Wagen laten keuren in Mariembourg?

ADRES

Rue du Duc Saint Simon 17,
5660 Mariembourg
Tel: +32 60 311 334
Tel Afspraak: +32 2 559 09 99

Toegang autokeuring Rue Duc Saint Simon, 17 - Mariembourg
Toegang autokeuring Rue Duc Saint Simon, 17 - Mariembourg. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u45 - 19u00 (Vanaf 16u30 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u45 - 16u30 | Woensdag 7u45 - 16u30 | Donderdag 7u45 - 19u00 (Vanaf 16u30 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u45 - 16u30

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Mariembourg?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 min voor sluitingstijd

Afspraak per telefoon 02 559 09 99

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue du Duc Saint Simon 17, 5660 Mariembourg.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7u45 tot 16u30 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Mariembourg is 060 311 334.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Mariembourg is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Mariembourg

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

AIBV - Contrôle Technique de Mariembourg
4.1
Gebaseerd op 418 beoordelingen
powered by Google
Francis HenryFrancis Henry
11:18 30 Mar 23
Afspraak gerespecteerd. Vriendelijk personeel, gemakkelijke toegang.
MrSorrento84MrSorrento84
16:07 07 Mar 23
Voor een zijdoorgang van een motorfiets. Het personeel is begripvol, professioneel en zeer gastvrij.
Joel DenisJoel Denis
17:11 27 Feb 23
Goede ontvangst, niet te lang wachten, enige nadeel: de prijs! 😢 het is niet normaal om zoveel te betalen voor een VERPLICHTE cheque, ook al doet dat niets af aan het nut van die laatste.
Een wettelijke verplichting die met professionaliteit en een zeer correcte ontvangst wordt uitgevoerd.
elodie huartelodie huart
14:42 07 Sep 22
Krijg een rode kaart voor "de remmen" ga 4 dagen later terug zonder iets aan de auto te hebben gedaan (die naar de garage ging en waar de monteur zei "de remmen hebben niets") en ontvang een groene kaart... Hij is er iemand die overijverig is, laat je niet voor de gek houden, maar toch blij dat we niet voor de herhaling hebben betaald
Yvan SCORNICIELYvan SCORNICIEL
07:20 22 Jul 22
Dit blijft een technische controle waarbij sommige agenten overdreven zijn maar vergeleken met andere stations lijkt die van Mariembourg mij menselijk en zijn leider (die van de dag) was niet gierig met goed advies en uitleg. Ik kom terug (niet echt een keuze trouwens)! !
danny heyligendanny heyligen
13:21 12 May 22
Zijn zeer vriendelijk en doen hun werk met een glimlach 😊Il sont gentils et font leur travail avec un sourire 😊
Hugo GoossensHugo Goossens
12:28 07 Feb 20
Na mijn ervaring bij de Keuring van dezelfde organisatie in Haren waar men er alles aan doet om u onterecht te laten terugkomen, zijn de mensen in Mariembourg 100% correct en hulpvaardig.
Joost DegrandeJoost Degrande
14:26 23 Nov 19
Ongelooflijke terroir keuken. Super vriendelijk. Gezellig .
js_loader

Voor wie is de autokeuring Mariembourg interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Namen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Mariembourg?