Wagen laten keuren in Neufchateau?

ADRES

Rue des Prés 5,
6840 Neufchateau
Tel: +32 87 57 20 30

Toegang autokeuring Rue des Prés 5, Neufchateau
Toegang autokeuring Rue des Prés 5, Neufchateau. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag van 8u tot 12u en van 12u45 tot 17u.

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Neufchateau?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Controles alleen op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton en landbouwvoertuigen.

Laatste controle 20 min voor sluitingstijd.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue des Prés 5, 6840 Neufchateau

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 8 uur tot 12 uur en van 12u45 tot 17 uur. 

Het telefoonnummer van de autokeuring inNeufchatreau is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Neufchateau

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station de Neufchâteau - 83
3.8
Gebaseerd op 239 beoordelingen
powered by Google
Fady MokaddemFady Mokaddem
12:32 26 Dec 23
Professionals
Jean-François BASICJean-François BASIC
16:25 17 Nov 23
Misschien zou een beetje meer vriendelijkheid van sommigen beter zijn.
Eric DeclerckEric Declerck
08:52 13 Nov 23
BrokenParakeet127BrokenParakeet127
12:00 26 Oct 23
Vriendelijk personeel, niets te zeggen over het goed uitgevoerde werk, behalve dat het bezoek nog steeds duur is. Bedankt staat, voor het afpersen van ons tot de laatste cent.
Adrien SeressiaAdrien Seressia
14:17 16 Oct 23
Ria KoningsRia Konings
11:31 13 Oct 23
Op afspraak..,..druk....... mooie samenwerking van het personeel!!!!
Maintenance BcriMaintenance Bcri
12:10 29 Sep 23
John EtienneJohn Etienne
07:46 28 Sep 23
Ewelina JastrzebskaEwelina Jastrzebska
17:03 13 Sep 23
Rahul JoshiRahul Joshi
02:40 18 Aug 23
Jean Pierre PETERSJean Pierre PETERS
10:39 07 Aug 23
Kieskeurig tot overmaat, met empathie van bepaalde medewerkers, rode kaart voor kleinigheden.Vermijd ... absoluut. Ga weg.
Isabelle SchnitzlerIsabelle Schnitzler
11:52 06 Aug 23
Joël BOZETJoël BOZET
14:58 04 Aug 23
ALLES GOED
Mathéo JamotteMathéo Jamotte
17:27 24 Jul 23
Zeer onaangenaam, van de 3 mensen die aan mijn voertuig werkten, was er maar één die aardig was, afgezien van mensen laten wachten om hun poses in te nemen, ruzie maken met hun collega's en rondlopen niet veel goeds in dit station, betreurenswaardig voor de prijs die we betalen.
Amaury LichtenfeldAmaury Lichtenfeld
08:20 22 Mar 23
Onvriendelijk!!
robert gillissenrobert gillissen
14:14 21 Mar 23
Betreurenswaardig, incompetent, we zoeken geen zekerheid meer maar geld, we moeten cijfers maken, prikkelend voor intimidatie, mensen bang maken voor stommiteiten en je voor voldongen feiten plaatsen, voordat er mensen aan het werk waren, nu is het koud. Geen begrip.
Samantha NoortsSamantha Noorts
12:26 12 Mar 23
Ik denk dat hij op bepaalde punten naar de recycling moet zijn gegaan. Elk jaar moet ik 3 keer de koplampen opnieuw doen. Ik heb 2 garages gemaakt om zichzelf te vestigen, begrijp niet waarom ik niet passeer.
marcel godenirmarcel godenir
06:53 10 Feb 23
Gemakkelijke toegang en respect voor vergadertijden
Andre HennuyAndre Hennuy
15:20 26 Jan 23
Hij probeert de oude auto's in de doos te stoppen. Het is de derde keer dat ik voor de dorpels ga en hij zegt dat mijn carrosseriebouwer zijn werk niet goed doet. Resultaat 15€40 per keer. Ik ben boos, ik ben woedend
Oui Qui ditOui Qui dit
14:49 24 Jan 23
Vreselijke serviceAfspraken niet nakomen.Koud en onbegrijpelijk.Vluchten.
Guy LeonardGuy Leonard
13:12 24 Aug 22
Auto geweigerd vanwege hun nieuwe vervuilingsmachine waarvan ze niet eens weten hoe ze moeten dienen?
p. St.p. St.
21:24 16 Aug 22
Eenvoudig, effectief. Opgemerkt moet worden wanneer een auto de eerste keer passeert en vooral wanneer deze in een stroomversnelling moet worden verkocht.
Christine PicardChristine Picard
14:26 09 May 22
Passage met twee voertuigen, we willen een afspraak maken via internet, om de datum van passage niet te overschrijden en geen mogelijkheid voor 1 maand. De doorgang van voertuigen gebeurt met 1 of 2 dagen overschrijding van de deadline (geen keuze) en we krijgen een boete! Merkwaardig genoeg blijkt dat telefonisch gemaakte afspraken met een overschrijding van de deadline, bij gebrek aan mogelijkheid tot tijdig reserveren, geen boete opleveren, zo staat vermeld in de telefooncentrale. Er moet dus een probleem worden opgelost in het reserveringscomputerprogramma. We passeren de voertuigen niet om te kijken of ze in orde zijn, om niet bedrogen te worden!
Françoise JooleFrançoise Joole
12:29 07 Apr 22
Teleurgesteld dat ik een late deadline moest betalen voor het maken van een afspraak eind maart toen ik aan het begin van de maand belde voor eind maart (zoals gevraagd) dus ik denk niet dat dat correct is van uw kant om mij te overtuigen betalen als er geen ruimte meer is in de dienst Ik ben op geen enkele manier verantwoordelijk
Luc SteenbekeLuc Steenbeke
20:20 20 Sep 19
Weinig vriendelijk n zeer zeker niet behulpzaam. Ze laten je wachten (15 minuten) om te betalen en der staat zelfs geen stoel in de wachtzaal. Amper een uitleg bij de keuring zelf.Als je de keuze hebt neem maar een andere keuring.
js_loader

Voor wie is de autokeuring Neufchateau interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Luxemburg kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Neufchateau?