Wagen laten keuren in Malmedy?

ADRES

Avenue de Norvège 43
4960 Malmedy
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 40

Toegang autokeuring Avenue de Norvège 43, Malmedy
Toegang autokeuring Avenue de Norvège 43, MalmedyBron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Malmedy?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Controles alleen op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Op afspraak voor iedereen op maandag en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel van 7.00 tot 9.30 uur (maandag en donderdag) en dagelijks van 12.00 tot 13.00 uur.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Av de Norvège 43, 4960 Malmedy

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Malmedy  is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Malmedy

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Car Inspection
4.0
Gebaseerd op 428 beoordelingen
powered by Google
Ralf HellenbrandtRalf Hellenbrandt
14:06 10 Sep 23
Het voertuigtechnische keuringsstation in Malmedy is enorm veranderd. Covid heeft de situatie niet verbeterd. Geen contact meer met deze klanten, alles moet via internet, geen mogelijkheid meer om telefonisch contact te leggen, en al het andere. Het ergste van alles is dat we op je neerkijken, een MACHO-wereld, je hebt ons nodig!!! Ik ben verhuisd naar Gouvy, de Ardennen zijn vriendelijke, pragmatische medewerkers, die met de voeten op de grond staan, en TWEETALIG Frans-Duits zonder problemen. Niet onder de Malmedianen, we houden van het geld van de Germanos, maar als we onze taal spreken, oh nee, het wordt daar erg heet. Je moet je mond houden en ja, ja zeggen baas en heel erg bedankt voor je vriendelijkheid....
jean HERMANjean HERMAN
11:06 01 Sep 23
De mensen daar zijn aardig, ze bieden je Frans of Duits.
Richard WiesenRichard Wiesen
17:49 30 Aug 23
RICHARD CAPITTERICHARD CAPITTE
18:00 09 Aug 23
eerlijke en goede uitleg
Elzin SprecoElzin Spreco
20:53 03 Aug 23
Marina Djurovic, meten ze hier ook uitlaatgassen of niet?
jurgen roomsjurgen rooms
00:33 12 Jun 22
Zeer onvriendelijke mensen niet allemaal iedereen zei nooit naar daar gaan ze laten speciaal de mensen afkeuren en zeer duur tussen de 68 en 90 € als je nog 15 mijn te laat komt van Wallonië (is er mij ingefluisterd) alles wat ouder is als euro 5 afkeuren zoveel mogelijk mijn oldtimer hebben ze met 5 man en hun hamer staan kloppen vonden niks .ik heb lees bril nodig maar zei konden het chassis nummer niet ik kon het zonder bril ,maar dan moest officieel bewijs hebben van toyota dat het de juiste chassis is ,toyota lj73 1989 staat er toch hoe moeten wij da bewijzen enzv
Con OlislagersCon Olislagers
16:59 11 Mar 22
Gaat degene die het administratieve werk behoord te doen, een keuring doen van een auto, uiteraard een auto van een Jonge dame. Hij laat de automobilisten die klaar zijn gewoon wachten. De sukkel. Eigenlijk een minus 5 ster zouden we moeten kunnen geven.
kristel beerkristel beer
15:33 18 Jan 21
Vriendelijkheid kennen ze niet , erg brutaal met de auto
emi de graeveemi de graeve
02:14 30 Nov 20
Het personeel wil uitsluitend Frans spreken. Jammer voor de oudere mensen die vaak eentalig Duits zijn en daar dus niet alleen naartoe kunnen. De keuring op zichzelf ig ok.
sonja heringsonja hering
20:57 28 Oct 20
Onbeleefd als je geen Frans spreekt.... deuts, Nederlands en Engels us niet gied😪
js_loader

Voor wie is de autokeuring Malmedy interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Luik kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Malmedy?