Wagen laten keuren in Ghislenghien?

ADRES

Avenue des Artisans 45,
7822 Ghislenghien
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 70

Toegang autokeuring Avenue des artisans 45, Ghislenghien
Toegang autokeuring Avenue des artisans 45, Ghislenghien. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Ghislenghien?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel van 7.00 tot 9.00 uur (maandag en donderdag) en dagelijks van 11.45 tot 13.15 uur.

Controles alleen op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Op afspraak voor iedereen op maandag en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Avenue des Artisans 45, 7822 Ghislenghien.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Ghislenghien is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Ghislenghien

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station de Ghislenghien
4.1
Gebaseerd op 1023 beoordelingen
powered by Google
tom van der plankentom van der planken
03:22 03 Nov 23
Super vriendelijk, keuring waar je nog bij de wagen blijft en vragen kan stellen aan de keurders .
andy vandenhaezeveldeandy vandenhaezevelde
17:33 01 Nov 23
michael dathmichael dath
08:24 31 Oct 23
Zeer beleefd en als er een probleem is met het voertuig, zal hij het u laten zien
Danie MDanie M
12:55 28 Oct 23
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Paolo SIASPaolo SIAS
13:45 18 Sep 23
Zeer goed, beleefd, snel, vriendelijk en zeer goed advies wanneer ze tijdens de keuring een afwijking aan uw voertuig opmerken.
Wat een vriendelijkheid, wat een professionaliteit. Luisterend, beleefd en leerzaam team.
HARSANYI LEONHARSANYI LEON
10:30 15 Sep 23
Marc DebaeremaeckerMarc Debaeremaecker
18:28 14 Sep 23
Dmitri PossylkineDmitri Possylkine
15:35 14 Sep 23
altijd juist
Barbara VanhoucheBarbara Vanhouche
07:40 23 Jul 23
Geen lange wachttijden op afspraak, ook bij herkeuring zonder afspraak. Vriendelijke personeel, goede colegiale sfeer.
Koen HeylensKoen Heylens
13:59 16 Jun 23
Supersnelle service én heel vriendelijk personeel. Die van Brakel mogen er eens op workshop gaan...
Anne NeckebroeckAnne Neckebroeck
11:20 08 Jun 23
Super vriendelijk en behulpzaam!! Dank u wel😁 en voor de Nederlandstaligen, ge zit hier in Wallonië, normaal dat men Frans spreekt, is dag en nacht verschil met de autocontrole in Halle, daar zijn ze pas lomp en onbeleefd, ze kunnen er een vb aan nemen!
IrisIris
12:19 21 May 23
Hier moet je auto al serieus mankeren voor deze afgekeurd wordt. Als er iets aan is wordt dit een opmerking. Een oudere diesel heeft hier nog goed kans voor en groene kaart. Wel wat duurder maar het zeker waard, ze kunnen weinig Nederlands maar zullen zeker niet onvriendelijk zijn. ⭐⭐⭐⭐⭐
Etienne AnkaertEtienne Ankaert
06:04 23 Apr 23
Deze week voor de eerste maal hier naar de autokeuring geweest ipv in Vlaanderen.Afspraak om 7u en om 6u55 mocht ik al binnenrijden.Vriendelijk personeel en de keuring verliep zeer vlot en op een correcte wijze.Ps. Mijn wagen wordt wel onderhouden volgens de voorgeschreven instructies en bij een officiële dealer!
Bart SteemanBart Steeman
05:44 18 Apr 23
Vriendelijk personeel en vlotte bediening.Wel iets duurder dan in Vlaanderen.
MarioMario
05:05 14 Apr 23
Vriendelijk personeel en snelle afhandeling op afspraak. Wanneer je wagen proper en in orde is wordt dit wel geapprecieerd
Jan KramerJan Kramer
08:17 19 Mar 23
Snel geholpen en vriendelijk personeel.
Joery De BrabanterJoery De Brabanter
22:55 16 Feb 23
Erg vriendelijk en nemen hun tijd om extra uitleg te geven ... kunnen stations hier in de buurt wat van leren. Chapeau !!!
D'Hooge IvanD'Hooge Ivan
09:59 10 Feb 23
Dat is wat anders dan hier in de vlaander
Christian BindelsChristian Bindels
10:54 11 Jan 23
Niet al te beleeft ! Voor Nederland's talijg !
Vera VerbeerenVera Verbeeren
09:17 02 Dec 22
Vriendelijke mensen en het gaat goed vooruit
Ralph PeacockRalph Peacock
20:06 25 Nov 22
Zeer vriendelijk personeel, als uw wagen in Vlaanderen afgekeurd wordt heb je hier veel kans dat hij er toch zonder problemen door geraakt.
Frederik De VleminckFrederik De Vleminck
05:04 30 Jun 22
Zeer vlotte werking, correct, heel vriendelijk. Hier ga ik terug.
David CassimanDavid Cassiman
07:06 27 Jul 21
Vandaag geweest afspraak gemaakt kon kiezen 27 of 28 Julie ,ik had 27 gekozen maar op papier stond 28 nu blijkt voor binnen gaan controleren ze of je u afspraak hebt ga maar zei hij ,tot hier alles goed ze controleren en ineens e je bent te vroeg je moest de 27 komen awel we zijn de 27 toch en dan was het ineens nee de 28 ste dat doe je niet ik heb nog werk he🥴stond niemand voor mij en ik was al 3/4 controle gepasseerd .kijk missen is menselijk maar wordt daarom niet arrogant en ja ik heb dan toch mss gezorgd dat hij morgen vroeger naar huis mag ale 5 min dan toch zolang duurde het op te controleren .
Luc BrecxLuc Brecx
23:12 10 Jul 21
Vlotte en correcte service ondanks covid maatregelen!
js_loader

Voor wie is de autokeuring Ghislenghien interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Ghislenghien?