Wagen laten keuren in Lobbes?

ADRES

Rue de Binche 9,
6540 Lobbes
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 68

Toegang autokeuring Rue de Binche 9 - Lobbes
Toegang autokeuring Rue de Binche 9 - Lobbes. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: van 7u00 tot 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Lobbes?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel van 9.00 tot 9.30 uur en van 15.00 tot 15.30 uur.

Controles uitsluitend op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue de Binche 9, 6540 Lobbes.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Lobbes is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Lobbes

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station de Lobbes
3.9
Gebaseerd op 753 beoordelingen
powered by Google
Tanguy DamienTanguy Damien
18:19 26 Jan 24
Frederic Gaucet .Frederic Gaucet .
08:51 23 Jan 24
katty dereppekatty dereppe
16:06 21 Jan 24
Isabelle KropkaIsabelle Kropka
19:17 15 Dec 23
Jean-Noël ForiersJean-Noël Foriers
11:08 14 Dec 23
Ludo CourbetLudo Courbet
09:50 12 Dec 23
Een traagheid is niet mogelijk,Maak een afspraak om 10.45 uur en respecteer de uren niet, want er zijn in totaal 17 afspraken tegelijk.Is dit mogelijk, en staan ​​ze daar te praten en hun sigaretten te roken met een autolijn helemaal tot aan de rijbaan.Eerlijk gezegd begint dit onzin te worden
Laurent MiroultLaurent Miroult
21:49 11 Dec 23
Diego vdeDiego vde
09:36 11 Dec 23
Xavier LugerXavier Luger
15:30 03 Nov 23
Redelijke verwachting. Vriendelijke en deskundige monteurs. Professionele centrummanager.
AXELLE oiselayAXELLE oiselay
20:58 02 Nov 23
GOED
Le keux MaximeLe keux Maxime
10:30 01 Nov 23
Zoals gewoonlijk vriendelijk, snel en efficiënt personeel!
Chantal RiguelleChantal Riguelle
13:28 27 Oct 23
Zeer aardige meneer, niets op aan te merken
dark oredark ore
15:43 23 Sep 23
marie-laure ducoronmarie-laure ducoron
09:40 23 Sep 23
Een advies: vermijd de praktische rijbewijstest in Lobbes. De heer lijkt aardig, maar als je de vrouw helaas tegenkomt, bid dan dat ze die dag in goede gezondheid verkeert, wat zeer zeldzaam is. Of dat je hoofd naar haar terugkeert omdat ze gek is, die haar kleine zuchtjes gebruikt om je tijdens het examen te destabiliseren, ook al doe je niets verkeerd. En aarzel dan niet om denigrerende en onnodige opmerkingen te maken die niets met het rijexamen te maken hebben. Kortom, het geringste excuus is genoeg om je te laten zakken en te laten betalen voor een examen. REN WEG !!!!!
Jean-pierre BusschaertJean-pierre Busschaert
20:06 15 Sep 23
Het is heel goed georganiseerd
Patricia BertinchampsPatricia Bertinchamps
11:33 12 Sep 23
Snelle service, prettig personeel
aurélie didiaurélie didi
14:18 11 Sep 23
N GN G
09:02 04 Aug 23
Eén ster voor gastvrijheid.Voor de rest (in mijn geval het theorie-examen) is alles te overzienDe kamer is niet geluiddicht, het volume in de headsets is belachelijk laag en vooral de vragen gaan verder dan ik heb kunnen bestuderen. Erger nog, in mijn geval faalde ik voor 2 punten, maar ik heb geen feedback beschikbaar over mijn fouten om ze te verdiepen...
Pierre ScalbiPierre Scalbi
10:27 03 Jul 23
Zeer vriendelijk personeel, ze controleren alles zeer serieus, waar ik in andere centra nog nooit heb gezien dat ze de ruitensproeiers controleren, daar testen ze ze. Het afgesproken tijdstip wordt gerespecteerd. Bovendien werken ze alleen op afspraak, dus wees niet verbaasd als je geen "speciale afspraak" wachtrij hebt. Erg blij met de service, controle zeer zorgvuldig gedaan.
LAVEINE PHILIPPELAVEINE PHILIPPE
10:30 08 Jun 23
Snel een melding van een probleem met de rechter voorschokbreker en het stille ophangblok die erg nuttig voor mij zijn omdat ik een probleem met de wegligging waarnam waarvoor ik geen echte verklaring had, ook al vermoedde ik een beetje. De recensent heeft mij goed begeleid om het probleem op te lossen. Dank aan hem voor zijn vriendelijkheid.
Celestine BeaujeanCelestine Beaujean
16:51 09 May 23
VERMIJDEN voor het praktijkrijbewijs! Om te beginnen 3 afspraken tegelijk gemaakt, 2 chauffeurs die zonder geldige reden de weg op gingen. Dan is de recensent neerbuigend en toont hij geen respect. Uiteindelijk, terwijl mijn gids een rijbewijs van meer dan 20 jaar kreeg, stond de "examinator" zichzelf toe om de vaardigheden van deze in twijfel te trekken... Een vernedering!
Alain BourdiauxAlain Bourdiaux
09:37 28 Apr 23
Waarom moet u een afspraak maken? Ik had deze om 08.30 uur, arriveerde om 08.20 uur, 18 voertuigen voor de toegangspoorten, meer dan een uur wachten om 2 minuten te blijven, bediening gekoppeld aan een aanhangwagen, nieuw voertuig
Veronique BouletVeronique Boulet
14:25 26 Apr 23
Leuke ervaring.Glimlachend, vriendelijk en zeer professioneel personeel.Dank u voor uw hoffelijkheid.
Aurore BertoudAurore Bertoud
15:09 03 Apr 23
Ik had twee keer geoefend in Braine-le-Comte, waar het helemaal niet was geweest. Dus besloot ik van examencentrum te veranderen. Hier ging alles heel goed en ben ik eindelijk geslaagd voor mijn praktijkexamen. Het personeel is erg aardig. Ik raad dit centrum ten zeerste aan!
-REZULATIXNZ--REZULATIXNZ-
19:33 24 Jan 23
Zeer vriendelijk personeel en respect voor afspraaktijden. Begin heel vroeg: zo kun je je controle doorgeven voordat je naar je werk gaat. Bedankt voor deze service!
Guy LionGuy Lion
16:57 06 Dec 22
Aangekomen bij het controlestation van Lobbes op 06/12/2022 om meer dan 12:50 uur, verwijt de persoon die als eerste met automobilisten omgaat ons agressief dat we om 12.00 uur zijn gekomen en dat er geen personeel is.Op de website geven de dienstregelingen aan dat het station gesloten is van 12.00 uur tot 12.45 uur.Vragen:Klopt de aangegeven tijd op internet?bedankt voor het antwoord
Sophie HonoréSophie Honoré
05:30 04 Nov 22
Ik denk niet dat iemand het leuk vindt om daar door te brengen, dus als de agenten wat vriendelijker zouden zijn of zelfs maar een beetje zouden glimlachen, zou dat een heleboel dingen veranderen. Ze doen hun werk, dat is zeker. Anders gemakkelijk bereikbaar. Duur, erg duur!!!
D FD F
09:00 15 Oct 22
Zeer vriendelijk klein station.Aangenaam personeel.Ik was mijn camper voor en geen problemen. Ik ben ook vertrokken op het moment dat ik een afspraak had.Het is een verandering van sommige grotere resorts.
L BL B
19:27 07 Aug 22
Vriendelijke mensen
pierre mannaertpierre mannaert
18:05 13 Mar 20
Keuren een voertuig met GROTE fouten goed
js_loader

Voor wie is de autokeuring Lobbes interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Lobbes?