Auto keuren in Heers?

ADRES

Steenweg op Luik 350
3870 Heers

Toegang autokeuring Steenweg op Luik 350, Heers
Toegang autokeuring Steenweg op Luik 350, Heers. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 17u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke autokeuringen zijn toegelaten in Heers?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Keuring CNG

Oldtimer keuring

ADR keuring

CEMT keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. De staat van het voertuig wordt nagekeken in het keuringscenturm naar keuze.
Paul De B.
Rijd jij ook net zoals ik met een LPG of CNG wagen? Dan is het belangrijk dit aan te geven bij de jaarlijkse technische controle, want dit is immers een beetje anders dan een normale periodieke keuring. Daarom raad ik om te doen zoals mij; een online afspraak maken.
Miriam D.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online om files bij het voorrijden te vermijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Steenweg op Luik 350 in 3870 Heers.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag is het keuringscentrum zelfs geopend tot 19 uur. We raden aan een online afspraak te maken. Dit kan ten alle tijden via de officiële website.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Heers

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Heers
4.1
Gebaseerd op 1435 beoordelingen
powered by Google
salvatore catalanosalvatore catalano
16:18 14 Feb 24
FeboFebo
11:37 14 Feb 24
De mensen die er werken zijn aardig...
LEO BRODEAULEO BRODEAU
22:44 10 Feb 24
Vlug geholpen
BOOYA BoemBoemBOOYA BoemBoem
22:58 07 Feb 24
Loti PyesLoti Pyes
15:31 07 Feb 24
Luc BellenLuc Bellen
16:29 05 Jan 24
Nooit problemen, vriendelijk personeel en steeds op 10 minuten buiten. Afspraken worden goed gerespecteerd
Rudi en marleenRudi en marleen
11:36 04 Jan 24
Gerry CloosenGerry Cloosen
06:35 04 Jan 24
William GeraertsWilliam Geraerts
17:03 31 Dec 23
Test TesttestTest Testtest
12:43 27 Dec 23
Enkele weken geleden op de keuring in Wallonië geweest. Voertuig niet goedgekeurd omwille van administratieve regelgeving.Vandaag mijn situatie gaan uitleggen bij Cedric, onderstationschef te Heers.Deze heeft me fantastisch verder geholpen, mits slechts 2min tijd te nemen...Graag wil ik de keuringsinstanties wel in een positief daglicht stellen. Dit is voor onze veiligheid. Maar waarom ze mijn voertuig niet goedgekeurd hebben, is om de mensen te irriteren en het zichzelf makkelijk te maken.Een welgemeende dankjewel aan Cedric!!!
Islam EdiyevIslam Ediyev
15:39 26 Nov 23
Goed
Martin BoxMartin Box
16:55 24 Nov 23
Zeer correct verlopen.Niets op aan te merken !!
joseph schynsjoseph schyns
15:32 24 Nov 23
Snelle Vlaamse technische keuring zonder afspraak en zonder probleem goedkoper dan de Franstalige kant ondanks de taalbarrière!!👍🤩
Jean-Marie WijnantsJean-Marie Wijnants
13:59 23 Nov 23
Vriendelijk
Valy SerbanoiuValy Serbanoiu
16:27 21 Nov 23
Bovenkant!!
Adam kuczełaAdam kuczeła
13:48 13 Oct 23
G GG G
13:50 10 Oct 23
MrAllamundoMrAllamundo
18:04 09 Oct 23
Zeer professioneel keuringsstation en keurder was ook zeer vriendelijk.
Thijs RudiThijs Rudi
12:36 09 Oct 23
Vlot verlopen, bijna geen wachttijden
D4RK Shadow ARD4RK Shadow AR
17:38 08 Oct 23
Stéphanie PotargentStéphanie Potargent
06:33 30 Aug 23
nasty drivestylenasty drivestyle
10:01 28 Aug 23
Geert DemaseureGeert Demaseure
11:14 23 Aug 23
Patricia JadoulPatricia Jadoul
08:14 20 Aug 23
Heel goed . Ik had afdpraak en heb niet moeten wachten, Na 1 wagen was ik aan de beurt. Heel goed begeleid . Je wordt onmiddellijk bij aankomst verwezen naar de juist volgrij. Vriendelijke en gezellige sfeer over heel de lijn. Wat een verschil met Tienen. Daar moet je dikwijls nog langer aanschuiven dan de volgstrook zonder afspraak en heerst er er een heel ongezellige sfeer. Ook niet zo vriendelijk.Het is voor ons wel wat verder, maar nooit meer Tienen.Proficiat Heers
Richard LambrichtsRichard Lambrichts
12:36 17 Aug 23
Michel SmoldersMichel Smolders
22:38 04 Jul 23
Op afspraak ging het erg vlot, m'n auto was gekeurd op 20 min, die was dan ook volledig in ordeAfspraak werd heel correct opgevolgd !Het enige wat opvalt is dat 't er niet echt vriendelijk aan toegaat, maar ook niet onbeschoft, misschien heeft dat ook wel een redeAan de kassa is m'n wel vriendelijkAlgemeen: correcte service
Franck RuttenFranck Rutten
10:23 22 May 23
Roet- en rook afzuiging. Zuivere lucht kanalen en de roosters zorgen ervoor dat technici beter beschermd zijn doordat er een optimale lucht ventilatie aanwezig is. Eventi Group zorgt voor jullie systeem optimaal werkt. #Ontstoffing #Ventilatiekanalen #Stofzuigers #Rook afzuiging #Roet Afzuiging.
guy Knappenguy Knappen
07:29 28 Mar 23
Altijd spannend om naar de keuring te gaan.... wat gaan ze weer vinden ... eh ? Heers is echter niet slecht. Je kan er langs met of zonder afspraak. Ze trachten zich ook te houden aan de afspraken die je maakt. Verder doen ze hun job, niet meer niet minder
Dy HvnDy Hvn
18:19 17 Mar 23
Nors personeel waar een "goeiedag" nog niet vanaf kan. De man die mijn wagen moest keuren vertrok tot tweemaal toe met piepende banden naar het volgende gedeelte. Op het einde werd de deur van de wagen nog eens goed hard dichtgesmeten en verdween de keurder snel zijn bureau in. Ruim 80 euro voor een keuring voor verkoop van nog geen 10 minuten... Pure geldklopperij.
Kenji Van HulleKenji Van Hulle
09:45 01 Mar 23
Ik had een afspraak om 10u30 en mocht stipt op dit uur binnen rijden en was weer buiten na 10 min. Fantastische service! Mag zeker ook eens gezegd worden.
Mia JuhaszMia Juhasz
13:28 21 Feb 23
Had een afspraak, werd onmiddellijk geholpen en was na 10 minuten terug buiten. Begrijp niet dat al die wachtenden in een lange rij zonder afspraak komen ... dat kost toch niets, alleen maar tijd. Zeer vriendelijke meneer, er kon zelfs een grapje af!
Fubar GarageFubar Garage
12:38 11 Feb 23
Blijf hier weg! Ben mijn auto komen keuren, groen gekeurd, op de parking kon hij niet meer starten, met moeite gestart gekregen, kom thuis en wat bemerk ik? Darm luchtfilter losgemaakt en de fiche van de diesel filter ook, dankzij de nieuwe roet test heb ik een nieuwe filter kunnen steken en bestaat de kans dat mijn injectors stuk zijn, deze werden pas 8 maand geleden vervangen... Het is pure onkunde van die grijze ouwe Slingeland met een bril, kreeg men wagen zelfs niet gestart maar ik zit nu wel met de schade!
Kimothy BrownKimothy Brown
22:08 07 Feb 23
Iedereen afgezien van personeel op kantoor hebben moeite met de mensen klantvriendelijk te bejegenen.
Erik CustersErik Custers
20:23 05 Jan 23
Lang moeten wachten terwijl er maar 2 auto's voor mij waren. Toen ik eindelijk aan de beurt was, lieten ze iemand anders (die er nog maar net aankwam en zelfs niet op de juiste strook stond) gewoon voor. Heb uiteindelijk 50' staan wachten...
Korneel KenensKorneel Kenens
17:15 30 Dec 22
Ze doen hun job maar van (klant)vriendelijkheid hebben die NOG NOOIT gehoord!
Peter SarenPeter Saren
10:51 14 Dec 22
Als je er niet moet zijn beter weg blijven, de live cam online waar je kunt kijken of er veel bezoekers zijn is niet realtime. Ik heb gekeken toen ik daar ter plaatsen aan het wachten waren, ik kreeg beelden te zien van auto's dat er zelfs niet aanwezig waren.
Guillaume BollenGuillaume Bollen
11:58 28 Oct 22
Ik was daar zonder afspraak en werd door een behulpzame medewerker op lijn 4 voor de afspraken gezet om de wachttijden te verminderen.Ik ben erg tevreden over de gang van zaken door.
An NackomAn Nackom
11:47 18 Aug 22
Vandaag naar de keuring geweest en dat was mijn eerste keer in mijn leven (daar voor moet je dus 50 geworden zijn). Ik had een afspraak om 11u15 en ik mocht dan ook op dat uur naar binnen. Top! Mijn inspecteur was heel vriendelijk en ik wil hem van harte bedanken voor de sympathieke aanpak. Bij het opendoen van mijn motorkap stelde hij vast dat er zich één of ander diertje een hele hoop (écht wel een hele hoop) okkernoten verstopt had op en tussen mijn motor. Schaamrood op de wangen want ik was in juli naar de garage gegaan maar daar had men niets hiervan gezegd... Maar hij bleef geduldig en ik haalde alle okkernoten weg... zodat ze verder konden controleren. Dank je wel voor jullie geduld en sympathieke reactie! Ik kom terug binnen 2 jaar ;-)....
BelgoPilots BVBelgoPilots BV
15:13 16 Aug 22
1,5 uur aanschuiven en dan doodleuk te horen krijgen dat je niet meer geholpen wordt omdat het bijna 17 uur is. En dit voor een administratieve keuring van amper 5 minuten.Service 0/10Klantvriendelijkheid 0/10Bureaucratie 10/10Voor alles kan een afspraak gemaakt worden, voor dit niet, moet je maar even gaan aanschuiven.We hebben de hele dag toch niets anders te doen hé.
js_loader

Voor wie is de autokeuring in Heers interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de regio van Heers kan hier terecht.

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Wellen

Autokeuring Hoeselt

Autokeuring Gingelom

Autokeuring Bilzen

Autokeuring Voeren

Autokeuring Riemst

Autokeuring Herstappe

Autokeuring Tongeren

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Heers?