Voertuig keuren in Nazareth?

Adres

Industriepark 'De Prijkels', Venecoweg 16, 9810 Nazareth

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke type keuringen zijn toegestaan in Nazareth?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG

Trekhaak keuring

Tuning

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Gelijkvormigheid

CEMT-keuring

TEMPO 100

APK-keuring (Nederland)

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Ik ga jaarlijks naar de technische controle in Nazareth met mijn wagen. Een paar jaar gelden ontdekte ik dat het mogelijk was om online een afspraak te maken voor de keuring. Sindsdien doe ik dit altijd want het bespaart met enorm veel tijd.
Daniel Z.
Het keuren van uw wagen is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringscentrum van uw keuze.
Monique V.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Industriepark ‘De Prijkels’, Venecoweg 16 te
9810 Nazareth.

Het keuringscentrum van Nazareth is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Nazareth is 09 381 09 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Nazareth

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

SBAT Autokeuring
3.7
Gebaseerd op 961 beoordelingen
powered by Google
Tommy VanhoutteTommy Vanhoutte
17:26 22 Dec 22
3 1/2 uur moeten aanschuiven, dacht zijn maar 10 auto's voor, maar 20 minuten per auto en maar 1 personeelslid per lijn,daardoor nog te laat op werk, goed bezig
Emmanuel MalfaitEmmanuel Malfait
13:29 01 Nov 22
Ze hadden spijtig genoeg iets over het hoofd gezien waardoor ik later ben moeten terugkeren. Ik heb bijna 2 uur moeten aanschuiven, enkel om mijn camionette te wegen.
geert delsoirgeert delsoir
21:24 01 Sep 22
Wat een ellende.Een afspraak gemaakt om 12 uur, maar alles liep daar ik het honderd.Er stonden om 12 uur nog 5 wachtende voor mij.Om 13 ,20 uur de schouwing kunnen verlaten.Dus dit systeem werkt niet.Ofwel gebrek aan personeel,ik weet niet wat de oorzaak is.Vele mensen waren daar aan het klagen over de middagpauze die ze er speciaal voor genomen hadden, maar velen waren zeker te laat op hun werk.Schaf dit hele systeem af,en doe het zoals in Nederland een APK KEURING bij de garage.Veel tijd en ellende bespaart.
Steven De BrauwerSteven De Brauwer
09:07 03 Aug 22
Bedrijfswagens staan meerdere uren aan te schuiven. Je bent gemakkelijk een halve dag kwijt. Voor een keuring die amper enkele minuten duurt (als ze willen).
Nicholas WellemanNicholas Welleman
16:52 18 Jul 22
4,5uur aangeschoven personeel had er geen zin in en zat gewoon naar de radio te luisteren in mijn wagen..
js_loader

Voor wie is de keuring te Nazareth interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Deinze kan hier terecht.

Bent u woonachtig in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Deinze

Autokeuring Kruishoutem

Autokeuring Zulte

Autokeuring De Pinte

Autokeuring Gavere

Autokeuring Zingem

Autokeuring Oudenaarde

Autokeuring Dentergem

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Op zoek naar andere keuringsstations in de buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Nazareth?