Wagen laten keuren in Sint-Ode?

ADRES

Barrière Hinck 3
6680 Sint-Ode
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 34

Toegang autokeuring Barrière-Hinck 3, Saint-Ode - Amberloup
Toegang autokeuring Barrière-Hinck 3, Saint-Ode - Amberloup. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag to vrijdag: 08:00 tot 12:00 en 12:45 tot 17:00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Sint-Ode?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 min voor sluitingstijd.

Controles alleen op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton en landbouwvoertuigen.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Barrière-Hinck3, 6680 Sint-Ode

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 8 uur tot 12 uur en van 12u45 to 17u. 

Het telefoonnummer van de autokeuring in  Sint-Ode is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Sint-Ode

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station d'Amberloup - 85
3.8
Gebaseerd op 293 beoordelingen
powered by Google
jean-marie Henrottejean-marie Henrotte
16:37 09 Mar 24
Ali İldemAli İldem
13:10 02 Mar 24
Camille ColleCamille Colle
17:13 28 Feb 24
Misschien wordt het tijd dat een van de medewerkers van baan verandert of een training volgt in assertiviteit en niet-agressieve communicatie. Een echte slechterik.
Remorque CalifornieRemorque Californie
06:52 24 Feb 24
Personeel dat zijn werk goed doet. Stationmanager reageert zeer goed op e-mails.
christine grébanchristine gréban
12:20 22 Feb 24
Uitstekend welkom
Jean-Paul De ManJean-Paul De Man
14:23 03 Jan 24
Ô-NaturelÔ-Naturel
10:11 29 Dec 23
Echt onaangenaam personeel hallo, bedankt en tot ziens kost niets onder het aanwezige personeel op vrijdag 28 december 2023 om 16.00 uur een zeer onaangenaam persoon die je scheef aankijkt omdat je het gas te vroeg hebt losgelaten, man als je leest deze opmerking verandert je van gedachten, werk en doe iets waar je van houdt als je leven een last is, we kunnen er niets aan doen. Wat heeft het voor zin om mensen te behouden als zelfs kunstmatige intelligentie leuker is.Afgezien daarvan, als je de controle weigert voor een slecht afgestelde lamp, hoe je niet duidelijk kunt laten zien dat alles een kwestie van geld is, omdat tijdens de vorige passage dezelfde opmerking in het kleine en het grote probleem werd geplaatst, zoek naar de fout. Dus ik adviseer om ergens anders heen te gaan:)
Antonin MarissalAntonin Marissal
23:55 24 Dec 23
Jean Luc RobertJean Luc Robert
10:10 20 Dec 23
Goed georganiseerde site, bekwaam en vriendelijk personeel. Respect voor schema's.Voor mij is het geweldig
Michel DrousiesMichel Drousies
14:37 13 Dec 23
Ik zat in een moeilijke situatie en ze hebben me veel geholpen.
Johann LemaireJohann Lemaire
09:43 10 Dec 23
Akkoord
Het personeel en vriendelijk
Eric DeclerckEric Declerck
11:00 21 Nov 23
Marcel ServaisMarcel Servais
10:10 25 Sep 23
Respect voor de afspraaktijd, beleefd en beschikbaar personeel
Aurélien CrahayAurélien Crahay
05:51 16 Sep 23
Van de drie mensen die mij verwelkomden, was er één onvriendelijk en had een beetje ruzie met een van haar collega's, die erg aardig tegen haar was!We kunnen duidelijk zien dat hij niet gelukkig is in zijn baan, hij speelde op zijn telefoon toen hij in mijn auto zat, hij lachte narcistisch, ... als je dit bericht ooit leest, verander dan van baan en geniet van je leven kerel!
Pascale RossignonPascale Rossignon
05:48 09 Sep 23
Wachttijd ondanks vooraf gemaakte afspraak.Onder het personeel is er één die zeer onvriendelijk is.Jammer dat je niet met een app via QR-code kunt betalen.
Marc HansenMarc Hansen
05:51 20 Aug 23
Zeer punctueel, vriendelijk personeel.
Nieuw gastvrij team
KrozyKrozy
07:38 18 Jul 23
Zeer goede service, snel en efficiëntPersoonlijk beleefd en hoffelijk.👍
Jacques ServaisJacques Servais
15:46 15 Jul 23
Vriendelijk en leerzaam personeel, weinig wachten voordat u uw voertuig passeert. Een paar rare dingen zoals een van de monteurs die het verschil niet kan zien tussen een lekke band en een lekke band, dat komt waarschijnlijk met ervaring...
LonitLonit
22:42 03 Jul 23
Bereid je voor om te wachten. Zelfs met een afspraak was ik er 15 minuten van tevoren, maar zorgde ervoor dat veel mensen advent misten. Nog niet al te serieus.Toen kreeg ik bij de betaling (60€ om opnieuw te kalibreren, verkeerd uitgelijnde koplampen..) te horen dat ik iets te laat was en de volgende keer een afspraak moest maken.Nu weet ik niet zeker of hij doelde op mijn aankomsttijd of de afspraak die ik meer dan een maand eerder op internet had gemaakt, de wachtrij was zo lang dat mijn afspraak uiteindelijk buiten de maximale periode werd verschoven, dus ja binnen dat gevoel dat ik te laat was.Ik wist niet eens wat ik moest antwoorden, gewoon te dronken, zoals een andere opmerking aangaf, sh*t-systeem. gemaakt om maximaal geld af te persen van mensen die er doorheen moeten.Zou bijna 2 sterren willen zetten want ook al was de monteur verre van vriendelijk, ik begrijp dat het contact met mensen de hele dag zwaar is.Maar daar had ik het gevoel dat ik hem persoonlijk pijn had gedaan, sorry, ik mis het om daar ook te zijn, volwassen. Maar goed, we zien elkaar snel weer, uiteindelijk...
A-E SamyA-E Samy
09:18 18 Apr 23
Goed georganiseerd. Correct en vriendelijk personeel.
Gerard GauthierGerard Gauthier
19:12 06 Apr 23
Een verplichte jaarlijkse afspraak. Een nabijgelegen station voor mij waar het personeel gekwalificeerd en vriendelijk is.
muriel moreelsmuriel moreels
15:35 09 Feb 23
Zeer slechte ervaring met een zeer respectloze werknemer tegenover mij, een oudere en gehandicapte persoon
marcel Estersmarcel Esters
15:58 28 Jan 23
De ontvangst van het personeel is zeer goed.
Stephane BalhautStephane Balhaut
09:46 11 Dec 22
Vriendelijke ontvangst, met een glimlach en een goed humeur. Dankjewel.
MCPgarage MCP-REPAMCPgarage MCP-REPA
16:24 19 Aug 22
Persoonlijk luisteren en goed werk geleverd, mijn E60 rijdt veilig, bedankt
Késia BourgKésia Bourg
00:53 18 Aug 22
Sommige leuke mechanica, sommige niet,Zijn vrij traag in hun werk. Ze overdrijven soms op bepaalde details.
anakintkanakintk
14:03 20 Jun 22
Technische controle is een vak geworden met als doel niet alleen te controleren, maar ook om u zo snel mogelijk terug te krijgen.Sommige mensen, gelukkig niet allemaal (moeten we daar blij mee zijn?) zitten tussen onaangenaam en zeer onaangenaam. Twijfel aan uw goede trouw met denigrerende opmerkingen.Is het normaal dat u kosten in rekening brengt voor een laattijdige controle als u uw voertuig een jaar of langer heeft uitgeschreven? Pure diefstal gelegitimeerd door het systeem.Voorbij zijn de dagen dat het geen privédienst was met vriendelijk personeel enz. ..
Patrick WijnsPatrick Wijns
11:05 28 May 21
Goede service
js_loader

Voor wie is de autokeuring Sint-Ode interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Luxemburg kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Sint-Ode?