Wagen laten keuren in 's-Gravenbrakel?

ADRES

Marousetlaan 103,
7090 ‘s-Gravenbrakel
Tel: +32 67 55 47 46
Afspraak: +32 2 559 09 99

Toegang autokeuring Avenue du Marouset 103, Braine-le-Comte
Toegang autokeuring Avenue du Marouset 103, Braine-le-Comte. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te 's-Gravenbrakel?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 30 minuten voor sluitingstijd. Afspraak verplicht op maandag en donderdag van 17 tot 19 uur.

Telefoonlijn voor afspraken: +32(0)25590999.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Avenue du Marouset 103, 7090 ‘s-Gravenbrakel.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur.

Het telefoonnummer van de autokeuring in ‘s-Gravenbrakel is 067 55 47 46

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation s'Gravenbrakel

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

AIBV - Control Braine-Le-Comte Technique
4.0
Gebaseerd op 1286 beoordelingen
powered by Google
EricEric
12:16 29 Nov 22
G halen voor mijn motorrijbewijs het is snel gedaan snel en meteen halen en halen ga je met een lach naar buiten maar hey er zijn er altijd 3n die het gezicht trekken.
Nicolas DekeyserNicolas Dekeyser
15:20 16 Oct 22
Dit is de 3e keer dat ik er ben. Het is gemakkelijk bereikbaar. Technische controle was snel. Ik ben al bepaalde belangrijke documenten vergeten om voor het interview te overleggen. Het personeel bleef begripvol.Daarnaast staat er ook een grote parkeerplaats, bankje en zelfs een Delitraiteur direct naast te wachten Kortom, we mogen niet vergeten dat we hier niet zijn om plezier te maken 😅
Claudia SofiaClaudia Sofia
04:34 24 Sep 22
Heel erg bedankt aan het personeel van het examencentrum en vooral aan de examinator die super aardig was en die wist hoe hij de nodige pedagogiek kon hebben om me op mijn gemak te stellen tijdens het examen! Kortom, als u de kansen aan uw kant wilt stellen, raad ik dit centrum ten zeerste aan. Nogmaals hartelijk dank
Alain De BraekeleerAlain De Braekeleer
07:20 16 Sep 22
De infrastructuur voor klantenontvangst is erbarmelijk. We zijn genoodzaakt om buiten te wachten onder een kleine, armoedige afdak.Geen stoel, geen goede beschutting tegen de wind. We worden behandeld als vee.
Sandro SappadaSandro Sappada
14:55 29 Oct 20
Prima geen opmerking
js_loader

Voor wie is de autokeuring 's-Gravenbrakel interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van 's-Gravenbrakel?