Wagen laten keuren in Fleurus?

ADRES

Rue du Bassin 19,
6220 Fleurus
Tel: +32 71 11 79 00
Afspraak: 02 559 09 99

Toegang autokeuring Rue du Bassin 19, Fleurus
Toegang autokeuring Rue du Bassin 19, Fleurus. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Fleurus?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 30 minuten voor sluitingstijd. Alleen op afspraak. Afsprakenlijn: 02 559 09 99

Geen afspraak nodig voor voertuigen van meer dan 3,5 ton, aanhangwagens, tweede inspectie van een auto na een negatieve eerste inspectie, campers, bedrijfsvoertuigen van minder dan 3,5 ton.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is rue du Bassin 19, 6220 Fleurus.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Fleurus is 071 11 79 00.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Fleurus is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Fleurus

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

AIBV Fleurus - inspection automobile
4.2
Gebaseerd op 693 beoordelingen
powered by Google
Mister GMister G
16:49 08 Nov 23
alain alainalain alain
13:31 21 Oct 23
jeremy willocqjeremy willocq
18:53 20 Oct 23
Philippe ChainayePhilippe Chainaye
12:05 14 Oct 23
Marc WillemeMarc Willeme
14:21 13 Oct 23
Wanneer je terugkeert naar het station zijn er vier die je vertellen welke lijnen je moet invoeren, maar er werkt er maar één.Eenmaal binnen hetzelfde, 4 agenten praten en niemand zorgt voor je, echt triest
patrick fritschepatrick fritsche
07:39 21 Sep 23
Vriendelijk en bekwaam personeel
Kevin ThirrionKevin Thirrion
12:56 20 Sep 23
pablo122pablo122
13:13 17 Sep 23
Het beste of beter gezegd het minst slechtste Ct-station in de regio. Net als bij de anderen kent u de geneugten van 1 tot 2 uur wachten op uw beurt in uw rijdier, zelfs als u op tijd of zelfs vóór uw afspraak bent gearriveerd. Jammer genoeg.Vanuit het oogpunt van het personeel is dit inderdaad het minst slechtste station. De meeste agenten hebben gelijk vergeleken met andere stations waar het grenst aan een collusiesysteem.Maar België verplicht, de socialistische cultuur verplicht, zoals in alle kustplaatsen: als je een model hebt dat iets te weelderig is voor de regio, zal de zoektocht naar de rode kaart intensiever zijn. Het positieve aan dit station is dat er in dit station relatief minder controleurs met deze mentaliteit zijn dan in de andere. Dat is het al...
François BoisdequinFrançois Boisdequin
17:47 15 Sep 23
jocelyne verléjocelyne verlé
09:08 05 Aug 23
Station bekend om shenanigans, vraagbordwisselingen ze doen het zelfs in de rij zonder zich zorgen te maken. We vragen ons af of ze daar niet werken!!! afwijkend...
Philippe MoriauPhilippe Moriau
07:27 04 Jul 23
Ik passeerde vandaag een voorouder. Ik had het gevoel met een zeer bekwaam team te maken te hebben gehad. Ik heb geen 5 sterren gezet omdat ik ondanks een camper 1 uur 30 deed voor de controle. Geen big deal wat mij betreft.
FamicobasFamicobas
15:50 09 May 23
Ontmoet om 9:50 uur, arriveerde rond 9:24 uur, ik vertrok om 11:11 uur! .Waar zijn afspraken voor? Als al deze mensen die daar niets te doen hebben en hun dagen doorbrengen met het passeren van auto's, het was zelfs een van deze mensen die me naar de lijn leidde en me liet slagen voor de schokdempertest! Het is ver van de tijd van de covid of we konden het station niet meer in, en het ging sneller.
Bruno VandecapelleBruno Vandecapelle
12:10 25 Apr 23
Het enige centrum in CT waar je bijna blij bent om een ​​rode kaart te krijgen om terug te komen en grappen te maken met het personeel, zeer bekwaam, erg vriendelijk, maar compromisloos op veiligheidspunten ... en goedaardig voor anderen! Ik zou zeggen dat dit het beste CT-centrum is waar ik in 40 jaar autorijden ben geweest!
Oni ShanksOni Shanks
14:38 21 Mar 23
Technicus acceptabel sommigen aardiger dan anderen .. wie ze zichtbaar niet vriendelijkheid bevriezen .. maar zo niet is het prima.
Patrick MaesPatrick Maes
11:32 21 Mar 23
Ik begrijp het niet...overal in het centrum hangt een bordje met het verzoek om een ​​afspraak te maken om de wachtrijen te vermijden. Maar in Fleurus maak je volgens de medewerkster aan de balie een afspraak om het recht te hebben om door de controle te komen. Taxatie: afspraak vast om 10.00 uur, passage om 10.45 uur Slechts één "arbeider" in de rij, maar groepen die met hun handen in hun zakken rondlopen, kletsend met elkaar of met bekenden. Om wie lachen we? En je moet je onvrede de mond snoeren om een ​​rode kaart te voorkomen, ook als die niet terecht is.
André GauthierAndré Gauthier
10:37 30 Jan 23
Hallo,Reeds geregistreerd, kon ik mijn aanvraag niet indienen op het net. Vast op het scherm: registratie. En ik weet niet waarom.31 minuten wachten aan de telefoon en afspraak. genomen . Heel prettig de dame die mij ontving.Afspraak. o9.02 te Gosselies. Met vriendelijke groet Andre Gauthier.
Alain GoffauxAlain Goffaux
11:58 03 Dec 22
Heel correct.En beminnelijk neem niet het grote hoofd.OkéZeer tevreden....(ondanks een rode kaart.....).
Edouard LouisEdouard Louis
04:52 29 Nov 22
Te veel onbetrouwbare kerels die meerdere auto's met dezelfde garageplaat passeren...Ze zijn bijna thuis... Ik heb medelijden met de mensen die werken
Alexandre CollartAlexandre Collart
19:04 27 Oct 22
Ondanks een terechte rode kaart,Ik heb uitstekende herinneringen aan mijn bezoek aan de CT voor mijn voorouder.Eindelijk een menselijk en respectvol personeel.bedankt
Walter ChatronWalter Chatron
09:45 07 Oct 22
1) Afspraak gemaakt op de dag van ontvangst van de uitnodiging. Onmogelijk om een ​​afspraakdatum te vinden vóór de vervaldatum van mijn oude groene kaart. Het ziet eruit als een mooi georganiseerde oplichterij, vooral omdat je een aardige grijns krijgt bij de kassa als ik de opmerking maak.2) Geen respect voor afspraaktijden, 45 minuten te laat voordat we ons verwaardigen om aan het werk te gaan, zonder de minste uitleg in een roerloze rij. Een uiterst onaangename bewaker die geen antwoord geeft op de vragen van achtergelaten klanten, behalve een agressieve blaf.De "I don't care" lijkt de gouden regel op de site te zijn: eindeloos wachten, ultrasnelle controles: niet overtuigd van de ernst van de controle in 7 minuten, horloge in de hand... Het menu snelst groen in mijn het leven van de auto.Het was de eerste keer dat ik bij Fleurus naar de technische controle ging en ook de laatste.
Fabian FlorentFabian Florent
13:06 03 Oct 22
Onaangename medewerkers die echt de tijd nemen om te werken, als je het werk mag noemen,... Onder het voorwendsel dat ze voor de federale overheid werken, denken ze onaantastbaar te zijn... Onmogelijk om telefonisch een afspraak te maken, je blijft zitten uren wachten....
Melodye DelamerMelodye Delamer
12:45 04 Aug 22
Onaangenaam personeel niet mogelijk als je daarheen gaat. Middag-13 uur lunchpauze -- ok. . Koffiepauze om 14.30 uur Bij zo'n geen antwoord !!! Twee reizen voor niets. Bel onbeantwoord. 1 enige vrouw die afspraken regelt... als ze er is... Ja echt... als een opmerking is het -10. (ik heb het niet over controle, alleen het afsprakenbureau
Caroline DungelmannCaroline Dungelmann
11:01 10 Mar 21
Heel lastig telefonisch te bereiken om een afspraak te maken en online een klantaccount aanmaken werkt niet.
Christophe NeuteleersChristophe Neuteleers
17:37 30 Jul 19
Keuringsstation, lijkt me nog niet zo oud. Ben vandaag geweest, niet zo een lange wachtrijen. Mogelijkheid om op de website een afspraak te maken. Controle ging snel. Ik was wat te vroeg en heb wel gewacht tot op het tijdstip van de afspraak. Vriendelijke mensen en correct.
js_loader

Voor wie is de autokeuring Fleurus interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Fleurus?