Wagen laten keuren in Asse?

ADRES

Industriezone Z.5 Mollem 80,
1730 Mollem

Toegang autokeuring Industiezone Z5 Mollem 80, Asse
Toegang autokeuring Industiezone Z5 Mollem 80, Asse. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Mollem?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van je passagiers en andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation van je keuze.
Wim D.
In tijden van Corona was het verplicht om een afspraak te maken bij de autokeuring. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, maar het viel zeer goed mee! Ik maak zeker een online afspraak voor de controle van mijn wagen volgend jaar. Lekker handig!
Bruno P.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Industriezone Z.5 Mollem 80 te 1730 Mollem.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Asse-Mollem is 02 452 53 53.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Asse (Mollem)

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

AIBV - Keuringscentrum van Zellik
4.2
Gebaseerd op 554 beoordelingen
powered by Google
Dante Van den BrandeDante Van den Brande
12:19 16 Feb 23
1 ster extra voor de vriendelijke man die me heeft ontvangen, voor de rest boertig onthaal en bepikken u gewoon waar je bij staat
Luc SchotsLuc Schots
05:27 25 Nov 22
Competente checkers, vlotte doorstroming, vriendelijke afhandeling. Top service!
johan limbourgjohan limbourg
10:17 03 Nov 22
Steeds vriendelijke ontvangst en nodige uitleg.
Rudi Van der SmissenRudi Van der Smissen
12:25 21 Oct 22
Maand tot maand en half wachten op keuring 2dehands vind ik niet meer ok
Pascal De RidderPascal De Ridder
12:03 21 Oct 22
Vriendelijk, afspraak op tijd en correct!Top!
Albert De RidderAlbert De Ridder
21:05 01 Feb 22
Vlotte controle op afspraak.Wel redelijk veel wachttijd om te betalen.Maar 1 loketopen.Voor de rest niets op aan te merken.
js_loader

Voor wie is de autokeuring Asse-Mollem interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Asse kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Merchtem

Autokeuring Denderleeuw

Autokeuring Aalst

Autokeuring Opwijk

Autokeuring Affligem

Autokeuring Dilbeek

Autokeuring Ternat

Autokeuring Wemmel

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Asse-Mollem?