Autokeuring Malmédy

Alle informatie over de autokeuring station Malmédy

Types van keuring toegestaan

Aanhangwagen
Aanhangwagen meer 3,5T
Autobus
LPG
Personenwagen
Vrachtauto
Vrachtauto meer dan 3,5T

Openingsuren in Malmédy

Aanvullende informatie over openingsuren en types keuring.

Laatste controle 20 minuten voor sluitingstijd. Verminderde aantallen van 7.00 tot 9.30 uur (maandag en donderdag) en elke dag van 12.00 tot 13.00 uur.
Inspecties alleen op afspraak, behalve voor vrachtwagens van meer dan 3,5 ton, caravans, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Op afspraak voor iedereen op maandag en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Uw mening over de autokeuringsstation van Malmédy

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Car Inspection
3.9
Gebaseerd op 459 beoordelingen
powered by Google
Edgard ToussaintEdgard Toussaint
08:12 09 Apr 24
Robert HeinenRobert Heinen
21:45 30 Mar 24
Ze zijn niet alleen steeds duurder, maar ook steeds minder vriendelijk. Mensen vertellen me dat ze niet betaald worden om aardig te zijn, maar zoals de ezel zou zeggen: als ze niet mooi zijn, wees dan tenminste beleefd 😁
thierry degueldrethierry degueldre
14:07 25 Mar 24
Hans-Jürgen EvenHans-Jürgen Even
15:18 23 Mar 24
francis warlandfrancis warland
02:00 21 Mar 24
Ik haat het om mijn hier te presenteren, het zijn nog steeds echte Pruisen of onzinmensen die in autobeveiligingsuniform zichzelf macht geven, mijn auto is zonder problemen geslaagd, alleen de n moet opnieuw typen, hij heeft nog geen 50 km gereden en heeft de rode kaart-weergave op alles, koplamp, remschijf enz, het was deze zeer onaangename vrouw die de controle opnieuw deed, kortom ik heb het bureau geschreven maar het heeft geen nut, het zijn mensen zonder interesse die zichzelf weinig waarde hechten in dit vak, een beetje zoals ambtenaren waar je weinig aan hebt, maar die je gezien hun positie wel in de problemen kunnen brengen
Elvis GavrilovElvis Gavrilov
04:50 29 Feb 24
Als ik kon zou ik een lagere beoordeling geven, meneer die daar werkt en Duits spreekt, was arrogant - onaangename en onbeschofte inspecteur. Ik ben absoluut niet tevreden over hem, de andere collega's zijn oké, maar deze man is zeer onprofessioneel en onbeschoft...!!!!
Jean paul BrasseurJean paul Brasseur
13:07 26 Feb 24
Gutkin ChristelleGutkin Christelle
10:57 15 Feb 24
Vriendelijk personeel
An BosshardAn Bosshard
20:22 05 Feb 24
Zeer vriendelijke mensen, geen stress zoals in Vlaanderen en de onvriendelijke behandeling.
Jürgen TheisJürgen Theis
14:18 15 Jan 24
Pierre NellesPierre Nelles
14:13 11 Dec 23
IJzig welkom in de sfeer van een uitvaartcentrum. Ik werd afgewezen vanwege een slecht afgesteld dimlicht, dus ging ik even later naar de geweergarage in het bestemmingsplan zodat hij mijn koplamp kon afstellen, maar tot verbazing waren mijn koplampen goed afgesteld, hij veegde de lichten eenvoudig af met een doek. twee koplampen. Een half uurtje later ga ik terug naar de technische keuring en die is in orde. Plaats om te vermijden als je een glimlach wilt zien, veel leuker in Verviers
Sabrina C.Sabrina C.
20:27 02 Dec 23
Isabelle MullerIsabelle Muller
14:39 29 Nov 23
Tweede doorgang..Controleert niet eens de punten waar u op moet letten, ook al hebben we de wijziging aangebracht...garagefactuur ter ondersteuningBeschaamd
Manuel WolffManuel Wolff
18:38 18 Nov 23
Zoals elk jaar hetzelfde
Marie-C DMarie-C D
11:03 11 Nov 23
Ik kom er al jaren, wat een verandering! Wat gebeurt er op dit station?De ontvangst werd minachtend.Ik kan de "terugroepacties" volledig begrijpen, maar niet de negatieve meningen, een rode kaart zonder geldige technische rechtvaardiging (dit werd mij bevestigd door een technicus die in een ander station werkte!).
Roger WerresRoger Werres
17:01 11 Oct 23
Zeer slechte ontvangst; arrogant, onbeschoft of stil personeel, afhankelijk van de huidige inspectie! Ik krijg een rode kaart voor "groot defect", een klein extra achteruitrijlicht met 6 LED's gemonteerd door de merkdealer op 20 cm van de grond! “Ik riskeer andere gebruikers te verblinden en een parkeerbon te krijgen”! Mijn monteur was verbaasd; echter geen bediening van het mistachterlicht, de ruitenwissers en -sproeiers; dit alles voor 72 eur, plus een afspraak met de monteur voor demontage en een tweede bezoek aan dit centrum; Dit zal wat mij betreft de laatste keer zijn. Klacht gericht aan het hoofdcentrum van Verviers: reactie met betrekking tot brandvoorschriften, echter geen reactie ondanks mijn aandringen, met betrekking tot het onbeschofte en onjuiste gedrag van de controleur! Conclusie: zij hebben het monopolie, hun verzoeken die via internet worden verzonden om uw tevredenheidsindex te kennen, zijn alleen “voor de show”! Ze hebben niets te maken met de tevredenheidsindex! Het bewijs hierboven: het kleine achteruitrijlicht = “groot” defect!; het verachtelijke gedrag van de controleur, het maakt niet uit!
Laurent ArnouldLaurent Arnould
10:34 11 Oct 23
Yvette BertrandYvette Bertrand
12:58 05 Oct 23
Aankomst op de geplande tijd en serieus personeel
Fabien LecoqFabien Lecoq
09:28 04 Oct 23
Olivier BoulangerOlivier Boulanger
12:14 26 Sep 23
Ralf HellenbrandtRalf Hellenbrandt
14:06 10 Sep 23
Het voertuigtechnische keuringsstation in Malmedy is enorm veranderd. Covid heeft de situatie niet verbeterd. Geen contact meer met deze klanten, alles moet via internet, geen mogelijkheid meer om telefonisch contact te leggen, en al het andere. Het ergste van alles is dat we op je neerkijken, een MACHO-wereld, je hebt ons nodig!!! Ik ben verhuisd naar Gouvy, de Ardennen zijn vriendelijke, pragmatische medewerkers, die met de voeten op de grond staan, en TWEETALIG Frans-Duits zonder problemen. Niet onder de Malmedianen, we houden van het geld van de Germanos, maar als we onze taal spreken, oh nee, het wordt daar erg heet. Je moet je mond houden en ja, ja zeggen baas en heel erg bedankt voor je vriendelijkheid....
jean HERMANjean HERMAN
11:06 01 Sep 23
De mensen daar zijn aardig, ze bieden je Frans of Duits.
Richard WiesenRichard Wiesen
17:49 30 Aug 23
RICHARD CAPITTERICHARD CAPITTE
18:00 09 Aug 23
eerlijke en goede uitleg
Elzin SprecoElzin Spreco
20:53 03 Aug 23
Marina Djurovic, meten ze hier ook uitlaatgassen of niet?
jurgen roomsjurgen rooms
00:33 12 Jun 22
Zeer onvriendelijke mensen niet allemaal iedereen zei nooit naar daar gaan ze laten speciaal de mensen afkeuren en zeer duur tussen de 68 en 90 € als je nog 15 mijn te laat komt van Wallonië (is er mij ingefluisterd) alles wat ouder is als euro 5 afkeuren zoveel mogelijk mijn oldtimer hebben ze met 5 man en hun hamer staan kloppen vonden niks .ik heb lees bril nodig maar zei konden het chassis nummer niet ik kon het zonder bril ,maar dan moest officieel bewijs hebben van toyota dat het de juiste chassis is ,toyota lj73 1989 staat er toch hoe moeten wij da bewijzen enzv
Con OlislagersCon Olislagers
16:59 11 Mar 22
Gaat degene die het administratieve werk behoord te doen, een keuring doen van een auto, uiteraard een auto van een Jonge dame. Hij laat de automobilisten die klaar zijn gewoon wachten. De sukkel. Eigenlijk een minus 5 ster zouden we moeten kunnen geven.
kristel beerkristel beer
15:33 18 Jan 21
Vriendelijkheid kennen ze niet , erg brutaal met de auto
emi de graeveemi de graeve
02:14 30 Nov 20
Het personeel wil uitsluitend Frans spreken. Jammer voor de oudere mensen die vaak eentalig Duits zijn en daar dus niet alleen naartoe kunnen. De keuring op zichzelf ig ok.
sonja heringsonja hering
20:57 28 Oct 20
Onbeleefd als je geen Frans spreekt.... deuts, Nederlands en Engels us niet gied😪
js_loader

Contactgegevens van het keuringstation Malmédy

Adres: Avenue de Norvège 43, 4960 Malmédy, België
Provincie: Luik
Telefoon: 087/57.20.30
Fax: 02/303.10.40

Dit centrum maakt deel uit van :

Toegang autokeuring Avenue de Norvège 43, Malmedy
Toegang autokeuring Avenue de Norvège 43, MalmedyBron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Veel Gestelde vragen

Prijzen variëren afhankelijk van het type voertuig, het type inspectie dat vereist is en zelfs de regio. Raadpleeg onze prijzenpagina om de kosten van je inspectie te berekenen.

U kan een afspraak maken voor de autokeuring Malmédy op dit link: https://rendez-vous.autosecurite.be/home/index_en.html. Dit kan gemakkelijk online. Het wordt ten zeerste aangeraden, zeker in tijden van lockdown want dan werken de meeste keuringsstations enkel op afspraak.

Het adres is van de autokeuringcentrum is Avenue de Norvège 43, 4960 Malmédy, België.

Dit keuringscentrum is uitgerust om controles uit te voeren op de volgende voertuigen: Aanhangwagen, Aanhangwagen > 3,5T, Autobus en Autocar, LPG, Personenwagen, Vrachtauto, Vrachtauto > 3,5t

Zorg ervoor dat je alle documenten hebt die je nodig hebt op de dag van de keuring:

 • Het inschrijvingsbewijs (of kentekenbewijs)
  Het Belgische kentekenbewijs is een tweedelig document dat uw voertuig identificeert aan de hand van verschillende elementen zoals kenteken, merk en model. Deel 1 maakt deel uit van de verplichte boorddocumenten en moet dus altijd in uw voertuig aanwezig zijn. Deel 2 moet thuis worden bewaard.
 • Certificaat van overeenstemming
 • Verzekeringsbewijs
 • Oud keuringsbewijs als je voertuig al een technische keuring heeft ondergaan

Let op als je je in een van de volgende situaties bevindt:

 • Technisch gegevensblad en/of identificatierapport voor bedrijfsvoertuigen
 • Certificaten met betrekking tot het voertuig (LPG, tuningelementen, overspuiten, enz.)

Om een tweede of derde inspectie (en dus extra kosten) te vermijden, is het raadzaam om goed voorbereid naar de autokeuring te komen.

 • Het voertuig moet leeg worden gepresenteerd.
 • Het voertuig mag alleen worden geladen met permanent bevestigde onderdelen.
 • Tijdens de keuring mag zich slechts één persoon aan boord van het voertuig bevinden.
 • Bij een eerste bezoek moeten kampeervoertuigen worden gepresenteerd met volle water- en brandstoftanks.
 • Het voertuig moet schoon zijn en vrij van sneeuw.
 • Alle stoelen moeten rechtop staan.
 • De bandenspanning moet overeenkomen met de aanbevelingen van de fabrikant.
 • Alle veiligheidsgordels moeten vastzitten

Het voertuig moet uitgerust zijn met een verbanddoos, fluorescerende vesten, gevarendriehoek en brandblusser. Het chassisnummer moet ook duidelijk leesbaar zijn.

Nee, het keuringsstation van Malmédy is nog niet uitgerust om motorfietsen te keuren. Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan technische keuring van motoren.

Geen afspraak mogelijk in Malmédy? Hier zijn de 6 dichtstbijzijnde controlecentra!

Gouvy

Bovigny 101
6671 Gouvy - Bovigny
22.30 km
Gouvy

Ferrières – Werbomont

Route de Bastogne 26
4190 Ferrières - Werbomont
23.03 km
Ferrières – Werbomont

Verviers

Rue des Biolleux
4800 Verviers - Petit-Rechain
26.02 km
Verviers

Lontzen

Campusstraβe 10
4170 Lontzen
29.77 km
Lontzen

Wandre-Luik

Avenue de l'Indépendance 91
4020 Liège - Wandre
36.93 km
Wandre-Luik

Grâce-Hollogne

Zoning Industriel de Grâce-Hollogne Rue de l'Expansion 12
4460 Grâce-Hollogne
44.36 km
Grâce-Hollogne