Auto keuren te Stekene?

Adres

Industriezone 'Kleine Akker' Zavelstraat 25 9190 Stekene

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen zijn toegestaan te Stekene?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG

Tuning

TEMPO 100

APK-keuring (Nederland)

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Sandra L.
Ik woon in Zeeland en de dichtst bijzijnde APK keuring is een heel eind rijden. Ben ik blij dat ik enkel de grens moet oversteken en mijn wagen kan laten keuren bij het keuringsstation van Stekene. Dit is zeer handig voor mij en bespaart me veel tijd zeker als ik reserveer.
Jan M.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Industriezone ‘Kleine Akker’, Zavelstraat 25 in 9190 Stekene.

 

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur . Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Stekene is 03 789 04 76.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Autolening nemen?

2ehands auto kopen?

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Stekene

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

SBAT Autokeuring
3.9
Gebaseerd op 1124 beoordelingen
powered by Google
Raoul VioenRaoul Vioen
13:39 08 Jan 23
Men moet 5u aanschuiven en worden de banden afgekeurd omdat ze niet voldoende zijn voor de belasting, wel 8 keer goedgekeurd met dezelfde soort banden.
Jo NeetesonneJo Neetesonne
13:04 27 Aug 22
Eerst en vooral vind ik het vreemd dat ik 45min moet wachten als ik een afspraak maak om nog voor 9u 's ochtends langs te komen. Daarenboven is het tonen van een digitale brief van de leasing maatschappij schijnbaar ook niet voldoende om de betaling automatisch te laten verlopen. Wellicht twee (kleine) frustraties die het gevolg zijn van archaïsche software. Ze verdienen nochtans genoeg aan een keuring... 😜
Katrien ProvéKatrien Prové
11:45 19 Aug 22
Vriendelijk, prima georganiseerd....Ik had geen afspraak en was er deze morgen om half 7. Was al de 8 ste in de rij. Maar alles verliep prima. Dank u wel.Wat een contrast met de chaos van Wondelgem gisteren.
Keanu MorelKeanu Morel
08:16 18 Aug 22
Ze vinden elk jaar nieuwe lachwekkende regels uit om mensen te pesten. Meer en meer regels en auto's. Maar wel geen personeel en niet genoeg keuringscentra... dan mag je een halve verlofdag gaan aanschuiven om iemand die niet veel van mechaniek kent je wagen te laten inspecteren. Je afkeuren op bagatellen zodat je het nog eens opnieuw mag gaan doen. Kassa kassa voor deze maffia privé sector. Heeft niet veel meer met veiligheid te maken. Typisch België. Zulke praktijken werken keihard op mijn kokhals reflex.
Johnny RoelandtsJohnny Roelandts
09:10 19 Jul 22
Keuring zelf ging wel goed 👍. Vriendelijk personeel want ik dacht afspraak om 10 uur maar blijkbaar was mijn afspraak om 12 u 50 maar toch geholpen gelukkig want het was 36 km rijden . Was eerste keuring na 4 j maar toch veel geld vond ik 54 euro milieu zij ze de eerste keer en te laat . Maar ja kon niet vroeger en hoe kan ik weten wanneer ik moest gaan met de nieuwe auto . Nu zeg ze twee maanden ervoor afspraak maken . Ja maar vroeger moest dat zelf niet weet wel allemaal geld klopper sorry ze . Normaal voor 2 j gekeurd maar nee de bonus valt weg zegt ze als je te laat komt wat een gezever zeg .
Ilse De SchepperIlse De Schepper
23:13 18 Dec 21
Hier geef ik liever geen commentaar op omdat ik ondervonden heb dat ze echt aan het muggenziften waren. Ik kreeg voor een aantal terechte puntjes een rode kaart. Maar ook stond er op mijn fiche "achterlichten beschadigd"... ! Terwijl ze perfect werkte maar er stond een beetje water in . Ik ging terug en riep er iem bij voor meer uitleg omdat ik er zelf niets aan zag en hij wist het zelf ook niet. De uitleg was dat ze het maar met een omschrijving konden formuleren BESCHADIGD!
js_loader

Voor wie is de autokeuring te Stekene interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Stekene kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Sint-Gillis-Waas

Autokeuring Moerbeke-Waas

Autokeuring Wachtebeke

Autokeuring Beveren

Autokeuring Kruibeke

Autokeuring Waasmunster

Autokeuring Burcht

Autokeuring Lokeren

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Stekene?