Auto laten keuren in Rotselaar?

Adres

Wingepark 3
3110 Rotselaar

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuring zijn toegestaan in Rotselaar?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

Keuring LPG

Keuring CNG

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Uw wagen op tijd jaarlijks laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers. Uw voertuig in goede staat is een pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Eric D.
De periodieke keuring van mijn wagen is een jaarlijkse afspraak voor mij. Ik weet ongeveer wanneer ik moet gaan en maak dan altijd een online afspraak voor de technische controle van mijn auto. Ik ben heel blij dat dit kan want het bespaart me een pak tijd!
Marcel R.

Veel gestelde vragen

Dit is de beste oplossing om tijd te besparen. U kan een afspraak maken voor de jaarlijkse technische controle van uw wagen. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Het adres is Wingepark 3 te 3110 Rotselaar.

De schouwing van Rotselaar is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur. Het is aangewezen een online afspraak te maken om files bij het voorrijden te vermijden.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Voor wie is de autokeuring te Rotselaar interessant?

Op zoek naar een schouwing in uw buurt? Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Rotselaar kan hier terecht.

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Holsbeek

Autokeuring Lubbeek

Autokeuring Aarschot

Autokeuring Begijnendijk

Autokeuring Tremelo

Autokeuring Keerbergen

Autokeuring Haacht

Autokeuring Leuven

Autokeuring Herent

Autokeuring Oud-Heverlee

Autokeuring Bierbeek

Autokeuring Herselt

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 34,50€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de omgeving

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring Rotselaar?

Deze site is geen officieel erkend orgaan voor autokeuring maar een informatieve website die het voordeel biedt dat hij alle beschikbare opties (plaatsen en tarieven) op een rijtje zet. Vergelijken betekent geld en tijd besparen.