Auto keuren in Hechtel-Eksel?

ADRES

Eindhovensebaan 50
3941 Hechtel-Eksel
Email: info@autoveiligheid.be

Toegang autokeuring Eindhovensebaan 50, Hechtel-Eksel
Toegang autokeuring Eindhovensebaan 50, Hechtel-Eksel. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke type keuringen zijn toegestaan in Hechtel?

ADR-keuring

CEMT keuring

Keuring APK (Nederland)

Oldtimer keuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Marco D.
Wanneer u bent betrokken in een ongeval met stoffelijke schade en u herstelt uw voertuig in de garage, dan moet de auto opnieuw gekeurd worden. Dit heet KNO, keuring na ongeval en is verplicht. De KNO kan niet in elk keuringsstation, bekijk dus waar het wel kan.
Ann Van W.

Veel gestelde vragen

Natuurlijk! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. 

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Eindhovensebaan 50 in 3941 Hechtel-Eksel.

Het keuringscentrum te Hechtel-Eksel is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur.Idealiter maakt u online uw afspraak via de officiële website.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Hechtel-Eksel is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Hechtel-Eksel

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Hechtel-Eksel
3.9
Gebaseerd op 2334 beoordelingen
powered by Google
Nick Van der HeydenNick Van der Heyden
16:35 07 Apr 24
Afgekeurde mechaniekers aan het werk
Maykel JanssenMaykel Janssen
14:15 03 Apr 24
Wojtek HankusWojtek Hankus
14:23 02 Apr 24
Karel D.Karel D.
13:58 02 Apr 24
Vlot binnen en buiten. Het was al even geleden sinds ik hier nog eens geweest was. Het was mij niet duidelijk dat ik aan het einde van lijn moest wachten dus stond ik maar wat rond te dralen. De meeste controleurs zijn wel vriendelijk. Het hangt er een beetje vanaf wie.
Ömer POLATÖmer POLAT
20:53 29 Mar 24
alain kasprzakalain kasprzak
11:28 15 Feb 24
Yvonne Van GehuchtenYvonne Van Gehuchten
08:22 14 Feb 24
patrick maespatrick maes
16:09 12 Feb 24
vicky mondelaersvicky mondelaers
18:18 10 Feb 24
Erik VerreijtErik Verreijt
08:30 10 Feb 24
Prima keurings station de verhalen van vroeger gelden allang niet meer auto's worden grondiger nagekeken voor mijn gevoel als in Nederland.
mklmkl
15:35 05 Jan 24
Echte boer achter de betaal balie, toch 3 sterren omdat het zo vlot ging.
Paul NotenboomPaul Notenboom
14:36 02 Jan 24
Vriendelijke mensen
Kristīne BarišnikovaKristīne Barišnikova
14:44 30 Dec 23
Murat DoganMurat Dogan
09:56 29 Dec 23
Binnen gereden, man gaat zeer hard handig met de auto om deur enzo etc motorkap de gene aan de 2 de ingang stond vooraan met de uitstoot check ik was er ergens rond een uur of 5 op woensdag deze medewerker moet beetje manieren leren en misschien ander werk gaan zoeken als ze mekkeren salaris of hun werk niet goed willen doen…#Als ik kon gaf ik 0 sterren jammer dat google deze functie niet had.#Zwaar slecht kom hier niet gauw neer
Sevnur YamanSevnur Yaman
13:23 28 Dec 23
Altijd vriendelijke en snel hartelijke bedankt 💐
Juan FernandezJuan Fernandez
11:47 25 Nov 23
Michel KerkhofsMichel Kerkhofs
09:35 25 Nov 23
Na afspraak snel en vriendelijk geholpen
Brigitte CosemansBrigitte Cosemans
07:32 21 Nov 23
Irfan OztasIrfan Oztas
10:32 20 Nov 23
Ondanks de lange wachttijden op bepaalde momenten, is de bediening vlot, maar neutraal. Daarmee wil ik niet zeggen dat men onvriendelijk of niet behulpzaam is.
Fatih pFatih p
12:19 12 Oct 23
Linda MussenLinda Mussen
14:53 11 Oct 23
Zeer vriendelijk personeel
Luc SleursLuc Sleurs
12:45 11 Oct 23
Wim DriezenWim Driezen
20:39 08 Oct 23
Rian SendersRian Senders
08:50 06 Oct 23
Op afspraak, en binnen 5 minuten geholpen. Perfect.
Shafi RoshanmalShafi Roshanmal
14:05 29 Aug 23
Oday Al FarhanOday Al Farhan
10:32 29 Aug 23
Màris JukšsMàris Jukšs
01:58 29 Aug 23
Super!!
femke schellekensfemke schellekens
07:57 28 Aug 23
Frankie TimmersFrankie Timmers
07:23 24 Aug 23
Was naar de keuring gereden om mijn wagen te laten keuren voor verkoop… ik wist niet dat ik daar een afspraak online voor moest maken.., ik kwam daar aan vanmorgen er stonden in geen auto’s in de wachtrij .., binnen was het leeg de personeelsleden stonden allemaal samen te babbelen geen werk enIk mocht terug naar huis en online een afspraak te maken en vandaag is het donderdag en maandag kan tenvroegste een afspraak geboekt worden 🤨🤨🤨🤨
AnnekeAnneke
21:54 12 Jul 23
Bij mijn 1ste poging was het veel te druk (rijen auto's tot op het straat). Bij de 2de poging had ik meer succes ( 3 wachtende). Auto binnen rijden, afgeven en wachten op stoel op het einde. Ik moest wel 43 euro ofzo betalen, vind dit veel geld.
Radjiv de WaalRadjiv de Waal
00:17 02 Jul 23
Ik kwam 10a 15min voor sluitingstijd helaas mocht ik niet binnen werd gezegd vanwege drukte,ik aanvaarde dit ik had eerder moeten komen maar het moment dat ik weg wil rijden kwam de beste man toch rennend naar mij toe om te zeggen dat ik binnen mocht top service eerlijk personeel goed is goed en afkeur is nou eenmaal afkeur men moet dat accepteren de garagisten doen ook maar hun job. Bedankt voor de goede service
laurel leelaurel lee
19:38 02 Jun 23
we gingen hier voor onze jaarlijkse controle met een afspraak. we werden gezien op het moment van onze afspraak na een korte wachtrij. de test was snel en de medewerker was beknopt en to the point. ons werd verteld dat onze voorruit vervangen moest worden, ondanks dat we vorig jaar met de exacte barst waren gepasseerd. hij vertelde ons dat we met de manager konden gaan praten, maar uiteindelijk besloten we dat het redelijk was en we waren van plan het toch te vervangen.liet een rood laken van 15 dagen achter, ging naar huis en verving het. het is helaas niet mogelijk om een ​​afspraak te maken voor een hercontrole, maar als je online naar de camera's kijkt kun je zien wanneer er niet zoveel mensen in baan 7 (hercontrolebaan) zijn. we hebben misschien maar 20 minuten gewacht en de hercontrole was erg snel. Over het algemeen zouden we aanbevelen omdat ze eerlijk en doelmatig zijn in hun werk.Ik wou dat ze de hoeken van de online camera's zouden corrigeren, aangezien de ene wordt geblokkeerd door een struik en de andere zijwaarts 🥲
Roel MeeuwissenRoel Meeuwissen
10:07 28 May 23
Onbekwaam en onbehulpzaam personeel. Geen enkele interesse om tot een oplossing te komen... voertuig dat in 100% dezelfde toestand reeds 4x werd gekeurd bij ander station (geen autoveiligheid) krijgt hier verboden tot verkeer met algemene code 'niet conform met COC'.
Hans fierloosHans fierloos
12:50 17 May 23
Oldtimers mogen gelukkig weer zelf voor gereden worden, best vriendelijk personeel hier. Keuring voor dagelijks gebruik is geen enkel probleem. Klasse!!
Ali CetinAli Cetin
07:50 16 May 23
Om 7.00h smorgens aangekomen , er was een rij tot aan het straat …3h verder staan we nog altijd in de helft van de rij … voor niks een halve dag verloren door de Belachelijke keuring Regeling …. Kijk naar de buurlanden voor Oplossing … Zo simpel is het … Schandalig gewoon
Pepijn HeuvelmansPepijn Heuvelmans
13:21 29 Apr 23
Vies oud hok. De eigenaar mag zich diep schamen om zijn personeel in deze smeerput te laten werken. Geen wonder dat er geen lachje vanaf kan. Geld stroomt hier binnen, geef je personeel op z'n minst een fijne propere werkomgeving.
Alain SmitAlain Smit
07:16 18 Apr 23
Altijd lekker druk.
Delia ComanDelia Coman
07:38 07 Feb 23
Ik ging om 8u30 en heel veel druk. Dat komt omdat dit was de rij zonder afspraak.Het personeel is professioneel en ze doen hun best om je zo snel mogelijk te helpen.Ik vetrok thuis om 10u45 na zo een lange rij.
Op afspraak geweest. Snel en efficiënt en tevens vriendelijk onthaald. Enkel de signalisatie voor wie waar en hoe is voor verbetering vatbaar. Een dame achter mij had geen afspraak en moest de gekste manoeuvres uitvoeren om naar de juiste rij te gaan...dit kan vermeden worden door een duidelijke signalisatie bij aankomst.
Huub van der PalenHuub van der Palen
14:21 17 Dec 22
Het zou goed zijn om de capaciteit en klantvriendelijkheid een keer te onderzoeken. De klanten moeten vaak aanschuiven op de openbare weg omdat de rij te lang is. Ook worden mensen weg gestuurd heel lang voor de sluitingstijd.
Rony GielenRony Gielen
13:57 11 Dec 22
Zeer voor geen rede vatbaar de stationchef . Al 13 jaar werd een voertuig goed gekeurd met alle documenten , nu het 14 d jaar word het voertuig afgekeurd wegens het niet overeenstemmen van gelijkvormingsatestest en het identitijdsplaatje in het voertuig.verschil van 50 kg Na 13 jaar en nu afgekeurd .Dus wil zeggen dat z al 13 jaar hun werk niet goed hebben uitgevoerd !!!! Bij het controleren van het voertuig. !!!!!Slecht mens echt..Dat grapje kost de klant 220 € voor nieuw document plus nog eens extra keurings kosten WAT EEN SCHANDE.
Patrick DeckersPatrick Deckers
17:02 12 Nov 22
Meer als de helft staat te zeveren en te hangen waardoor lange wachttijden .had een afspraak bij verkoop tweedehands zijn er mensen die pas 1.5 uur na mij een afspraak hebben en zijn nog voor mij weg waarom dan afspraken maken als je toch kan komen wanneer je wil ? Hou je aan de regels mensen van de keuring .
Henk VertoonHenk Vertoon
16:11 10 Oct 22
Moet afstappen van mn wagen en er wordt vrij grof gezegd om naar achter te stappen en te wachten daar.Wagen wordt afgekeurd door roet: machine nog niet eens 3 seconden er op gehouden...!!!!Achter mijn wagen rijdt een vrouw binnen.... en ja wat gebeurt er lachen lief praten arm uit de ruit en terwijl de wagen aan het remmen van dat dame... ZONDER ROET TEST!!!!!!!!!!!!!!!Ga wandelen achter de wagen was een TDI golf 6 dus een euro 5!! Maar ja de medewerker was druk bezig met versieren dus heeft hij de roet test niet gedaan bij de dame. Maar bij mij gewoon grof komen zeggen afgekeurd door roet rij maar naar buiten.Volgende keer kom ik daar met een pruik en string aan
Sedat GaripSedat Garip
15:13 09 Sep 22
Sta je daar 16:40 en doen de poort niet open!!!! Ik zie de werkers lachen en drinken door het raam, schandalig!!!Heel mijn weekend verpest, dankjewel!Ik geef dit door, want dat zijn echt GEEN manieren!Als de sluitingstijd 17:00 is dan is het 17:00 en geen 16:40 of "we nemen geen auto's aan na 16:45".Dan moet je dit vermelden op je website!Dit wordt zowiezo doorgegeven, ik heb de persoon die bewust de poort niet opendeed en drinken was onthouden, hier dien ik een klacht in.
Freddy vander bekeFreddy vander beke
09:39 21 Aug 22
Snel en hoffelijk geholpen..
js_loader

Voor wie is de autokeuring te Hechtel-Eksel interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de ruime omgeving van Hechtel-Eksel kan bij deze autokeuring terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Mol

Autokeuring Lommel

Autokeuring Balen

Autokeuring Ham

Autokeuring Leopoldsburg

Autokeuring Beringen

Autokeuring Houthalen

Autokeuring Peer

Autokeuring Overpelt

Autokeuring Neerpelt

Autokeuring Hamont-Achel

Autokeuring Bocholt

Autokeuring Bree

Autokeuring Kinrooi

Autokeuring Meeuwen

Autokeuring Maaseik

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het natuurlijk heel interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in uw regio.

Waar ligt het keuringsstation van Hechtel-Eksel?