Auto keuren in Hechtel-Eksel?

ADRES

Eindhovensebaan 50
3941 Hechtel-Eksel
Email: info@autoveiligheid.be

Toegang autokeuring Eindhovensebaan 50, Hechtel-Eksel
Toegang autokeuring Eindhovensebaan 50, Hechtel-Eksel. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke type keuringen zijn toegestaan in Hechtel?

ADR-keuring

CEMT keuring

Keuring APK (Nederland)

Oldtimer keuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Marco D.
Wanneer u bent betrokken in een ongeval met stoffelijke schade en u herstelt uw voertuig in de garage, dan moet de auto opnieuw gekeurd worden. Dit heet KNO, keuring na ongeval en is verplicht. De KNO kan niet in elk keuringsstation, bekijk dus waar het wel kan.
Ann Van W.

Veel gestelde vragen

Natuurlijk! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. 

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Eindhovensebaan 50 in 3941 Hechtel-Eksel.

Het keuringscentrum te Hechtel-Eksel is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur.Idealiter maakt u online uw afspraak via de officiële website.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Hechtel-Eksel is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Hechtel-Eksel

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Hechtel-Eksel
3.8
Gebaseerd op 2030 beoordelingen
powered by Google
Delia ComanDelia Coman
07:38 07 Feb 23
Ik ging om 8u30 en heel veel druk. Dat komt omdat dit was de rij zonder afspraak.Het personeel is professioneel en ze doen hun best om je zo snel mogelijk te helpen.Ik vetrok thuis om 10u45 na zo een lange rij.
Huub van der PalenHuub van der Palen
14:21 17 Dec 22
Het zou goed zijn om de capaciteit en klantvriendelijkheid een keer te onderzoeken. De klanten moeten vaak aanschuiven op de openbare weg omdat de rij te lang is. Ook worden mensen weg gestuurd heel lang voor de sluitingstijd.
Rony GielenRony Gielen
13:57 11 Dec 22
Zeer voor geen rede vatbaar de stationchef . Al 13 jaar werd een voertuig goed gekeurd met alle documenten , nu het 14 d jaar word het voertuig afgekeurd wegens het niet overeenstemmen van gelijkvormingsatestest en het identitijdsplaatje in het voertuig.verschil van 50 kg Na 13 jaar en nu afgekeurd .Dus wil zeggen dat z al 13 jaar hun werk niet goed hebben uitgevoerd !!!! Bij het controleren van het voertuig. !!!!!Slecht mens echt..Dat grapje kost de klant 220 € voor nieuw document plus nog eens extra keurings kosten WAT EEN SCHANDE.
Patrick DeckersPatrick Deckers
17:02 12 Nov 22
Meer als de helft staat te zeveren en te hangen waardoor lange wachttijden .had een afspraak bij verkoop tweedehands zijn er mensen die pas 1.5 uur na mij een afspraak hebben en zijn nog voor mij weg waarom dan afspraken maken als je toch kan komen wanneer je wil ? Hou je aan de regels mensen van de keuring .
Henk VertoonHenk Vertoon
16:11 10 Oct 22
Moet afstappen van mn wagen en er wordt vrij grof gezegd om naar achter te stappen en te wachten daar.Wagen wordt afgekeurd door roet: machine nog niet eens 3 seconden er op gehouden...!!!!Achter mijn wagen rijdt een vrouw binnen.... en ja wat gebeurt er lachen lief praten arm uit de ruit en terwijl de wagen aan het remmen van dat dame... ZONDER ROET TEST!!!!!!!!!!!!!!!Ga wandelen achter de wagen was een TDI golf 6 dus een euro 5!! Maar ja de medewerker was druk bezig met versieren dus heeft hij de roet test niet gedaan bij de dame. Maar bij mij gewoon grof komen zeggen afgekeurd door roet rij maar naar buiten.Volgende keer kom ik daar met een pruik en string aan
Sedat GaripSedat Garip
15:13 09 Sep 22
Sta je daar 16:40 en doen de poort niet open!!!! Ik zie de werkers lachen en drinken door het raam, schandalig!!!Heel mijn weekend verpest, dankjewel!Ik geef dit door, want dat zijn echt GEEN manieren!Als de sluitingstijd 17:00 is dan is het 17:00 en geen 16:40 of "we nemen geen auto's aan na 16:45".Dan moet je dit vermelden op je website!Dit wordt zowiezo doorgegeven, ik heb de persoon die bewust de poort niet opendeed en drinken was onthouden, hier dien ik een klacht in.
Freddy vander bekeFreddy vander beke
09:39 21 Aug 22
Ging allemaal vrij vlot..
js_loader

Voor wie is de autokeuring te Hechtel-Eksel interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de ruime omgeving van Hechtel-Eksel kan bij deze autokeuring terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Mol

Autokeuring Lommel

Autokeuring Balen

Autokeuring Ham

Autokeuring Leopoldsburg

Autokeuring Beringen

Autokeuring Houthalen

Autokeuring Peer

Autokeuring Overpelt

Autokeuring Neerpelt

Autokeuring Hamont-Achel

Autokeuring Bocholt

Autokeuring Bree

Autokeuring Kinrooi

Autokeuring Meeuwen

Autokeuring Maaseik

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het natuurlijk heel interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in uw regio.

Waar ligt het keuringsstation van Hechtel-Eksel?