Wagen laten keuren in Nijvel?

ADRES

Rue de la Science 10,
1400 Nijvel
Tel: +32 87 57 20 30

Toegang autokeuring Rue de la Science 10, Nivelles
Toegang autokeuring Rue de la Science 10, Nivelles. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Nijvel?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel op maandag en donderdag van 7.00 tot 9.30 uur en elke dag van 12.00 tot 13.00 uur.

Controles alleen op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Op afspraak voor iedereen op maandag en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue de la Science 10 te 1400 Nijvel

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Nijvel is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Nijvel

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station de Nivelles
4.0
Gebaseerd op 957 beoordelingen
powered by Google
Thomas HennuyThomas Hennuy
08:41 21 Mar 23
Het is nog steeds 50/50:- Bij het personeel is er de knorrige en de opgewekte.- Bij de rode kaart controle op een verkeerd afgestelde koplamp en groene kaart bij een SilentBlocs (spelen, dragen) om op te letten.- De "Hallo" kan worden gevoeld als agressie of als een hoffelijke ontmoeting tussen professional en cliënt.De afspraken zijn niet echt handig aangezien we nooit op tijd komen, we worden niet opgehaald om ons voor te gaan als we een afspraak hebben.Dit blijft een serieuze controle, maar de resultaten zullen afhangen van uw hoofd en de stemming van de technicus.
Nicolas SNicolas S
13:29 08 Feb 23
Goede ervaring dit jaar. Het personeel deed zijn werk serieus en objectief. Bovendien blijven velen van hen gepassioneerd
Nes TNes T
12:55 12 Dec 22
Ren weg als je kunt. Ga ergens anders heen, ze hebben me voor niets laten verhuizen. Ik kom uit de Audi-dealer omdat mijn koplampen zogenaamd te hoog waren en helemaal niet. De dealer vertelt me ​​dat ik nog lang niet de 1e ben. Nu moet ik voor niets terug naar Nijvel want mijn auto is perfect. Ze verspillen gewoon je tijd en gas en vooral geld omdat mijn auto niets heeft.
Babis SMIRNBabis SMIRN
12:40 12 Oct 22
Goede plek voor controle over uw auto met vriendelijk en professioneel personeel. Het is schoon van binnen en van buiten. Het enige dat ze kunnen doen is iets meer ruimte voor de klanten en een koffiezetapparaat, anders is alles perfect.
Gouverneur VincentGouverneur Vincent
16:37 22 Sep 22
Na een tegenbezoek kwam ik 's avonds zonder afspraak om één uur aan of alleen zij die een afspraak hebben worden aangenomen. De chef wilde ondanks de werkdruk toch mijn voertuig inspecteren. Service aan de top! Dankjewel.
Jim VJim V
15:29 18 Jun 22
Alleen lijnen, ook met afspraak. Daarnaast duurt het langer om een ​​afspraak te hebben dan de oproeping naar de controle toestaat. Laat in de ochtend, afhankelijk van de patiënten, openen ze soms tijdslots op afspraak voor de middag. Nog een efficiënte openbare dienst.
JDC's car channelJDC's car channel
15:21 16 Jan 20
Heel vriendelijk en goede service
Elise WilliamsElise Williams
16:10 12 Jan 20
Efficiënt en snel. Mensen zijn sympathiek. Heel goed ontvangen
js_loader

Voor wie is de autokeuring Nijvel interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Waals Brabant kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Nijvel?