Auto keuren te Stekene?

ADRES

Industriezone ‘Kleine Akker’
Zavelstraat 25 – 9190 Stekene
Tel.: 03/789 04 76
Fax: 03/789 10 68
Email: autokeuring.stekene@sbat.be

Toegang autokeuring Kleine Akker, Zavelstraat 25, Stekene
Toegang autokeuring Kleine Akker, Zavelstraat 25, Stekene. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen zijn toegestaan te Stekene?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG

Tuning

TEMPO 100

APK-keuring (Nederland)

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Sandra L.
Ik woon in Zeeland en de dichtst bijzijnde APK keuring is een heel eind rijden. Ben ik blij dat ik enkel de grens moet oversteken en mijn wagen kan laten keuren bij het keuringsstation van Stekene. Dit is zeer handig voor mij en bespaart me veel tijd zeker als ik reserveer.
Jan M.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Industriezone ‘Kleine Akker’, Zavelstraat 25 in 9190 Stekene.

 

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur . Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Stekene is 03 789 04 76.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Stekene is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Autolening nemen?

2ehands auto kopen?

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Stekene

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

SBAT Autokeuring
3.9
Gebaseerd op 1336 beoordelingen
powered by Google
cesar weyncesar weyn
21:31 01 Feb 24
Ondanks mijn rode kaart,is het daar steeds correct en joviaal en wordt je voertuig correct nagelzien,en is het er steeds een vlotte doorstroming,doe zo verder.
Patrick v steirteghemPatrick v steirteghem
10:45 31 Jan 24
Rachid ZohriRachid Zohri
20:15 30 Jan 24
Kelly Van DammeKelly Van Damme
21:20 26 Jan 24
Jill WuytackJill Wuytack
17:02 26 Jan 24
steven Van Pottelbergsteven Van Pottelberg
23:01 23 Dec 23
Zeer vriendelijk geholpen
Wim HuysentruitWim Huysentruit
08:27 20 Dec 23
Het personeel was zeer vriendelijk.
Adrien LegiestAdrien Legiest
16:47 15 Dec 23
nancy de detternancy de detter
14:39 13 Dec 23
Vlotte afhandeling
Oruç KöseOruç Köse
19:37 06 Dec 23
Roger HeyninckRoger Heyninck
12:27 11 Nov 23
OK!
michel melsmichel mels
18:39 07 Nov 23
De keuring zelf is vlot verlopen het aanschuiven was minder leuk een kleine twee uur moeten aan schuiven . De stoel om te wachten was een pluspunt en de mensen waren vriendelijk.
Alexis SlicesAlexis Slices
11:36 07 Nov 23
Ik ga nr die garage dernaast voor m’n lichten af te stellen, derna keuring rode kaart, voor m’n lichten 😂 ik mocht in den auto gaan zitten om te proberen dat ze dan wel binnen de marge bleven. Helaas. Binnen t uur herkeuring gehad. Voor alle twee afspraken kunnen maken op de dag zelf. In totaal half uurtje moeten wachten. Nu hopelijk wel een groen.
Bart SalensBart Salens
12:21 03 Nov 23
Vlot
Andy TollenaereAndy Tollenaere
07:58 31 Oct 23
Yilmaz KaraYilmaz Kara
09:31 28 Sep 23
Kijk op de webcam of het rustig is. Heeft me een uur gekost. Vriendelijke mensen.
Patrick VanackerPatrick Vanacker
06:05 27 Sep 23
Veel te lange wachttijd
Andre CoppietersAndre Coppieters
14:13 26 Sep 23
Dat iedereen gelijk is als ze vragen om vooraan plaats te nemen dan moet dat doen maar er die beter vonden van uit te leggen tegen de keurders dan gelijk alle andere mensen doen
Donald van HollandDonald van Holland
11:27 23 Sep 23
Amateurs....niemand in rij 2 en toch niemand er tussen pakken.Staat ook nergens aangegeven dat rij 2 voor afspraken is
Ivan CaeldriesIvan Caeldries
04:38 22 Sep 23
Vriendelijk, alleen spijtig dat je voor een lichte vracht geen afspraak kan maken.
Dirk GoetschalckxDirk Goetschalckx
08:35 13 Aug 23
Vriendelijk personeel
Daniella Van GeertDaniella Van Geert
19:40 11 Aug 23
Noella TotteNoella Totte
19:42 10 Aug 23
Geen mening . Ben nog nooit bij een andere geweest.
Stefaan Van PuyveldeStefaan Van Puyvelde
13:04 09 Aug 23
Heel vriendelijke mensen, top
Johan DroeshoutJohan Droeshout
13:02 16 Jun 23
Heel vriendelijk en correct bediend. Spijtig dat je slecht afgestelde lichten niet eventjes zelf mag corrigeren. Lijkt wat op geldklopperij dat je daarvoor moet terugkomen. Maar regels zijn regels, en dus geen kwaad woord over de mensen die er werken.
5 weken voor einddatum gebeld om afspraak te maken voor keuring auto vader. Geen afspraak meer binnen de voorziene periode… dus zou je boete moeten betalen als je op datum van afspraak zou gaan. Dan maar aanschuiven. Thuis vertrokken om 9.30u en thuis gekomen om 13 u. Een echte schande.
Steven AperSteven Aper
13:31 26 May 23
Deze opmerking heeft NIKS met het personeel te maken dat zijn uiterste best doet. De wachttijden voor vrije keuring zijn hier absurd hoog. Dus dan maar een afspraak maken, denk je dan. Helaas zelfs met een afspraak sta je hier nog een uur te wachten. Slecht georganiseerd, daar zal wellicht de monopoli positie van de keuringsdienst veel mee te maken hebben. Men weet dat je verplicht bent een geldig keuringsbewijs nodig hebt en men moet niet aan klantenbinding denken. Een rampzalige situatie die ondernemers pakken geld kost aan werkuren dat hun personeel niks productief kan doen.
Geert GelaudeGeert Gelaude
05:42 26 May 23
Beste is om afspraak te maken zo voorkom je uren wachttijd zoals ik had.
Martine VrintsMartine Vrints
09:59 11 Apr 23
Dit houdt je niet voor mogelijk.Door een opmerking heb je dan een herkeuring aan je broek.Geen erg denk je dan maar.Bellen naar je FIATgaragist voor nazicht. Lukt direct.Naar website SBAT, voor herkeuring, systeem zegt : dinsdag 11 april 10u45 lijn 2.Daar stond ik dan en rijd binnen.Niets van afspraak terug te vinden...Vrij onvriendelijke man wijst me de deur, nieuwe afspraak maken mevrouw...Ik moest dan wel het traject afmaken van de verschillende bruggen.Een jongere collega van grijze baardmans helpt mij hiermee (waarvoor dank)Ondertussen surf ik naar de website voor nieuwe afspraak :Dinsdag 11 april 10u55 lijn 3.Ik houd voor alle zekerheid mijn smartphone open, stap terug in de wagen, om de hoek rijden en terug aanschuiven.Blij dat mijn smartphone nog open was, toon ik mijn nieuwe bevestiging van afspraak.Gelukt, gevonden, groene kaart.Bedankt jongere collega's.BAARDMANS... ik ben ook grootmoeder, maar probeer altijd vriendelijk te zijn en mensen te helpen
SimonV_1978SimonV_1978
12:13 28 Mar 23
Echt ... Bij aankomst staat er een bord welke lijnen voor afspraak zijn, zijnde 1 en 2. Ga je bij twee staan en op het moment ik moet binnenrijden krijg je de ( boertige) boodschap dat je bij 3 moet zijn want meneer mag enkel auto's keuren wiens plaat op zijn lijn geregistreerd zijn. En dan neuten dat ze dat monopolie willen afschaffen... Hoe sneller hoe beter.
eveline stauteveline staut
11:43 14 Mar 23
In Stekene wel steeds altijd heel vriendelijk personeel, zeker niks op aan te merken. Echter is het als zelfstandige geen cadeau om telkens al uw uren te verspillen aan de ellenlange wachttijden. Dus aan de bestuurders van SBAT misschien een kleine tip: of hier een regeling voor treffen of een extra vestiging ergens te Beveren??
Marcel MaesMarcel Maes
09:13 09 Mar 23
Wachttijd verschrikkelijk lang . Voor de keuring van een aanhangwagen moet je tussen de vrachtwagens aanschuiven .Afspraak niet mogelijk , waarom ? Volgens andere wachtenden zijn wachttijden van 2 uur niet abnormaal Keurders zijn wel vriendelijk en behulpzaam
Pieter VeldemanPieter Veldeman
08:12 24 Feb 23
Zeer vriendelijke mechanicien maar de wachttijd was zo ellendig lang (+3 uur). Misschien eens een tip voor SBAT Stekene.... zorg er eens voor dat lichte vracht op afspraak kan komen. Dat zou zeker en vast veel gefrustreerde zelfstandigen besparen.
alfonsine schelfautalfonsine schelfaut
15:14 23 Feb 23
Een wachttijd van 4 uur voor lichte vracht vind ik heel veel voor een herkeuren. Ze zijn er geen 5 minuten met het voertuig bezig geweest en afspraak maken kan niet.
Marielouise ThomaMarielouise Thoma
20:28 08 Feb 23
Zeer goed geholpenNa 2 andere station te raadplegen waar ze ons niet konden of wilden helpenIn stekene is het allemaal in orde gekomenWas wel lang aanschuiven maar was het zeker waardEn ook zeer vriendelijk
Tom VersprilleTom Versprille
14:25 28 Jan 23
Vlot geholpen (wel op afspraak gaan!) en vriendelijk personeel. De ingang is een beetje rommelig en onduidelijk. Mensen met een afspraak moeten een andere ingang nemen dan de mensen zonder afspraak maar dat is niet duidelijk aangegeven.
van walle erikvan walle erik
18:57 10 Jan 23
Keuren zelf was deze keer terecht bij een 31 jaar oude vw. Wacht tijden bij afspraak liepen 20 min uitTevreden dus
Raoul VioenRaoul Vioen
13:39 08 Jan 23
Men moet 5u aanschuiven en worden de banden afgekeurd omdat ze niet voldoende zijn voor de belasting, wel 8 keer goedgekeurd met dezelfde soort banden.
Jo NeetesonneJo Neetesonne
13:04 27 Aug 22
Eerst en vooral vind ik het vreemd dat ik 45min moet wachten als ik een afspraak maak om nog voor 9u 's ochtends langs te komen. Daarenboven is het tonen van een digitale brief van de leasing maatschappij schijnbaar ook niet voldoende om de betaling automatisch te laten verlopen. Wellicht twee (kleine) frustraties die het gevolg zijn van archaïsche software. Ze verdienen nochtans genoeg aan een keuring... 😜
Katrien ProvéKatrien Prové
11:45 19 Aug 22
Vriendelijk, prima georganiseerd....Ik had geen afspraak en was er deze morgen om half 7. Was al de 8 ste in de rij. Maar alles verliep prima. Dank u wel.Wat een contrast met de chaos van Wondelgem gisteren.
Keanu MorelKeanu Morel
08:16 18 Aug 22
Ze vinden elk jaar nieuwe lachwekkende regels uit om mensen te pesten. Meer en meer regels en auto's. Maar wel geen personeel en niet genoeg keuringscentra... dan mag je een halve verlofdag gaan aanschuiven om iemand die niet veel van mechaniek kent je wagen te laten inspecteren. Je afkeuren op bagatellen zodat je het nog eens opnieuw mag gaan doen. Kassa kassa voor deze maffia privé sector. Heeft niet veel meer met veiligheid te maken. Typisch België. Zulke praktijken werken keihard op mijn kokhals reflex.
Johnny RoelandtsJohnny Roelandts
09:10 19 Jul 22
Keuring zelf ging wel goed 👍. Vriendelijk personeel want ik dacht afspraak om 10 uur maar blijkbaar was mijn afspraak om 12 u 50 maar toch geholpen gelukkig want het was 36 km rijden . Was eerste keuring na 4 j maar toch veel geld vond ik 54 euro milieu zij ze de eerste keer en te laat . Maar ja kon niet vroeger en hoe kan ik weten wanneer ik moest gaan met de nieuwe auto . Nu zeg ze twee maanden ervoor afspraak maken . Ja maar vroeger moest dat zelf niet weet wel allemaal geld klopper sorry ze . Normaal voor 2 j gekeurd maar nee de bonus valt weg zegt ze als je te laat komt wat een gezever zeg .
Ilse De SchepperIlse De Schepper
23:13 18 Dec 21
Hier geef ik liever geen commentaar op omdat ik ondervonden heb dat ze echt aan het muggenziften waren. Ik kreeg voor een aantal terechte puntjes een rode kaart. Maar ook stond er op mijn fiche "achterlichten beschadigd"... ! Terwijl ze perfect werkte maar er stond een beetje water in . Ik ging terug en riep er iem bij voor meer uitleg omdat ik er zelf niets aan zag en hij wist het zelf ook niet. De uitleg was dat ze het maar met een omschrijving konden formuleren BESCHADIGD!
js_loader

Voor wie is de autokeuring te Stekene interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Stekene kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Sint-Gillis-Waas

Autokeuring Moerbeke-Waas

Autokeuring Wachtebeke

Autokeuring Beveren

Autokeuring Kruibeke

Autokeuring Waasmunster

Autokeuring Burcht

Autokeuring Lokeren

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Stekene?