!
JarnoJarno
09:58 07 Oct 22
Zeer slechte ervaring, er wordt zeer traag gewerkt. Na 4x door de keuring te zijn geweest zonder moeite blijkt nu ineens een attest nodig te zijn van mijn chassisnummer, is anders nooit nodig geweest. Naar de garage geweest en ook daar zeiden ze dat dit niet nodig was omdat overal op elk document mijn chassisnummer wel degelijk vermeld stond. Toch maar zo een document opgevraagd en nu nog eens door de hel van opnieuw te keuren.Echt een schande
draken2812draken2812
21:48 13 Sep 22
Er is zeker weten maar 1 plek waar personeel er mee wegkomt zo onbeschoft en arrogant te doen tegen de mensen. Kan me geen ander werk voorstellen waar mensen zich zo kunnen opstellen. Zowel op de vloer als aan loket. ( uitgezonderd de dame) chapeau. Iedereen die ik ken spreekt er ook van, het is algemeen gekend. Best dat we er niet teveel moeten zijn…..
js_loader

Voor wie is de autokeuring in Brugge interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuring in de buurt van Brugge kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Damme

Autokeuring Knokke-Heist

Autokeuring Blankenberge

Autokeuring Zuienkerke

Autokeuring Jabbeke

Autokeuring Zedelgem

Autokeuring Oostkamp

Autokeuring Beernem

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar is de autokeuring van Brugge?