Wagen laten keuren in Wanze?

ADRES

Villersstraat 50
4520 Wanze
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 38

Toegang autokeuring Rue de Villers 50, Wanze
Toegang autokeuring Rue de Villers 50, Wanze. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Wanze?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Controles alleen op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Op afspraak voor iedereen op maandag en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel van 7.00 tot 9.00 uur (maandag en donderdag) en van 12.00 tot 12.45 uur.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Villersstraat 50 – 4520 Wanze

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Wanze is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Wanze is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Wanze

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité Wanze
4.0
Gebaseerd op 1362 beoordelingen
powered by Google
FaUCh MAnFaUCh MAn
17:33 20 Oct 23
Thierry MinsierThierry Minsier
16:09 18 Oct 23
5 sterren voor de zeer aardige en menselijke eerste controller,3 sterren voor de tweede controller die mij 10 minuten liet rondhangen met zijn collega's en mij vervolgens nauwelijks hoorbare bevelen gaf!, terwijl bij een andere controle iemand anders het stuur had overgenomen. (Ik ben geen monteur).Op afspraak wachtte ik gewoon een half uur!
Michael CloesMichael Cloes
15:34 18 Oct 23
Poulus VastgoedPoulus Vastgoed
12:23 17 Oct 23
Cedric GrojeanCedric Grojean
17:52 15 Oct 23
Zeer vriendelijk personeel
vincent francoisvincent francois
03:37 07 Sep 23
Cécile LangeCécile Lange
15:09 06 Sep 23
julien rocksjulien rocks
05:11 06 Sep 23
Altijd goede diensten, serieuze diensten
Amélia BarretoAmélia Barreto
15:12 04 Sep 23
Vriendelijk en efficiënt personeel.
Christian MarchandChristian Marchand
08:19 20 Jun 23
Echt niet leuk, de fiets heeft een rode kaart gekregen voor een reflector en de passagiersband, maar waar ga je heen, de fiets is onberispelijk om te bewijzen dat hun controle een paar dingen dient.
geert sgeert s
14:37 27 Oct 22
Super vriendelijk personeel !
D-day voor controle 👍🚙Lijn 3...Afspraaktijden gerespecteerd.Correct en gekwalificeerd personeel.Ze zijn er om ons te helpen veilig te zijn.Ik ben een jaar stil.Tot over een jaar...🤞🟢
Jenny GraindorJenny Graindor
12:41 11 Dec 21
Alles ok
Erwin SchimekErwin Schimek
10:50 23 May 21
Vriendelijke ontvangst bij voorsorteren. Tevreden!
js_loader

Voor wie is de autokeuring Wanze interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Luik kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Wanze?