Wagen keuren in Wondelgem?

ADRES

Industrieweg 2,
9032 Wondelgem
Tel.: 09/253 81 61
Fax: 09/253 58 86
Email: autokeuring.wondelgem@sbat.be

Toegang autokeuring Industrieweg 2, Wondelgem
Toegang autokeuring Industrieweg 2, Wondelgem. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke autokeuringen zijn toegestaan te Wondelgem?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Keuring CNG

Keuring trekhaak

Tuning

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

TEMPO 100

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Ivan S.
Ik ben 60 jaar en heb altijd eigen wagens gehad. Elk jaar reed ik voor in het keuringscentrum voor mijn technische controle. Totdat ik Keuringauto.be ontdekte, ik maakte meteen een online afspraak voor de keuring van mijn autootje. Wat een tijdsbesparing!
Rita D.

Veel gestelde vragen

U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Het is altijd beter een afspraak te maken, want zoals bijvoorbeeld tijdens de Corona-crisis was het in vele schouwingen enkel mogelijk om via afspraak voor te rijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Industrieweg 2 te 9032 Wondelgem.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Wondelgem is 09 253 81 61.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Wondelgem is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Wondelgem

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

SBAT Autokeuring
3.7
Gebaseerd op 1237 beoordelingen
powered by Google
Joris DepauwJoris Depauw
05:02 28 Mar 23
Wat voor zin heeft het een afspraak te maken als je toch nog anderhalf uur moet wachten zelfs als je op tijd aankomt!? En voor de rijen waar je zonder afspraak terecht kan komen mensen de avond ervoor al in het voertuig overnachten. Waanzin. Dit krijg je wanneer je 1 organisatie een monopolie geeft.
Ignace DemeesterIgnace Demeester
15:50 17 Mar 23
4 uren wachten voor een herkeuring die amper 1 minuut duurde ! Eerste keuring ook al 3,5 uren in de rij gestaan. Wie gaat mijn uren betalen ?? Een echte schande ! En zo waren er nog zo'n honderd mensen. Ook keuringen op afspraak stonden uren aan te schuiven. Wraakroepend. 😬🥶
ismes guppyismes guppy
09:33 26 Feb 23
Met afspraak nog 2 uur moeten aanschuiven. Ik had een afspraak om 12 uur, maar volgens mij hebben ze dan net een uurtje pauze. Geen enkele poort ging open. Beetje raar dat je dan wel een afspraak kunt maken.
Grégory De SmetGrégory De Smet
05:54 26 Jan 23
Alleen de lange wachtrijen is enorm tijd rovend!3 uur aanschuiven van 7u tot 10 u s'morgens! Keuring om de 2 jaar zou misschien geen slecht idee zijn.Maarja money makes the world go round!
RikRik
17:58 06 Dec 22
Wondelgem mijden als de pest! Ontvangen door jonge snul van een jaar of 19. Chassisnummer was zogezegd niet leesbaar,was vorige keren nooit een probleem! Begint als een bezetene aan de accu te sleuren, accu staat los hé zegt hij. Accu staat wél goed vast! Lichten te laag. Geloof er niets van , kijk opnieuw zeg ik. Kerel wou niet. Laat collega opnieuw kijken: lichten staan goed!!!! Sta boven de put en andere kale mutten begint overal op de onderkant te kloppen met een punthamer tot hij op een plek er door kan slaan terwijl hij duidelijk zijn afkeer uitte voor dit type auto! Van willekeur gesproken!! Daar zien ze mij NOOIT meer! U bent gewaarschuwd!
WalidWalid
09:17 16 Nov 22
Ik had een afspraak om 9:15. Om 10 uur was het aan mij. Zelfs met een afspraak dus 1 uur min moeten wachten. Wij maken een afspraakje en maken ons vrij, maar toch moeten we zo lang wachten ? Ook soms niet eens een auto waar naar gekeken werd? Zag de 2 mannen veel praten maar weinig doen slechtste keuring in België
Manon SoenenManon Soenen
13:49 12 Oct 22
Ik had een afspraak om 14u30. Om 16u was het aan mij. Zelfs met een afspraak dus 1u30 min moeten wachten. Wij maken een afspraak en maken ons vrij, maar toch moeten we zo lang wachten ? Ook soms niet eens een auto waar naar gekeken werd? Zag de 2 mannen veel praten maar weinig doen. Jammer..
Didier DucheminDidier Duchemin
17:13 22 Sep 22
Beste,Ik wou graag mijn ongenoegen ventileren aangaande mijn behandeling op het keuringscenter te Wondelgem Gent. Zoals u ziet heb ik reeds op voorhand een afspraak gemaakt in dit keuringscenter met bevestiging, maar mijn voertuig is lichte vracht en geen personenvoertuig! Maar stond wel zo Aangemeld! Bij aankomst op lijn drie werd mij duidelijk gemaakt dat het lijn een was, geen probleem maar ik vergiste mij van lijn onmiddellijk de opmerking dat het in het niet Arabisch was vermeld en met bijkomende opmerking dat mijn voertuig niet gekeurd zou worden op een arrogante toon enz. Daarbij was het verhaal nog niet af, eenmaal de verantwoordelijke erbij gehaald, wou deze mij laten geloven dat ik niet de waarheid spraak alhoewel ik een e-mail bevestiging gekregen had op mij telefoon. Persoonlijk vind ik dit jammer dat men een afspraak maakt optijd komt, en zo arrogant en uit hoogte de mensen behandeld.Met beleefde groetDidier
Cliff De CraeneCliff De Craene
10:58 08 Sep 22
Lange wachttijden voor de administratieve afhandeling. Onvriendelijke reactie toen ik niet direct mijn gevarendriehoek wist zijn.
js_loader

Voor wie is de keuring te Wondelgem interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de regio van Gent kan hier terecht.

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Gent

Autokeuring Evergem

Autokeuring Lievegem

Autokeuring Nevele

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring Wondelgem?