Wagen laten keuren in Maisières?

ADRES

Rue Grande 8,
7020 Maisières
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 67

Toegang autokeuring Rue Grande 8, Maisières
Toegang autokeuring Rue Grande 8, Maisières. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Maisières?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel van 7.00 tot 9.00 uur (maandag en donderdag) en dagelijks van 12.00 tot 13.30 uur.

Controles uitsluitend op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Op afspraak voor iedereen op maandag en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue Grande 8, 7020 Maisières.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Maisières is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Maisières

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station de Maisières - 61
4.0
Gebaseerd op 800 beoordelingen
powered by Google
Dan ZdhDan Zdh
07:55 05 Nov 23
Baes MichelBaes Michel
18:32 31 Oct 23
Ik heb vanmorgen mijn nieuwe auto gepasseerd vanwege de trekhaak,Ik had ruim van tevoren een afspraak gemaakt maar werd ondanks alles direct en met een glimlach ontvangenIk raad dit station aan
Reine marie GrardReine marie Grard
14:37 30 Oct 23
Zeer mooi huis.Het was perfect.Niets aan toe te voegen.
Camille pierrequinCamille pierrequin
15:25 29 Oct 23
Doe hun werk!
Charles PolarisCharles Polaris
05:54 28 Oct 23
Lola ChabotLola Chabot
10:30 21 Sep 23
Pierre JanssensPierre Janssens
09:43 20 Sep 23
Zeer gastvrij en snel
Camille MassetCamille Masset
08:09 13 Sep 23
Vriendelijkheid, vaardigheden. Beste wensen. Dankjewel
Salvatore MachiavelliSalvatore Machiavelli
18:16 11 Sep 23
Snel, efficiënt en ze doen er niet voor niets moeite voor.
Le MagicienLe Magicien
11:34 09 Sep 23
Eerste en laatste keer daar! Onaangenaam personeel, provocerend op de grens! Ik vind dat als je in contact bent met klanten, respect en beleefdheid op orde moeten blijven!
MastairodMastairod
08:37 03 Aug 23
Rode controle na een lichte scheur in de spiegel die het zicht niet in gevaar brengt. Andere agenten hebben de spiegel als functioneel gekwalificeerd, wat getuigt van de kwade trouw van de "gekwalificeerde" agent die de leiding heeft over de auto.Ga naar La Louviere waar de cheques niet gebaseerd zijn op de stemming van de agent.
Cherif BoudaCherif Bouda
16:21 02 Aug 23
Zeer aardig en vriendelijk personeel, schema's worden altijd gerespecteerd, nooit problemen gehad op dit stationEnige nadeel is dat degene die het barak ernaast runt, mensen raar aankijkt
Claude OlivierClaude Olivier
16:52 28 Jul 23
Ik moest een wijzerplaathoes vervangen en toen was ik perfect in orde! Geen opmerkingen. Strijken zonder afspraak, snel, onberispelijk. Toen ik een kind was lol, was het een tankstation in de Golf op dezelfde plaats. 😅
Alain MertensAlain Mertens
07:13 26 Jun 23
Het verplichte afsprakensysteem lijkt misschien een beetje ontmoedigend, maar de doorgang is gemakkelijker en sneller. Bijna geen wachttijden en geen nervositeit in de wachtrijen. Prettig en professioneel personeel. Aan de andere kant is 55€ niet goedkoop.
Steve DelmoitiéSteve Delmoitié
07:16 28 Apr 23
Voor 8 uur te laat op de controledeadline betaalde ik 10 € extra kosten. Afspraak gemaakt om 8.00 uur en pas om 8.20 uur opgehaald....
MaartenMaarten
10:18 08 Mar 23
Goed georganiseerd, efficiënt maar vooral: correct en professioneel. Ze spelen geen oneerlijk spelletje met auto's met 150000+ op de teller, wat een uitzondering wordt, zeker in Vlaanderen!
PascalPascal
15:47 13 Feb 23
Goede ontvangst, je wordt direct naar een wachtrij geleid, snelle doorgang, zonder al te veel wachten Vriendelijk personeel Alleen gebouw wat oud.
Jacky De BackerJacky De Backer
11:09 23 Jan 23
Vergadertijd gerespecteerdWeinig communicatie met personeelHet is heel normaal gezien hun inspiratiewerk en hun neutraliteit tegenover mensen die hun voertuig passeren
David SleeuwaegenDavid Sleeuwaegen
13:44 06 Jan 23
Locatie bereikbaar via snelweg en goed zichtbaar.Gastvrij en professioneel personeel.Het afsprakensysteem versnelt de procedures voor de controle.Enige nadeel, de kassa is slecht aangegeven
Serge DufraneSerge Dufrane
12:09 31 Dec 22
Snelheid, vriendelijkheid ... beschikbaar om de essentiële punten tijdens de controle uit te leggen
Frédéric NEUSYFrédéric NEUSY
15:49 05 Dec 22
Zeer serieus, bekwaam personeel! Voldoende wachttijd bij afspraak. Zeer bekwaam personeel!
Jean pierre RasseñeurJean pierre Rasseñeur
14:40 11 Nov 22
Heel goed, hij zou een meisje moeten hebben alleen voor dates of het is nutteloos om een ​​afspraak te maken
Simon DelcroixSimon Delcroix
13:27 18 Oct 22
Professioneel en gastvrij personeel.Speciale vermelding voor de heer Deboeck voor het opvolgen van mijn verzoek.Heel begripvol en efficiënt!
js_loader

Voor wie is de autokeuring Maisières interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Maisières?