Wagen laten keuren in Gosselies?

ADRES

Rue du Tahon 18,
6041 Gosselies
Tel: +32 71 32 14 38
Afspraak: 02 559 09 99

Ingang autokeuring Rue Tahon, 59 - Gosselies
Toegang autokeuring Rue Tahon, 59 - Gosselies. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Gosselies?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 30 minuten voor sluitingstijd. Alleen op afspraak. Geen keuring voor homologatie in dit centrum.

Inloopkeuring voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans en campers, aanhangwagens en landbouwvoertuigen.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue du Tahon 59, 6041 Gosselies.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Gosselies is 071 35 73 57.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Gosselies

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

AIBV - Contrôle Technique de Gosselies
3.9
Gebaseerd op 997 beoordelingen
powered by Google
anne-marie phenixanne-marie phenix
20:31 06 May 23
Dit is de tweede keer na het Covid-verhaal en eerlijk gezegd zijn de mannen die mijn auto volgen nog steeds Nickel.Heel erg bedankt
karine colsonkarine colson
16:32 02 May 23
Serieus personeel maar niet verstoken van humor. Snelle auto ophalen op geplande vergadertijd. Ik waardeerde dat mijn vragen zonder omwegen werden beantwoord. Tot volgend jaar.
Nathalie CoorensNathalie Coorens
17:57 15 Mar 23
Als je ze eerlijk betreft, is het beter dat je op de groene kaart die ze je bij de kassa geven, controleert of wat er staat correct is. Omdat ik er na de middag was en ze me iets aandeden dat niet hoefde te zijn.Wees dus oplettend als je daarheen gaat en vraag voordat je de auto verlaat of alles goed is of niet.
A ZoA Zo
11:38 27 Feb 23
Maak afspraken maar verlies nog steeds 1-1u30 of zelfs meer. Wat heeft het voor zin om datums te suggereren?
oui iciaussioui iciaussi
12:54 23 Feb 23
Zelfs met een afspraak van meer dan anderhalf uur ter plaatse.. 15 minuten geen activiteit heeft de auto geen centimeter bewogen...
LionelLionel
21:19 08 Feb 23
Vriendelijk en efficiënt personeel MAAR de tarieven worden een complete afzetterij.In 2020: € 36,90In 2021: € 48In 2022: € 50,30In 2023: € 55,70
Isa. HoffmanIsa. Hoffman
14:22 20 Dec 22
Zeer vriendelijk, beleefd en behulpzaam personeel. Faal niet bij de minste gelegenheid, verander niets 👍 Veel succes en moed voor de toekomst. Isa Opel corsa 😉
MichMich
08:26 17 Nov 22
1. Nieuwsgierig om de controllers te zien komen en gaan, met elkaar praten terwijl ze hun tijd nemen ... Op een gegeven moment was het station bijna 10 minuten leeg ... 2. Waarom mensen laten wachten die buiten moeten betalen, volledige tocht ??3. Het personeel is echter vriendelijk.
Luc LucienLuc Lucien
16:15 21 Aug 22
Goed onderhouden en schoon controlestation. Dankzij de verplichte afspraken verloopt de controle stressvrij, is er een desinfectiekit aanwezig bij de uitgang van de controle voor wie dat wil, zijn er zitplaatsen beschikbaar om niet staand te wachten.
Medhi GellyMedhi Gelly
23:08 12 Aug 22
Afsprakenschema respecteren.Vriendelijk personeelAutocenter snel te vinden.Snel, respecteer de auto!Groene kaart met de sleutel, na goed onderhoud van mijn voertuig.Perfect !! Beter dan Charleroi en omgeving.
vincent Frasnesvincent Frasnes
06:37 02 Jun 22
Niets bijzonders te zeggen. Afspraak gemaakt voor 7.00 uur (en dus eventuele vertragingen vermijden), passage om 07.10 uur. Vertrek om 7.15 uur. Vriendelijk personeel. De enige frustratie is dat het mijn tweede pas was: ik werd de eerste keer geweigerd omdat ik niet over de originele voertuigpapieren beschikte (de politie adviseert om fotokopieën in de auto te bewaren). De regels zijn de regels, maar we hadden ze kunnen controleren en valideren na overlegging van de originele documenten.
Dirk De LoeckerDirk De Loecker
10:46 05 Dec 18
Wachttijden
js_loader

Voor wie is de autokeuring Gosselies interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Gosselies?