Wagen laten keuren in Onhaye?

ADRES

Four à Chaux 12,
5520 Onhaye
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 56

Toegang autokeuring Four à Chaux 12, Onhaye
Toegang autokeuring Four à Chaux 12, Onhaye. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Onhaye?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel elke dag van 9:00 tot 9:30, van 12:00 tot 13:30 en van 14:30 tot 15:00.

Controles alleen op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van +3.5T, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Geen controle voor voertuigen van 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen tussen 11.45 en 13.45 uur. Op afspraak voor iedereen op maandag en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Four à Chaux 12, 5520 Onhaye

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Onhaye is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Onhaye

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station de Onhaye - 72
4.0
Gebaseerd op 763 beoordelingen
powered by Google
Anny LenseclaesAnny Lenseclaes
14:06 15 Jun 22
Om 13h afspraak en direct control, 25min later vertrokken, super en gedienstig
Gerda BeynenGerda Beynen
13:15 28 Jan 22
Door hun min capaciteit zijn er meerdere mensen overtijd ( inplaats 3 rijbanen nu enkel rij 3 open wegens verbouwing). personeel super vriendelijk verdienen medaille om zoveel wagens op rij 3 te bedienen.
JulianJulian
05:28 31 Aug 21
Zeer mooi controlestation. Ik ben gewend aan onaangename mensen als we naar het station van Suarlée gaan, dus het is een genoegen als we naar dit station gaan waar de mensen beleefd en hoffelijk zijn en er niet slecht uitzien. Wel is het station wat ouder maar dat verandert niets aan de kwaliteit van de besturing want de apparatuur is identiek.
Andi MertensAndi Mertens
11:08 05 Aug 20
Snel afgehandeld, op afspraak ivm Covid19 fin superbe 🤗
Joan EdiJoan Edi
17:43 27 Apr 18
vriendelijke dienst
js_loader

Voor wie is de autokeuring in Onhaye interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Namen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Onhaye?