Auto laten keuren in Rotselaar?

ADRES

Wingepark 3
3110 Rotselaar

Toegang autokeuring Wingepark 3, Rotselaar
Toegang autokeuring Wingepark 3, Rotselaar. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuring zijn toegestaan in Rotselaar?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

Keuring LPG

Keuring CNG

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Uw wagen op tijd jaarlijks laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers. Uw voertuig in goede staat is een pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Eric D.
De periodieke keuring van mijn wagen is een jaarlijkse afspraak voor mij. Ik weet ongeveer wanneer ik moet gaan en maak dan altijd een online afspraak voor de technische controle van mijn auto. Ik ben heel blij dat dit kan want het bespaart me een pak tijd!
Marcel R.

Veel gestelde vragen

Dit is de beste oplossing om tijd te besparen. U kan een afspraak maken voor de jaarlijkse technische controle van uw wagen. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Wingepark 3 te 3110 Rotselaar.

De schouwing van Rotselaar is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur. Het is aangewezen een online afspraak te maken om files bij het voorrijden te vermijden.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Rotselaar is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Rotselaar

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Rotselaar
3.8
Gebaseerd op 1831 beoordelingen
powered by Google
marcel raijmakersmarcel raijmakers
18:34 04 Apr 24
johan crapsjohan craps
14:58 03 Apr 24
Niet vriendelijk en heel kort af
richard dekockrichard dekock
12:11 31 Mar 24
Snel en zonder afspraak één uur horloge in de hand
Hilde CoremansHilde Coremans
08:21 31 Mar 24
Top Onmiddelijk befriend In 15min buiten
Karel SmeestersKarel Smeesters
12:47 30 Mar 24
Vriendelijke service. Reserveren is gemakkelijk en snel.
H. V.d.BH. V.d.B
21:48 13 Feb 24
Klacht betreffende recente keuring voor verkoopNa een recente keuring voor verkoop van mijn voertuig bij uw centrum, voel ik mij genoodzaakt om een klacht in te dienen. Graag wil ik enkele punten aanhalen en mogelijkheden tot verbetering voorstellen.Ten eerste, mijn voertuig werd voor onderhoud en keuring voor verkoop naar een garage gebracht. Auto is via een veiling gekocht, waardoor ik zelf verantwoordelijk ben voor de keuring voor verkoop en de daaropvolgende verzekering. Dit proces vereist een keuring voor verkoop, waarvoor ik een afspraak heb gemaakt bij uw centrum in Rotselaar.Op de dag van de keuring in Rotselaar kreeg mijn voertuig een rode kaart vanwege een technisch mankement: het linker voorlicht stond te laag -25, wat resulteerde in een rode kaart . Het is belangrijk op te merken dat deze fout niet door mij, maar door de garage is veroorzaakt. Desondanks zit ik nu met de consequenties ervan opgescheept.Mijn teleurstelling richt zich voornamelijk op het gebrek aan flexibiliteit en klantgerichtheid tijdens de keuringsprocedure. Het bijstellen van het voorlicht zou slechts een kwestie van enkele seconden werk zijn geweest, maar dit werd niet ter plaatse gedaan. In plaats daarvan moest ik opnieuw een afspraak maken, wat resulteerde in een wachttijd van nog eens 8 dagen voor een herkeuring.Dit gebrek aan efficiëntie en klantvriendelijkheid kan ik alleen maar beschouwen als machtsmisbruik van uw kant. Als klant verwacht ik een zekere mate van service en begrip. Ik verzoek dan ook om uw procedures te heroverwegen en meer flexibiliteit te tonen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.Ik vertrouw erop dat deze kwestie serieus zal worden genomen en dat er passende maatregelen zullen worden genomen om de klanttevredenheid te verbeteren.
safa alasadisafa alasadi
07:57 13 Feb 24
Fathia abderhimFathia abderhim
07:10 12 Feb 24
Nuraliye DereliNuraliye Dereli
16:13 08 Feb 24
folk ad buttonsfolk ad buttons
15:19 08 Feb 24
Net naar de keuring in Rotselaar geweest op lijn 3, afgekeurd voor de stand van de lichten, blokje rond gereden en nu lijn 5 gevolgd voor herkeuring en geslaagd, serieus?????????????????Pure oplichting.
Peter Van SoestPeter Van Soest
09:57 02 Jan 24
Vriendelijk personeel. Dat was in de vroegere jaren heel wat anders. Ben trouwens geweest zonder afspraak en ben net geen half uur was ik weer weg
Silent Hill RanchSilent Hill Ranch
19:35 28 Dec 23
Jasmina BelmouhandJasmina Belmouhand
13:02 28 Dec 23
Nick CoenenNick Coenen
17:11 27 Dec 23
Vlotte service
Ignace VergoteIgnace Vergote
10:25 27 Dec 23
Elvir IljazoskiElvir Iljazoski
07:04 23 Nov 23
Voor een online afspraak is het niet nodig
mahmoud Hamadmahmoud Hamad
06:11 23 Nov 23
Patrick SmetsPatrick Smets
06:48 22 Nov 23
guy lelievreguy lelievre
11:02 21 Nov 23
Vriendelijk personeel.
Stieve VanderbruggenStieve Vanderbruggen
15:07 19 Nov 23
Roger Vander AuweraRoger Vander Auwera
16:54 09 Oct 23
Heel vriende'ijk personeel. Vlotte bediening
Gilbert Van SoestGilbert Van Soest
16:15 09 Oct 23
Het ging redelijk goed
LBLB
20:34 07 Oct 23
Eddy SchepensEddy Schepens
20:28 06 Oct 23
viviane matthysviviane matthys
15:09 06 Oct 23
Bart VanelderenBart Vanelderen
18:57 25 Aug 23
EvaEva
15:43 25 Aug 23
Vandaag langs de keuring. Vlotte, fijne service. Behulpzaam en attent personeel. Dankjewel en tot volgend jaar !
Rui CarvalhoRui Carvalho
10:41 24 Aug 23
Samuel StevensSamuel Stevens
09:43 23 Aug 23
Correct en relatief snel!
Xavier HorvatXavier Horvat
07:38 22 Aug 23
Afspraak gemaakt. Na anderhalf uur sta ik nog steeds aan te schuiven. Het zijn precies zombies die keuren. Zelfs de blok beweegt sneller.
Jef VerbeeckJef Verbeeck
14:12 07 Jul 23
Door mijn lichte vrachtwagen (VW Caddy) moest ik aanschuiven in rij 6. Daar ging ook de doorstroming een pak vlotter dan in de overige rijen. Grondige keuring, ca 15min binnen geweest.
Erik MoensErik Moens
12:06 30 Jun 23
Top! Goedgekeurd en mijn voiture ook, vroem-vroem!
Michel VandennoortgateMichel Vandennoortgate
05:28 22 May 23
De keuring zelf en het contact met het personeel verliep correct.Maar...... ik had geluk en stond reeds om 6u20 's morgens als dertiende in de rij aan te schuiven. Toen ik het station om 8u25 verliet stond er een file tot aan de afrit van de autostrade.Ik kon zelfs het industriepark niet meer verlaten door de vrachtwagens die in de verkeerde richting de file trachten voorbij te steken om hun goederen te leveren.
Annie JacobsAnnie Jacobs
12:32 05 May 23
Herkeuring van de uitstoot wist op voorhand van het zien van die man dat alles tegen zijn Goesting was ook onbeleefd tegen mij .al die woorden .Heb SORRY gezegd wilde zo rap mogelijk daar weg. Natuurlijk moet ik terug komen . Heb mijn verhaal al door verteld . Zo iemand moet ook op de vingers getikt wórden . Als hij het werk niet meer aan kan stopt dán. Hoop dat er toch iets gedaan en dat ge met plezier terug kan komen. Bedankt
Rita VRita V
16:26 23 Feb 23
Er was al een lange file op straat, vóór je kon oprijden aan het keuringsstation.Zeer gevaarlijke situatie, op een industrieterrein. Nochtans goed op tijd gekomen, bijna half uur voor de afspraak die online gemaakt was . Uiteindelijk toch kunnen gaan aanschuiven in de 'gereserveerde rij 'voor afspraken. Dan nog opmerking gekregen dat mijn afgesproken tijd al voorbij was. (Niet gepast, volgens mij!) Eenmaal binnen verliep alles wel heel vlot! Maar zo' n chaos buiten! Kan hier niets aan veranderd worden?
Nicole De GreefNicole De Greef
17:30 13 Feb 23
Na alle negatieve kritiek wil ik zeggen dat iedereen heel vriendelijk was en behulpzaam. Niet moeten wachten en na 15 minuten stond ik al aan het betaallokaal. Ik had de afspraak 1 maand op voorhand al gemaakt. Bedankt !
pieter jesperspieter jespers
16:45 05 Jan 23
Frustrerend...Na even wachten begonnen ze aan mijn auto om 17u08. Maar ze konnen niet verder doen met keuren want tussen 17 en 19 is enkel op afspraak. Ik mocht achteruit weer buiten rijden.
Marc PauwelsMarc Pauwels
20:21 29 Nov 22
Uitstelgedrag om naar de jaarlijkse keuring te gaan is misschien herkenbaar?Anderzijds is het hele opluchting wanneer er geen herkeuring komt en de auto weer een jaartje langer het verkeer in mag.De volgorde van de verschillende controles is herkenbaar, maar de apparatuur lijkt ieder jaar gesofisticeerder en nauwkeuriger te worden.Eenmaal in de grote hal verloopt door de inzet van vakkundige controleurs, alles gestroomlijnd en vlot. Tweemaal wordt ik op een respectvolle manier aangesproken over de technische toestand van mijn wagen.De website van de autokeuring is een aanrader, ook omwille van het online inschrijven, men moet dan minder lang aanschuiven.
Stefaan BormansStefaan Bormans
21:53 22 Nov 22
Afgekeurd voor een klein barstje rechter buitenspiegel,stationschef reageert er zelfs niet opPersoon die de wagen keurde was zelfs niet geschikt om de motorkap te openen,vondt de veiligheids haak niet,heel onvriendelijk.Zij hebben een voordeel dit is dat wij verplicht zijn naar de keuring te gaan
Koen LangendriesKoen Langendries
10:38 02 Aug 22
Eigenlijk zelfs geen ster waard.Zeer onvriendelijk behandeld en zelfs uitgemaakt door de eerste pipo die de papieren vroeg, omdat hij beter wist waar de motorkap was (voertuig met motor vanachter btw). Het blijft keer op keer een helse onaangename ervaring. En dan niet te vergeten dat het een privé instelling is die gesponsord is door de overheid, met alleen heerschappij. (Btw, ik had een groene kaart, dus daar lag het niet aan)
Hans Van HellemontHans Van Hellemont
09:54 01 Aug 22
Ronduit schandalig hoe men mensen hier behandelt. Alle stappen zoals beschreven gevolgd voor een simpele herkeuring van een fabrieksnieuwe auto waar een trekhaak was op geplaatst. Maar zodra de keurder aan het werk ging, was het onvriendelijkheid/onbeschoftheid alles wat de klok sloeg. Na het buitenrijden een eeuwigheid aan de kassa moeten wachten, omdat het dossier ondanks twee oproepen via de intercom niet werd afgewerkt. De persoon achter de kassa probeerde haar bij elke opmerking over de lange wachtttijd en abnormale situatie te verstoppen maar nam buiten een simpele oproep nul initiatief om de situatie op te lossen. Op aanraden van een andere klant ben ik dan de stationschef gaan zoeken en deze heeft het snel en professioneel opgelost. (herkeuring nog eens gedaan en dossier afgewerkt in de computer) Of hoe een simpele herkeuring een uitdraaide op een hele lijdensweg....
js_loader

Voor wie is de autokeuring te Rotselaar interessant?

Op zoek naar een schouwing in uw buurt? Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Rotselaar kan hier terecht.

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Holsbeek

Autokeuring Lubbeek

Autokeuring Aarschot

Autokeuring Begijnendijk

Autokeuring Tremelo

Autokeuring Keerbergen

Autokeuring Haacht

Autokeuring Leuven

Autokeuring Herent

Autokeuring Oud-Heverlee

Autokeuring Bierbeek

Autokeuring Herselt

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de omgeving

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring Rotselaar?