Wagen laten keuren in Lobbes?

ADRES

Rue de Binche 9,
6540 Lobbes
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 68

Toegang autokeuring Rue de Binche 9 - Lobbes
Toegang autokeuring Rue de Binche 9 - Lobbes. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: van 7u00 tot 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Lobbes?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel van 9.00 tot 9.30 uur en van 15.00 tot 15.30 uur.

Controles uitsluitend op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue de Binche 9, 6540 Lobbes.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Lobbes is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Lobbes

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station de Lobbes
3.9
Gebaseerd op 675 beoordelingen
powered by Google
Alain BourdiauxAlain Bourdiaux
09:37 28 Apr 23
Waarom moet u een afspraak maken? Ik had deze om 08.30 uur, arriveerde om 08.20 uur, 18 voertuigen voor de toegangspoorten, meer dan een uur wachten om 2 minuten te blijven, bediening gekoppeld aan een aanhangwagen, nieuw voertuig
Veronique BouletVeronique Boulet
14:25 26 Apr 23
Leuke ervaring.Glimlachend, vriendelijk en zeer professioneel personeel.Dank u voor uw hoffelijkheid.
-REZULATIXNZ--REZULATIXNZ-
19:33 24 Jan 23
Zeer vriendelijk personeel en respect voor afspraaktijden. Begin heel vroeg: zo kun je je controle doorgeven voordat je naar je werk gaat. Bedankt voor deze service!
Guy LionGuy Lion
16:57 06 Dec 22
Aangekomen bij het controlestation van Lobbes op 06/12/2022 om meer dan 12:50 uur, verwijt de persoon die als eerste met automobilisten omgaat ons agressief dat we om 12.00 uur zijn gekomen en dat er geen personeel is.Op de website geven de dienstregelingen aan dat het station gesloten is van 12.00 uur tot 12.45 uur.Vragen:Klopt de aangegeven tijd op internet?bedankt voor het antwoord
Sophie HonoréSophie Honoré
05:30 04 Nov 22
Ik denk niet dat iemand het leuk vindt om daar door te brengen, dus als de agenten wat vriendelijker zouden zijn of zelfs maar een beetje zouden glimlachen, zou dat een heleboel dingen veranderen. Ze doen hun werk, dat is zeker. Anders gemakkelijk bereikbaar. Duur, erg duur!!!
D FD F
09:00 15 Oct 22
Zeer vriendelijk klein station.Aangenaam personeel.Ik was mijn camper voor en geen problemen. Ik ben ook vertrokken op het moment dat ik een afspraak had.Het is een verandering van sommige grotere resorts.
L BL B
19:27 07 Aug 22
Vriendelijke mensen
pierre mannaertpierre mannaert
18:05 13 Mar 20
Keuren een voertuig met GROTE fouten goed
js_loader

Voor wie is de autokeuring Lobbes interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Lobbes?