Wagen laten keuren in Mont-Saint-Guibert?

ADRES

Rue du Fond Cattelain 4,
1435 Mont-Saint-Guibert
Tel: +32 87 57 20 30

Toegang autokeuring Rue du Fond Cattelain 4, Mont-saint-Guibert
Toegang autokeuring Rue du Fond Cattelain 4, Mont-saint-Guibert. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Mont-Saint-Guibert?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Minder personeel van 7.00 tot 9.30 uur (maandag en donderdag) en van 12.00 tot 13.30 uur.
Laatste controle 20 min. voor sluitingstijd (bij grote drukte vervroegde sluiting mogelijk!)

Keuringen alleen op afspraak (behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen)

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue du Fond Cattelain 4 1435 Mont-Saint-Guibert

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Mont-Saint-Guibert is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Mont-saint-Guibert is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Mont-Saint-Guibert

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station de Mont-Saint-Guibert - 18
3.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
Hélène PensisHélène Pensis
09:01 25 Oct 23
Gezien de slechte reacties ging ik er met een brok in mijn maag naartoe? Tot mijn grote verrassing was het personeel zeer beleefd en professioneel! Ze hebben zelfs vriendelijk een dame geholpen die vlak voor mij in de rij pech had gehad en haar voertuig niet meer kon herstarten!
GunLockGunLock
21:20 23 Oct 23
Passage op afspraak heel erg slecht aangegeven tot het punt dat een aantal van ons verdwaald waren...
B DB D
08:28 23 Oct 23
DIEFSTAL! Voertuig ter beoordeling voor een Carpass, heeft 3 maanden niet gereden, geweigerd vanwege de richting van een koplamp en lichte slijtage aan een band.LET OP / Kies een ander station. DIEVEN
Kevser ÇelebiKevser Çelebi
17:05 22 Oct 23
Meer dan een uur wachten, eerst buiten (aankomst om 13.50 uur voor een "vergadering" om 14.00 uur, ijzeren gordijn om 14.20 uur gepasseerd) en vertrek om 15.20 uur!!! voor een controle van 10 minuten... Betreurenswaardig! Alles moet verbeterd worden, ontvangst, stiptheid, personeelsorganisatie, (constante) pauzes, etc.
Luis RosaLuis Rosa
15:28 20 Oct 23
Weigerde de vereiste technische keuring van niet-standaard banden… VERPLICHT HERZOEK VOOR HELEMAAL NIETS…. Het is gemakkelijk te meten zoals ze willen, het hangt af van de kracht die ze gebruiken op het kleine apparaatje... kijk naar mijn foto's waar het gemeten is... eerlijk gezegd!!!!!
Tobi MelbourneTobi Melbourne
17:01 11 Sep 23
Ivan GreffIvan Greff
09:14 10 Sep 23
Laurent LorLaurent Lor
04:54 10 Sep 23
Sebastien AuvSebastien Auv
21:00 09 Sep 23
pablo del bachipablo del bachi
11:18 09 Sep 23
Jean VandermeerschenJean Vandermeerschen
07:01 26 May 23
Vriendelijk personeel en correcte service
Mark MeelMark Meel
16:45 26 Apr 23
Correct et personele poli
RomashkaRomashka
19:17 07 Apr 23
Super ervaring !! Keuring zelf duurde 10 min. Super service en vriendelijke mensen. Zeker aan te raden grtn
Willy PaternosterWilly Paternoster
17:33 20 Feb 23
Ben zonder afspraak naar Mont Saint Guibert geweest rond 13u30 en werd teruggestuurd met als reden dat er gëen plaats meer was zonder afspraak daar alle plaatsen voor maandagnamiddag ingenomen waren. Is dit normaal na telefonische aanvraag waar in het frans of Duits als keuze 3 minuten onverstaanbare uitleg gegeven werd. Ben ontgoocheld terug naar huis gereden zonder te weten wat ik moet doen.Voor mij toch de korst mogelijke plaatsWilly PaternosterPoelweg 643909 OverijsTel 02/6873271
Tim De CombeTim De Combe
15:14 26 Oct 22
Zeer vriendelijk en snel binnen en buiten 🙂
Daisy MarchandDaisy Marchand
09:37 08 Nov 20
Ze zijn niet echt vriendelijk
Fluyt AlainFluyt Alain
14:32 02 Sep 20
Prima, beleefd en goed en snel.
Carlo DemuylderCarlo Demuylder
13:29 05 Jun 20
Enkel op afspraak. In Vlaanderen niet. 1 België?
Andy VandervoortAndy Vandervoort
09:03 22 Jan 18
Triestig zaak hier, afraden is de boodschap hier
js_loader

Voor wie is de autokeuring Mont-Saint-Guibert interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Waal-Brabant kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Mont-Saint-Guibert?