Auto keuren in Erembodegem?

ADRES

Bedrijventerrein ZUID III, Industrielaan 24, 9320 Erembodegem
Tel.: 053/66 97 62
Fax: 053/67 31 77
Email: autokeuring.erembodegem@sbat.be

Toegang autokeuring Industrielaan 24, Erembodegem
Toegang autokeuring Industrielaan 24, Erembodegem, Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke type keuring zijn toegestaan in Erembodegem?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG

Keuring trekhaak

Tuning

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

TEMPO 100

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is een verplichte verzekering in Vlaanderen. Is je wagen ouder dan vier jaar? Dan moet je op de jaarlijkse controle om zo'n verzekeringsbewijs te bekomen. Hou rekening met je eigen veiligheid en die van anderen op de baan.
Katrien V.
Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. De staat van je wagen wordt gecontroleerd in het keuringscentrum van je voorkeur.
Karolien T.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Bedrijventerrein ZUID III, Industrielaan 24 te 9320 Erembodegem.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Erembodegem is 053 66 97 62.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Erembodegem

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

SBAT Autokeuring
3.4
Gebaseerd op 1069 beoordelingen
powered by Google
Marijke BritsMarijke Brits
16:17 13 Feb 23
2 maal weggestuurd omdat ze op tijd willen stoppen.🤔 2á3u voor hun sluitingsuur. En 1x maal zelf moeten doorrijden omdat ik moest gaan werken,na 2u aanschuiven.Geen vriendelijke mensen. Maar moet nu waarschijnlijk boete betalen,omda'k te laat ben. Merci voor jullie vlotte werking.😡
Tom De BeulTom De Beul
18:18 08 Feb 23
Zonder afspraak 4uur aangeschoven. Gemiddeld 3 a 4 plaatsen opgeschoven per uur. Ik was er op voorzien dat het lang ging duren de man van rond de 80 jaar voor mij niet.
Joris DevilleJoris Deville
11:01 17 Jan 23
Ondanks afspraak, toch nog 13 auto's voor mij in de wachtrij ondanks het feit dat ik 15min op voorhand was.. Reactie van personeel: sorry maar daar kunnen wij niets aan doen, u zal moeten aanschuiven. Geen idee waarom een mens een afspraak zou maken....
Stijn De GrezStijn De Grez
22:09 03 Jan 23
Heel lang wachten, best afspraak maken. Klanten die afspraak hebben krijgen voorrang op klanten zonder afspraak.
Octavian SusneaOctavian Susnea
12:48 09 Nov 22
Op afspraak ben nog steeds 2u kwijt. Met als toppunt de dames aan de balie die liever een babbeltje slaan onder elkaar dan de klant te bedienen. FY
freddy de meyerfreddy de meyer
09:27 19 Oct 22
Schande , na 2 uur stilstaan gaan reclameren , auto's op lijn 2 en 3 ( op afspraak ) gaan heel vlot , wij op lijn 1 ( zonder afspraak) worden genegeerd . Met de baas gesproken en die vertelde dat ik een afspraak moest maken om vlotter geholpen te worden. Ik heb hem gezegd dat her schandalig was en dat ze dan lijn 1 maar moesten afschaffen. Enkele minuten later werd lijn 1 vlot geholpen . Keuring Aalst nooit meer .
brecht de stalknechtbrecht de stalknecht
15:11 07 Oct 22
4 UUR moeten wachten. Ongehoord en ongezien. Toen ik daar wachte vroeg ik aan een vrouw of zij een afspraak had. Ja zei ze begin augustus had ze die gemaakt. Er was eerder geen plaats. De mecaniciens doen hun werk. Toen ik dit zei aan het loket was het antwoord: maak een afspraak. Als iedereen een afspraak gaat maken wat gaat er dan gebeuren?
Robbe BaertRobbe Baert
10:31 09 Sep 22
Meer dan een maand moeten wachten op een afspraak. Lachwekkende organisatie.Als je een afspraak maakt sta je nog steeds 2 u aan te schuiven en dit terwijl het maar 5 minuten duurt om een wagen te keuren.Personeel staat gewoon met de handen in hun zakken.Het is blijkbaar gemakkelijk geld verdienen zonder concurrentie.
js_loader

Voor wie is de keuring te Erembodegem interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Aalst kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Aalst

Autokeuring Lede

Autokeuring Wichelen

Autokeuring Erpe-Mere

Autokeuring Lebbeke

Autokeuring Denderleeuw

Autokeuring Haaltert

Autokeuring Liedekerke

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Op zoek naar keuringsstations in de buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de autokeuring van Erembodegem?