Voertuig keuren in Halle?

ADRES

Zinkstraat 3, 1500 Halle

Toegang autokeuring Zinkstraat 3, Halle
Toegang autokeuring Zinkstraat 3, Halle. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen zijn toegestaan in Halle?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Rosalie C.
Bij de verkoop van een tweedehandswagen die ouder is dan 4 jaar is een controle door een bevoegd keuringscentrum verplicht. U dient onderling overeen te komen of deze taak bij de koper of verkoper ligt. Denk hier zeker aan wanneer u een occasie koopt.
Jurgen W.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Zinkstraat 3 te 1500 Halle.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Halle is 02 356 70 66.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Halle is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Halle

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

AIBV - Keuringscentrum van Halle
3.7
Gebaseerd op 841 beoordelingen
powered by Google
Slaapcomfort VerdoodtSlaapcomfort Verdoodt
16:21 06 Feb 23
Laatste dag keuring, aan de telefoon zeggen ze je kan gaan zonder afspraak, kom je er toe in de voormiddag gesloten te veel volk, ga ergens anders dan zeggen ze, en ergens anders was op afspraak voor niks tot daar gereden om dan terug in de namiddag te gaan, ...
Mike VanderstraetenMike Vanderstraeten
10:25 05 Jan 23
Vriendelijk inspecteurs, vriendelijk aan het onthaal, vlot verloop. Véél beter dan de keuring in Halle.
Magic FamilyMagic Family
12:10 04 Jan 23
Boeren. Laten mensen een uur wachten en zeggen dan dat het op afspraak moet zijn. Wat een beschutte werkplaats is me dat. Foert, we rijden wel ongekeurd verder !
Nathalie PeNathalie Pe
07:51 24 Nov 22
De techniekers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Om te betalen was het minder. Ik was nog niet binnen of de persoon riep al hoeveel ik moest betalen 😕. Toen ik buiten ging, kreeg ik niet eens een goeiedag.
Alex Vanden BosscheAlex Vanden Bossche
13:29 13 Sep 22
Geen groot succes meer dan 4uur moeten aanschuiven zonder afspraak gebrek aan personeel is 1 van de problemen veel van de chauffeurs laten de garage ernaar toe gaan en dan word er regelmatig een babbeltje geslagen en gaat het natuurlijk niet vooruit triestige bedoening
Nathalie VillanuevaNathalie Villanueva
18:54 11 Aug 22
Bij de keuring -ondanks afspraak- een uur moeten wachten vooraleer de auto kon gekeurd kon worden.Rode kaart vanwege een klein detail die geen impact heeft op het rijden an sich.Herkeuring zou volgens affiches in het keuringsstation zonder afspraak kunnen. Vervolgens wil men je auto niet herkeuren, omdat men beweert dat dit niet meer geldt na 17h, terwijl: 1) ik er was om 16h45, 2) dit niet op de affiche vermeld staat, en 3) ondanks dat er geen wachtenden achter mij waren.Geen poging tot zoeken van een oplossing.
js_loader

Voor wie is de autokeuring Halle interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Halle kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Hoeilaart

Autokeuring Beersel

Autokeuring Linkebeek

Autokeuring Sint-Genesius

Autokeuring Drogenbos

Autokeuring Sint-Pieters-Leeuw

Autokeuring Herne

Autokeuring Gooik

Autokeuring Bever

Autokeuring Pepingen

Autokeuring Galmaarden

Autokeuring Overijse

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Halle?