Auto keuren in Sint-Niklaas

ADRES

Oostjachtpark 8, 9100 Sint-Niklaas
Tel.: 03/776 02 42
Fax: 03/778 07 68
Email: autokeuring.sint-niklaas@sbat.be

Toegang autokeuring Oostjachtpark 8, Sint-Niklaas
Toegang autokeuring Oostjachtpark 8, Sint-Niklaas. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke keuringen zijn toegestaan te Sint-Niklaas?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG

Keuring trekhaak

Tuning

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

TEMPO 100

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
David M.
Mijn man had een trekhaak geïnstalleerd op onze SUV. Ik was totaal niet op de hoogte dat onze wagen dan ook nog eens gekeurd moest worden. Gelukkig ontdekte ik Keuringauto.be en maakte ik een online afspraak in de schouwing van Sint-Niklaas.
Isabel G.

Veel gestelde vragen

U natuurlijk kan een afspraak maken voor de jaarlijkse technische controle van uw wagen. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Oostjachtpark 8 te 9100 Sint-Niklaas.

Het keuringsstation in Sint-Niklaas voor uw jaarlijkse technische controle is elke werkdag geopend van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Sint-Niklaas is 03 776 02 42.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Autolening nemen?

2ehands auto kopen?

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Sint-Niklaas

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

SBAT Autokeuring
3.8
Gebaseerd op 1035 beoordelingen
powered by Google
Bart de JongeBart de Jonge
15:11 20 Sep 23
Op afspraak altijd binnen een half uur buiten
ElsEls
03:57 12 Sep 23
angelo vandenbroeckeangelo vandenbroecke
21:01 10 Sep 23
Elke HoebeeckElke Hoebeeck
07:52 11 Aug 23
2 keer in Erembodegem geprobeerd zonder afspraak om te horen dat de eerste auto's daar al voor 5u 's ochtends toekomen. Terwijl ik daar om 7u stond aan te schuiven op de website gekeken en kon dezelfde dag in Gent nog verschillende afspraken krijgen. Meteen om 8u vastgelegd, naar Gent gereden en om 8u30 was mijn auto gekeurd!
Fabian BonneFabian Bonne
13:51 04 Aug 23
bavo legiestbavo legiest
20:36 02 Aug 23
Askin AlciAskin Alci
14:40 02 Aug 23
Mia DeryckereMia Deryckere
11:16 02 Aug 23
Omar Azeez.Omar Azeez.
16:31 25 Jul 23
Helaas werkt er maar één persoon en die is arrogant, en als hij een persoon vindt die geen goed Nederlands spreekt, verzint hij een probleem met de gordel, hij vraagt om hem zelf te installeren, en als hij het vergeet, weigert hij. Ik zal proberen een foto van de persoon te maken en deze te publiceren als hij herhaaldelijk met buitenlanders omgaat met racisme
alex vandecasteelealex vandecasteele
17:20 06 Jun 23
Vriendelijke man die mij gekeurd geeft !! Maar echt rampzalig bij het wachten bijna 6u moeten aanschuiven 😡 , kan echt beter!!!!!! Sorry voor de slechte review.
Rudy TondeleirRudy Tondeleir
08:09 04 Jun 23
Gelukkig ben ik er door, er stonden wel al 14 wagens voor mij en ik stond er al om 6u15 ,daar de keuring maar om 7u begint.Ik mocht dan na de keuring rond 9u15 dan naar huis maar dan stonden ze wel al in de rij met een 30tal tot op de straat.Hopelijk komt daar verbetering in als er meer autokeuringen komen
Floris PhilipsenFloris Philipsen
09:20 02 Jun 23
Wat een ongelooflijk *** systeem. Wie bedenkt er zoiets. Sta nu al anderhalf uur in de rij, nog vijf autos voor mij, kan geen afspraak maken die binnen de termijn van het verlopen van mijn huidige keuring valt (en dan staat er doodleuk in de uitnodiging dat er meer vraag is naar keuringen zonder afspraak!?)...Wat een enorme hoeveelheid tijd wordt er hier ver****! Verander het systeem (kijk naar de Apk in NL)!
Danny WalraeveDanny Walraeve
14:36 26 Apr 23
>Positief: vriendelijk onthaal> Negatief, lange wachttijd als je zonder afspraak gaat : hebben 5uur aangeschoven eer we binnenreden om de auto te laten keuren voor periodieke keuring.Een afspraak maken was niet meer mogelijk omdat eerste datums pas in juni konden en de auto moet ten laatste in mei worden gekeurd. Danny
Kenny DVKenny DV
13:43 06 Apr 23
Een dikke 0 kan ik niet geven. Zeer onvriendelijk. 0 respect. Een beetje zich hoger opstellen. Niet met mij! Echt het gevoel dat ze hier met tegenzin werken. Moest hier binnen zijn voor een wagen van het bedrijf. Mij zien ze hier nooit meer. 😡
Johan WautersJohan Wauters
14:37 30 Mar 23
Had via heel veel moeite een afspraak bevestigd gekregen. 14u35. Om 14u55 na lang aanschuiven werd mij verteld dat ik geen keuring maar een herkeuring had geboekt en opnieuw achteraan diende aan te schuiven in de rij zonder afspraak. Ik schat een opnieuw een extra uur aanschuiven. Enkel toen ik kon tonen dat er op hun bevestiging geen herkeuring maar keuring stond werd ik met lange tanden doorgelaten. Mochten we ergens anders kunnen gaan zou dit bedrijf me nooit meer terug zien. Arrogante amateurs.
Davy DeduytscheDavy Deduytsche
23:01 24 Mar 23
Personeel doet correct wat ze moeten doen, maar meer dan 1 uur wachttijd bij een vooraf gereserveerd tijdslot zou echt niet mogen kunnen.... lijkt me wel een structureel probleem van keuringsscentra...
kristof suyskristof suys
18:42 27 Feb 23
3 uur aanschuiven,en vervolgens nog afgekeurd voor lichten die bij garagist toch goed staan teruggekeerd en terug 3 uur aanschuiven.bij de eerste controle mochten we niet bij de auto zijn terwijl er bij de lichten controle er wel iemand aan het stuur moet zitten.gewoon schandalig
Sarah RuttenSarah Rutten
08:28 21 Feb 23
Ondanks afspraak nog 50 min moeten wachten vooraleer ik kon binnen rijden... Ik kom hier niet terug!
Melanie DeboutteMelanie Deboutte
13:58 25 Jan 23
Vriendelijke medewerkers, maar waarom een afspraak maken als je alsnog een uur moet aanschuiven? Op een bepaald moment ging de rij "zonder afspraak" zelfs vlotter vooruit.
Jean-Paul PolletJean-Paul Pollet
12:02 25 Jan 23
Heb sterk de indruk dat als je kiest voor lijn 1 zonder afspraak je gestraft wordt want daar zitten de traagste controleurs, niet te doen
peter vmpeter vm
11:50 10 Jan 23
Vriendelijk bediend maaar.Duuuuuuurrrrr!!!84€ voor keuring voor verkoop van een klein wagentje 15min werk.= diefstal.25€ zou realistisch zijn, dat is nog 100€/u
Pieter-Jan PiroPieter-Jan Piro
11:54 23 Nov 22
Afspraak voor keuring gemaakt, meer dan een uur wachten. Keuring zonder afspraak leek vlotter te gaan. Ondermaatse service
Koen DeschepperKoen Deschepper
16:48 10 Nov 22
Eén uur wachten als je een afspraak gemaakt hebt, terwijl de rij zonder afspraak sneller vooruit gaat: wat een organisatie!
Wim dlmWim dlm
10:55 17 Oct 22
Wat is het nut van op afspraak te werken als je op tijd aan je lijn komt en nog 9 (NEGEN!) wachtenden voor jou hebt staan!?!? Als je een wagen niet gekeurd krijgt op 10min, zet dan je afspraken om de 15min aub!! Totaal zinloos om afspraken te boeken elke 10min als dit toch niet haalbaar is!!
Gert VaesGert Vaes
13:31 16 Sep 22
Campearauto's gaan blijkbaar enkel op afspraak. Snap ik, maar als er geen rij is op lijn 1(personenwagens zonder auto), en niemand bij lijn 5 (lichte vracht) dan lijkt het me toch mogelijk die wagen even te keuren? Op afspraak is dan 2 maanden later.
Peter SchroyenPeter Schroyen
09:07 01 Aug 22
Ik zou liever een 0 geven, maar dat gaat niet. Wat is het nut van een afspraak te maken, als je deze toch niet kan nakomen. Ook niet echt vriendelijk personeel. Velen werken daar tegen hun goesting
js_loader

Voor wie is de keuring te Sint-Niklaas interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in het Waasland kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Sint-Gillis-Waas

Autokeuring Temse

Autokeuring Hamme

Autokeuring Beveren

Autokeuring Kruibeke

Autokeuring Waasmunster

Autokeuring Zele

Autokeuring Lokeren

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Op zoek naar keuringsstations in de Buurt?

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring Sint-Niklaas?