Wagen laten keuren in Cuesmes (Bergen)?

ADRES

Rue du Grand Courant 18,
7033 Cuesmes (Bergen)
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 73

Toegang autokeuring Rue du Grand Courant 18, Cuesmes (Bergen)
Toegang autokeuring Rue du Grand Courant 18, Cuesmes (Bergen). Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Cuesmes (Bergen)?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel van 9.00 tot 9.30 uur (maandag en donderdag: 7.00 tot 9.15 uur) en dagelijks van 12.00 tot 13.30 uur en van 15.00 tot 15.30 uur.

Controles uitsluitend op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Op afspraak voor iedereen op maandag en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is rue du Grand Courant 18, 7033 Cuesmes (Bergen).

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Cuesmes (Bergen) is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Cuesmes is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Cuesmes (Bergen)

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Bureau d'Inspection Automobile
3.7
Gebaseerd op 1016 beoordelingen
powered by Google
Débora DDébora D
10:03 26 Apr 23
Onberispelijke, beleefde werknemers en goed werk geleverd.De juiste wachttijd (op afspraak).
Eric ForgesEric Forges
05:47 08 Mar 23
Aankoop van een Audi A4 Break die naar Cuesmes ging.Ik ga naar mijn monteur en ontdek dat de stille blokken van de voorste draagarm zijn afgescheurd + de 2 voorste schokdempers die sijpelen...De envelop moet prachtig zijn geweest voor de inspecteur
Lucas FourezLucas Fourez
15:57 17 Nov 22
Passage vanmorgen, van het motorrijbewijs.Super vriendelijk, leuk personeel.De examinator wist echt iedereen op zijn gemak te stellen!Ik ben ook in één keer geslaagd voor de set en de praktijk! Nogmaals bedankt
Kevin Van Der BekenKevin Van Der Beken
15:40 30 Oct 22
Ct van cuesme, van echt oneerlijk...Rode kaart voor schorsingsdriehoek tot OK2 dagen na retour met de driehoek wissel (weigering omdat het geen originele onderdelen zijn)De volgende dag terug met dezelfde onderdelen zonder zelfs maar een groene kaartsleutel te hebben gegeven...Misschien als ik een kaartje zoals de anderen bij de stationsbeheerder had laten vallen, zou ik de eerste poging hebben doorgegeven ️
Doorgang begin oktober, controller zonder wil en afgemat! De controller zegt dat ik de pads moet vervangen, ok geen probleem. Op de rode kaart legt hij ook de schijven! Ik ga naar Fiat, ze vertellen me dat mijn schijven nog goed zijn. Zoals hij opmerkte, moeten ze ze veranderen!Conclusie Ik heb 650€ betaald Door de schuld van een van uw medewerkers die de wil om te werken uitstraalt! Stelletje gefrustreerd!
Laurent MOULINLaurent MOULIN
06:05 09 Oct 22
Super technisch controlestation. Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Bezoek van 07/10/2022, 13u30 tot 14u Lijn 4. Dank je.
alain ghislainalain ghislain
18:09 31 Aug 22
Toen ik op 19.08 voorbijkwam zeer vriendelijk personeel Ik kreeg een rode kaart Ik kwam terug op 29.08 op lijn twee 's ochtends de inspecteur was een grote bebaarde man die dacht dat hij rambo was. helemaal niet beleefd en erg koud. niet eens hallo, jammer dat hij altijd een rotte appel in de mand heeft.
Alexandre CrasquinAlexandre Crasquin
08:13 19 Jul 22
Absolute nietigheid, als ik hier lees, ga naar een ander centrum. Slecht ontvangen, onaangenaam, hooghartig, ijverig, enzovoort. Om nog maar te zwijgen van de soms zo nutteloze verhalen over tegenbezoeken... die heb ik nog nooit ergens anders gezien.
js_loader

Voor wie is de autokeuring Cuesmes (Bergen) interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Cuesmes (Bergen)?