Wagen laten keuren in Chimay?

ADRES

Chaussée de Mons 92,
6460 Chimay
Tel: +32 87 57 20 30
Fax: +32 2 303 10 71

Toegang autokeuring Chaussée de Mons 92 - Chimay
Toegang autokeuring Chaussée de Mons 92 - Chimay. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Chimay?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Minder personeel elke dag van 9:00 tot 9:30, van 12:00 tot 13:30 en van 15:00 tot 15:20.

Controles uitsluitend op afspraak, behalve voor bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Chaussée de Mons 92, 6460 Chimay.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Chimay is 087 57 20 30.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Chimay

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autosécurité - Station de Chimay - 67
4.3
Gebaseerd op 210 beoordelingen
powered by Google
Christian SwimbergheChristian Swimberghe
18:22 07 May 23
Snelle afhandeling, vriendelijkheid van het personeel
bernard hanoteaubernard hanoteau
20:06 19 Apr 23
Beleefde en vriendelijke technici. Al met al vriendelijke plek voor een check 😜!
Olivier ScheirlinckxOlivier Scheirlinckx
07:55 16 Feb 23
Vriendelijk personeel, normale wachttijd. De setting is prettig en het centrum lijkt op andere centra.
Ontspan en zeer goed advies, vriendelijk personeel, respecteer de afspraken
Bernard VDHBernard VDH
13:47 01 Dec 22
Erg goed. Zeer snelle pass.
Simon CyhmSimon Cyhm
21:39 27 Nov 22
We moesten er 5 keer doorheen, maar we hebben het uiteindelijk gehaald, met alle uitleg en alle veiligheid voor ons hele kleine gezin 👍😉
Lorek DerouxLorek Deroux
06:53 26 Sep 22
Niet lachend maar efficiënt personeel?
Paty TIMMERMANSPaty TIMMERMANS
13:01 21 Sep 22
Snel en efficiënt.. alles om de gestresste die ik ben gerust te stellen als het om mijn auto gaat 😂
Pauline VinckPauline Vinck
15:26 19 Aug 22
Dus wat te zeggen 6 dagen van tevoren beschamend, het is echt op zoek naar het kleine beest waar je niet moet betalen en het is alsof we deze technische controle nooit meer hebben gediend en ik raad het nooit aan
Encestral ZEncestral Z
18:49 04 Jan 22
Sommige medewerkers zijn niet in de stemming... De wachttijd tussen elke etappe is soms lang (terwijl er tijdens mijn laatste bezoek niemand voor mij stond). Anders goed bezig.
js_loader

Voor wie is de autokeuring Chimay interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Henegouwen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 55,70€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Chimay?