Wagen laten keuren in Montignies-sur-Sambre?

ADRES

Rue du Brachot 12,
6061 Montignies-sur-Sambre
Tel: +32 71 32 14 38
Afspraak: 02 559 09 99

Toegang autokeuring Rue du Brachot, 12 - Montignies-sur-Sambre
Toegang autokeuring Rue du Brachot, 12 - Montignies-sur-Sambre. Bron: GoogleErath. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Montignies-sur-Sambre?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 30 minuten voor sluitingstijd. Alleen op afspraak. Afsprakenlijn: 02 559 09 99

Geen afspraak nodig voor voertuigen van meer dan 3,5T, caravans, aanhangwagens, 2e bezoek na een negatieve inspectie en bedrijfsvoertuigen van minder dan 3,5T.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue du Brachot 12, 6061 Montignies-sur-Sambre

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Montignies-sur-Sambre is 071 32 14 38.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Montagnes-sur-Sambre

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

AIBV Automobile Technical Control
3.8
Gebaseerd op 1689 beoordelingen
powered by Google
bastin fabienbastin fabien
08:08 07 Nov 23
Christophe BauduinChristophe Bauduin
18:07 02 Nov 23
Martine lacomblezMartine lacomblez
15:08 31 Oct 23
lysiane lefourlysiane lefour
19:53 27 Oct 23
Geen wachttijd op afspraak aan het eind van de dag en het personeel is vriendelijk.. tot volgend jaar
Sprl ConfortaxiSprl Confortaxi
14:40 27 Oct 23
Racistische agenten, ze hangen rond tussen de rijen en laten mensen voor zich wachten alsof alles in orde is, voor de controle na de weigering kwam ik om 16:27 uur aan, de 2 agenten die bij de slagboom werken niet willen dat we ze binnenlaten alsof het station van hen is en privé is. Wees gastvrij, gedraag je goed tegenover klanten,
Didier MaesDidier Maes
14:41 22 Sep 23
Professioneel, voertuig passeert op tijd..zeer nauwgezet..Ik raad dit controlepunt aanDidier
Jonathan SalvéJonathan Salvé
11:47 21 Sep 23
Laurence ROUSSELLaurence ROUSSEL
19:20 20 Sep 23
Snel en effectief
ladibonbaladibonba
15:09 13 Sep 23
Ik passeerde vandaag mijn auto toen de inspecteur hem wilde controleren, nauwelijks gezien de staat van de auto, hij weigert en maakt zeer onbeleefde opmerkingen, stijl van mijn ballen zij en vies, ik doe het niet!!!! terwijl de auto schoon was en klaar voor de technische keuring en om groen te worden. Ik kan dit soort reflectie en vernedering in het bijzijn van deze beschamende collega's niet accepteren!!!!!
Dominique ZavariseDominique Zavarise
15:21 31 Jul 23
Steeds duurder 20 euro meer over een jaar autodealers wachten niet eens op hun beurt voor iedereen voorbij gaat geweldig voor particulieren
shmet 6200shmet 6200
09:00 15 Jun 23
Crook station als je geen autodealer bent, blijf je je dag zelfs met een afspraak het is de dierentuin alle dealers doen wat ze willen zij zijn duidelijk de bazen
Katarzyna DabrowskaKatarzyna Dabrowska
09:09 11 Jun 23
Ik ga de montage van een trekhaak laten controleren, krijg te horen dat ik weer een volledige check moet doen. oke doe het. uiteindelijk is de trekhaak niet gecontroleerd, geen controle op de goede werking van de elektrische trekhaak. en de controleur vertelde me dat je hier tot 1500 kg mag trekken, terwijl de monteur me vertelde dat het een trekhaak was voor minder dan 750 kg. hmmmm toch sceptisch
strongerthanstonestrongerthanstone
18:59 21 May 23
Om niet te generaliseren, ik ga alleen zeggen dat sommige werknemers in dit resort onbeleefd waren en met mensen spraken alsof het resort hun persoonlijke zaak was.Ik zal vanaf nu waarschijnlijk een ander station kiezen. walgen.
Said NSaid N
11:29 04 May 23
Zeer professioneel, gastvrij. Ze zijn van grote verdienste met het aantal te controleren auto's, om de uitlaatgassen in te ademen neem ik mijn hoed af, als PMR zeer goed geholpen door de monteur, hartelijk dank.
laurence collardlaurence collard
04:44 27 Apr 23
Hoffelijk centrumVriendelijk personeelOndanks grote drukteZeer vriendelijk aan de betaalbalie waar je met een glimlach geïnformeerd wordt. Wat tegenwoordig zeldzaam wordt.
Verholen VincentVerholen Vincent
14:42 11 Apr 23
Het is normaal om je auto door te geven aan de technische controle maar ik zie het principe van de afspraak niet echt zitten aangezien we door de vertraging doorgaans 1 uur later langskomen!!! Aardig personeel, niets te zeggen behalve misschien de prijs, meer dan 50€ .......
RudyRudy
07:53 06 Mar 23
Wel een technische controle wat......wat moet je er van zeggen. Ze gaven me geen aperitief om te wachten en ik betaalde 60 dollar voor niets aan de staat! samengevat
Pascal DeboisPascal Debois
15:26 28 Feb 23
Vriendelijk personeel.Maar wat heeft het voor zin om een ​​afspraak voor de controle op te leggen als je bijna een uur moet wachten voordat de auto onder handen wordt genomen?
Christian MouyauChristian Mouyau
08:44 26 Feb 23
U vraagt ​​om een ​​aanslag op een verplichte keuring!!!!!Ja, het is positief.... we zien dat we het leven van zijn controllers begrijpen in contact met zijn lokale tweedehandsdealers.Het is niet altijd makkelijk!!!En een debat kan openen .....
Tarik mezgueldiTarik mezgueldi
07:29 21 Feb 23
De eerste keer dat ik naar deze ga, merk ik dat ze goed georganiseerd zijn, niet te meisjesachtig. Als we een afspraak maken, gaan we direct zonder te wachten op de doorgang naar de controle, het kostte me 10 minuten, dat is heel goed
Maryse SieliontchikMaryse Sieliontchik
07:49 17 Feb 23
Hallo. Onberispelijk, de doorgang in de garages is veel beter dan wachten op het voertuig, in de kou en de regen buiten. Beleefd en correct personeel.
Muaito SamaMuaito Sama
08:20 18 Jan 23
Geldautomaat, een voertuig passeert en het volgende jaar geweigerd omdat de velgen niet geschikt zijn en toch zijn het dezelfde velgen.Weer een pas met schokdempers die ik 2 weken nadat de zuigers olie lekten moest vervangen.Voorbeelden als deze zijn alledaags.We maken een afspraak en we moeten wachten etc...
Sylvie NicolaySylvie Nicolay
10:00 21 Dec 22
Voor 1 eerste was ik onder de indruk lol. Maar erg leuk. Ik vind de prijs 1 echter een beetje hoog, vooral als alles in orde is. Waarom geen prijzen maken op basis van het resultaat?
Olivier PagnanOlivier Pagnan
13:49 13 Dec 22
Wat een organisatie van gebroken armen. De afspraaktijd wordt nooit gerespecteerd (en ik ben niet binnen 15/20min). Tegelijkertijd kost het alle tijd om te kletsen met de jongens die naar de Z-plaat komen als ze niet voor je worden gepasseerd. Ze geven me een rode kaart zonder uitleg, die kreeg ik toen ik het document ontving.... slecht afgesteld dimlicht. Het zij goed, ik ga dezelfde dag nog naar mijn monteur die mij vertelt dat er voor hem geen probleem is. Ik slaagde erin om 's middags een strijkafspraak te hervatten en daar, terwijl er niet werd afgesteld, ging de auto als door een wonder goed. Ik denk dat we de schatkist van de staat moeten vullen.
Umran KurtUmran Kurt
18:06 21 Oct 22
Ik had een afspraak om 10.00 uur Ik was 9.30 uur te vroeg, dus ik wachtte meer dan 1.30 uur ondanks dat ik een afspraak had, dus wat heeft het voor zin om een ​​afspraak te hebben dan koplampprobleem, dus ik ga naar een garage Ik corrigeer dit Ik zal ben terug om 11.30 uur Ik verliet Laba om 12.30 uur Kabelbreuk alleen voor een vuurtorenstrijken Ik moest de hele rij wachten het is beschamend de prijzen die zijn gestegen, het wordt serieus
Body LBody L
15:39 07 Sep 22
Aangekomen op 7/09/2022 om 16:34 uur voor een re-passage, vroeg de bewaker bij de ingang me om 50 cm achteruit te gaan om vervolgens de slagboom te sluiten en me te vertellen dat ze gesloten waren, volgens het schema is het 17.00 uur! !!😱Ik geef aan dat er meer dan één voertuig stond te wachten!!De vorige keer waren ze 50 minuten te laat zonder enige druk.Ik zou willen dat ze op een dag voor een kleine baas in de privésector moesten werken, ze zullen weten wat het is om te werken en klanten te respecteren!
Nicolas HeurionNicolas Heurion
10:02 22 Jul 22
Slechte service. 10 min te laat omdat er geen pijlaanduiding is. Verloren in het midden van nergens. Een man begroet je en zegt dat het te laat is. Compleet. Slechts één auto aanwezig voor de besturing... kortom.. Hij hervat zijn tekenblad om zijn 'werk' voort te zetten..
Maud LeroyMaud Leroy
15:12 20 Jul 22
5 ⭐️ ook al werd ik geweigerd voor mijn handrem.Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en begripvol.Ik geef de voorkeur aan een strikte controle en om gefaald te worden, maar om een ​​voertuig op te hebben !!!
js_loader

Voor wie is de autokeuring Montignies-sur-Sambre interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Montignies-sur-Sambre?