Auto keuring in As nodig?

ADRES

Lanklaarsesteenweg 5
3668 As
Email: info@autoveiligheid.be

Toegang autokeuring Lanklaarsesteenweg 5, As
Toegang autokeuring Lanklaarsesteenweg 5, As. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen zijn toegestaan in As?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

CNG/LPG keuring

Keuring oldtimer

ADR-keuring

CEMT keuring

APK keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je wagen op tijd laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Johan W.
Bij een algemene controle van de politie op voertuigen is een geldig keuringsbewijs van essentieel belang, net zoals de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Daarom laat ik mijn wagen elk jaar keuren in de keuringscentrum van As.
Rita C.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Bij uitzonderlijke situaties, zoals bijvoorbeeld de COVID-crisis schakelden vele centra over naar enkel afspraak mogelijkheden voor de controle. Maak nu uw afspraak online in As, Limburg.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Lanklaarsesteenweg 5 te 3668 As.

Het keuringscentrum te As is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur . Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur. Het is handig om een online afspraak te maken en files bij het voorrijden te vermijden.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van As is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation As

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring As
3.7
Gebaseerd op 2225 beoordelingen
powered by Google
Samantha NagySamantha Nagy
10:59 13 Feb 23
Ik kwam voor mijn uitlaat te checken word afgekeurd ik kom terug uitlaat is in orde maar ze zeggen mijn banden zijn niet in orde terwijl ze 2 weken ervoor wel in orde zijn dit is al de 4 bezoek in 2 maanden tijd hier het zijn geldwolven en zeer onvriendelijk word niet goed ontvangen. Doe geen moeite om naar hier te gaan ge word zowiezo afgekeurd
Ilka KarausIlka Karaus
17:12 30 Jan 23
Één maal per jaar ga ik er naar toeMet veeeeeel hartkloppingen ik ben een soort van vrouw onder stress weet ik nietMeer waar de lichten aan en uit moeten en de auto van de brug naar buiten rijden is............Dus vraag ik altijd heeeeeeeeel lief aan die man of hij die buiten rijdtEén dikke pluim voor deze mannen bij de keuring
Aline VandenrytAline Vandenryt
20:36 25 Jan 23
Perplex stond ik vandaag! Het was de eerste keer dat ik naar de keuring moest gaan ooit. De steward vroeg me buiten de papieren van de wagen. Ik gaf het boekje en vroeg om hulp omdat ik er niets van ken, en omdat het mijn auto ook niet was. En hij weigerde gewoon. Als hij dat voor iedere persoon moest doen... en hij gaf het boekje gewoon terug. Ik moest het zelf maar zoeken. Zelden iemand gezien die zo tegen zijn goesting aan het werk was. Binnen was wel alles dik in orde. Veel hulp en zeer vriendelijk. Maar de persoon buiten, die had mijn dag gemaakt. Ik denk dat die beter perkjes gaat gritselen in de gemeente. Zonder met klanten bezig te zijn.
Davy WijnenDavy Wijnen
13:37 09 Jan 23
Beter wegblijven in as. 😆 klopt voor geen kanten daar!!! Onbekwaam en onvriendelijk. Keuren een auto af omdat de bandenmaat niet klopt. Die maat heeft er altijd opgezeten en ieder jaar door de keuring. 🤣🤣
H AH A
21:58 05 Jan 23
Keuring op zich ging vlotjes, personeel worden gedrild om gelijk robots te werken. Totaal geen feeling! Mevrouw met haar witte neppe tanden is vrij arrogant. Ik had enkel cash bij en ze wou het niet aannemen, ik moest met de kaart betalen. Gelukkig kon ik nog via mijn telefoon betalen.
A. GiorgioA. Giorgio
08:56 27 Dec 22
In vergelijking met vroegere jaren een ware revolutionaire verbetering , jammer alleen van de archaïsche betaal terminal dat een container is
L. LamasL. Lamas
17:10 20 Oct 22
Wat een asociale medewerkers! Als je jouw werk niet leuk vindt, zoek dan een ander baantje in plaats van zo onvriendelijk en asociaal gedraagt naar klanten toe. Is 1 ster niet eens waard. Schaam jullie kapot!
Brendan PerkinsBrendan Perkins
17:52 13 Sep 22
Zeer moeilijke beoordeling: destijds toen ik als kleine kerel in een mercedes cabrio aankwam was het al een probleem. Wel is waar ging ik achteraf met mijn moeder haar auto en waren mensen super vriendelijk. Persoonlijk denk ik gewoon dat je geluk moet hebben met de mensen, echter heb je dit overal dus geef ik ze het voordeel van de twijfel op dat vlak. Tot slot hebben de mensen achter de balie precies nooit hun dag😅.
RuRu Guada 971RuRu Guada 971
11:25 22 Jun 22
Altijd druk natuurlijk en de buiten werkers zijn bot en commanderen de mensen alsof het honden zijn.Ongemanierd.De keuringen verlopen goed het afrekenen ook vlotjes.
js_loader

Voor wie is de autokeuring te As interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van As of Genk kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Genk

Autokeuring Zutendaal

Autokeuring Maasmechelen

Autokeuring Lanaken

Autokeuring Dilsen-Stokkem

Autokeuring Maaseik

Autokeuring Opglabbeek

Autokeuring Meeuwen

Autokeuring Houthalen

Autokeuring Zonhoven

Autokeuring Heusden-Zolder

Autokeuring Peer

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar is de autokeuring van As gelegen?