Wagen keuren in Zellik?

ADRES

Researchpark 90, 1731 Zellik

Toegang autokeuring Researchpark 90, Zellik
Toegang autokeuring Researchpark 90, Zellik. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Alle dagen van 7u30 - 11u30 & 12u - 16u.

Welke soorten keuringen zijn toegelaten in Zellik?

Eerste keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG

Homologatie

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring na ongeval (KNO)

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Hugo C.
Uw voertuig op tijd laten schouwen is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Vergeet dus uw jaarlijkse technische controle niet.
Christine D.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Researchpark 90 te 1731 Zellik.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7u30 uur tot 11u30 uur en van 12u tot 16u. De laatste keuring start om 15u30.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Zellik is 02 559 08 40.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Zellik is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Zellik

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

AIBV - Keuringscentrum van Zellik
4.3
Gebaseerd op 718 beoordelingen
powered by Google
Daniel AvramDaniel Avram
18:42 03 Apr 24
Goed georganiseerd
Yassine BourakiYassine Bouraki
12:05 31 Mar 24
Heel leuk oké
mokhtari karimmokhtari karim
17:06 28 Mar 24
Zeer goede service.. behalve de meneer die aan de kassa stond en die duidelijk laat merken dat hij je eigenlijk niet in het Frans te woord wil staan..
Ivan FiletIvan Filet
15:15 22 Mar 24
Prachtig om mijn eigenbloed daar zien te werken de vriendelijkste kerel die er maar kan zijn M.....
roger deschutterroger deschutter
14:18 18 Mar 24
Qa- MartransQa- Martrans
23:07 11 Feb 24
goed geplaatst, niet te lang wachten
Gerard DuboisGerard Dubois
18:34 08 Feb 24
Eerste check in dit centrum en volledige tevredenheidZeer gastvrij personeel.Aanbevelen.
Blaj Marius.Blaj Marius.
17:54 08 Feb 24
Ik had nachtmerries over de ‘controletechniek’ die ik in Brussel ervoer. Ik kwam hier dit jaar voor het eerst en ik moet zeggen dat er absoluut geen vergelijking is. Ik werd goed ontvangen, de sfeer is veel relaxter maar ook professioneler: ik had de indruk dat iedereen zijn werk serieus deed, zonder te proberen irrelevante gebreken te vinden (die niets met beveiliging te maken hebben) om je alleen maar meer geld te vragen. Ga daarheen!
Pascal BelangPascal Belang
18:00 06 Feb 24
Ik ben autoprofessional en ga al 29 jaar naar dezelfde keuring in Schaarbeek, kolonel bourg, sinds de covid gaat niets meer op afspraak en ondanks alles 4 uur wachten!!!!! Ik ga al 6 maanden naar Zellik, HET IS PARADIJS...... aardig, serieus, heel schoon en vriendelijk.In tegenstelling tot wat sommige mensen vrezen, geen taalprobleem!!! Integendeel, het personeel is geweldig.Dankzij henGarage OPTECHNICS gooit
Anna SwiderskaAnna Swiderska
16:18 06 Feb 24
Snelle professionele service. Bedankt dat je in het Engels tegen me praat. Tot over twee jaar 😉
bolobolo
12:41 03 Jan 24
Hilde Van de SteeneHilde Van de Steene
09:22 18 Dec 23
I NI N
21:42 11 Dec 23
Sterk punt: nabijheid van de snelweg. Prettige bereikbaarheid waardoor je (heel vroeg!!!) naar de opening kunt en daarna weer normaal naar je werk kunt gaan.Tweetalig, gastvrij, professioneel.
Damien GerardDamien Gerard
13:21 11 Dec 23
Op tijd geen lange wachttijd volgens afspraak
mehdi bou sbiamehdi bou sbia
02:52 10 Dec 23
Correcte en strikte technische keuring uitsluitend op afspraakSuper professioneel personeel, alleen de werkplaatsmanager is te vierkant en niet flexibel met afspraken op locatie
duhaliu ionutduhaliu ionut
17:17 23 Nov 23
Daniel VincentDaniel Vincent
17:36 21 Nov 23
Snel en effectief
Harald HuygensHarald Huygens
20:19 17 Nov 23
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel
Francis MarrantFrancis Marrant
11:31 13 Nov 23
Correct, professioneel, duidelijk.
Laurence Coppens (Lau)Laurence Coppens (Lau)
11:08 12 Nov 23
Rodrigo OliveiraRodrigo Oliveira
10:39 12 Nov 23
Ioannis RaptisIoannis Raptis
13:27 09 Nov 23
De heer Wim, (chef-kok), racistisch tegenover Franstaligen, u bent niet gemaakt om deze functie te bekleden, u bent een schande voor het personeel!!!Dit werd door een van uw collega's bevestigd dat ik de tweede technische (verkoop)keuring niet kon doorstaan ​​omdat ik Frans sprak.Omdat ik op afspraak mijn periodieke keuring bij u heb doorstaan ​​(met groot succes, deze donderdag 9 november), en omdat ik dezelfde dag nog niet wil passeren voor de technische verkoopkeuring, zal ik geen afspraak meer met u maken, geloof me !! U bent onprofessioneel EN RACISTISCH tegenover uw eigen land. Ik zal niet nalaten mijn ongeluk rond de maand te delen. VLUCHTEN!
Cedric JespersCedric Jespers
17:46 05 Oct 23
Snel & vriendelijk beste keuringscentrum dat ik tot nu ben geweest.
Aristides PaimAristides Paim
19:21 04 Oct 23
Ga niet zonder afspraak. Met een afspraak is de service zeer snel.
D BD B
13:16 26 Sep 23
Bernard MorletBernard Morlet
20:52 25 Sep 23
Christophe KleizynskyChristophe Kleizynsky
10:11 26 Aug 23
Najim BenhadiNajim Benhadi
21:31 23 Aug 23
C NijiberschiC Nijiberschi
19:06 22 Aug 23
Andressa RamalhoAndressa Ramalho
09:48 22 Aug 23
Super
PieterPieter
11:51 20 Aug 23
Snelle en correcte service
honney manhonney man
20:42 19 Aug 23
isolde van den borreisolde van den borre
20:48 10 Jul 23
Zeer correct en punctueel! Heel tevreden over!
Kenny GastmansKenny Gastmans
07:21 28 Jun 23
Afspraak om 7u20? Met wat geluk een half uur tot een uur later effectief binnen.Voucher voor bedrijfswagen? Toon die zeker niet bij de betaling, want dan komt er 30 minuten extra tijd (en discussie) bij.Moest dit een privébedrijf zijn: al lang uit de markt.
Vergeet niet tijdig te reserveren want anders kom je er niet in. Reserveren doe je best paar maanden op voorhand via internet want telefonisch is het moeilijk om verbinding te krijgen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
charly haeltermancharly haelterman
14:59 06 Jun 23
Enkel op afspraak maar heel eenvoudig om een afspraak te maken waardoor er amper moet aangeschoven worden.
de Chaffoy Pascalde Chaffoy Pascal
21:17 12 May 23
Heel vriendelijk en professionneel personeel .
Benjamin AebischerBenjamin Aebischer
18:00 08 May 23
Vermijd deze plek ten koste van alles. Ik heb een auto gekocht die door deze plaats is gekeurd. Hoewel de auto niet in orde was, werd hij te koop aangeboden. Zodra ik me het probleem met het voertuig realiseerde, kreeg ik te horen dat ze inderdaad een fout hadden gemaakt, maar dat ik het met mijn monteur moest oplossen. Later kreeg ik te horen dat het een corrupte zaak was die onder de tafel betaalde betalingen deed om defecte voertuigen te koop aan te bieden. Ik vind het beschamend, vermijd deze plek ten koste van alles.Hier is de tekst die ze me als verontschuldiging hebben gestuurd, dit namens hun verzekering:Geachte heer Aebischer,wij verwijzen naar de door u vermelde problematiek van het keuringsbewijs bij aankoop van uw wagen bij garage Libel.Ongeacht of er een verkeerde code op het keuringsbewijs werd aangebracht, er stond duidelijk dat de uitstoot te hoog was. Zelfs bij de 'verkeerde' code staat dat er een herstelling diende te gebeuren. Garage Libel kon dit op het keuringsbewijs vaststellen en als professional had hij ook moeten weten wat de gevolgen zijn en minstens de nodige herstelling moeten doen.Uzelf had bij ontvangst van de papieren ook kunnen vaststellen dat er een probleem was met de roetfilter en dat er volgens het keuringsbewijs een herstelling diende te gebeuren. U had op dat moment de garagist moeten aanspreken en navragen of de herstelling effectief was gebeurd, zodat u dan kon beslissen of u al dan niet de auto zou aankopen.Wij menen dat het autokeuringscentrum hiervoor niet aansprakelijk is en wij wachten dan ook uw dagvaarding af.Met vriendelijke groeten,Yves KENNISschadebeheerder-adviseurTel. 016 24 46 85 – Intern 9999 4 46 85KBC Verzekeringen NV, LEUtiens - SZOProfessor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven
Metin BushiMetin Bushi
12:45 11 Apr 23
1uur aan de lijn gewacht op afspraak te maken nadien zomaar afgelegd nadien nog 1x gebeld en weer 40min aan de lijn en geen enkel antwoord dit is niet normaal
Pierre MichelPierre Michel
12:22 07 Mar 23
Heel goed. Vriendelijk en alles verliep vlot.Prima center in Zellik.
Dante Van den BrandeDante Van den Brande
12:19 16 Feb 23
1 ster extra voor de vriendelijke man die me heeft ontvangen, voor de rest boertig onthaal en bepikken u gewoon waar je bij staat
Mark AmeryckxMark Ameryckx
21:19 26 Jan 23
Snel en efficiënt, korte wachttijden
Luc SchotsLuc Schots
05:27 25 Nov 22
Competente checkers, vlotte doorstroming, vriendelijke afhandeling. Top service!
johan limbourgjohan limbourg
10:17 03 Nov 22
Steeds vriendelijke ontvangst en nodige uitleg.
Rudi Van der SmissenRudi Van der Smissen
12:25 21 Oct 22
Maand tot maand en half wachten op keuring 2dehands vind ik niet meer ok
Pascal De RidderPascal De Ridder
12:03 21 Oct 22
Vriendelijk, afspraak op tijd en correct!Top!
Albert De RidderAlbert De Ridder
21:05 01 Feb 22
Vlotte controle op afspraak.Wel redelijk veel wachttijd om te betalen.Maar 1 loketopen.Voor de rest niets op aan te merken.
js_loader

Voor wie is de keuring in Zellik interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Brussel kan hier terecht.

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Brussel

Autokeuring Dilbeek

Autokeuring Lennik

Autokeuring Ternat

Autokeuring Sint-Pieters-Leeuw

Autokeuring Wemmel

Autokeuring Asse

Autokeuring Roosdaal

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Zellik?