Autokeuring As

Alle informatie over de autokeuring station As

Types van keuring toegestaan

Aanhangwagen
Aanhangwagen meer 3,5T
Autobus
Vrachtauto
LPG
Motorfiets
oldtimer
Personenwagen
Vrachtauto meer dan 3,5T

Openingsuren in As

Aanvullende informatie over openingsuren en types keuring.

Er geldt een gemengd systeem: het is altijd mogelijk om een periodieke keuring uit te voeren voor een personenauto of bedrijfsvoertuig met of zonder afspraak tijdens openingstijden. Verkoopkeuringen zijn alleen op afspraak. Een herkeuring is altijd zonder afspraak. Voertuigen die binnenkomen voor een herkeuring staan in een aparte rij en worden met voorrang behandeld.
Keuring na verkeersongeval: niet mogelijk in het centrum, ga naar Brasschaat, Willebroek, Alken en Diest. Keuring verlaagdevoertuigen: niet mogelijk in het As-technisch keuringscentrum, ga naar Brasschaat, Willebroek, Alken of Diest. Invoercontrole: niet mogelijk in dit station, ga naar Antwerpen, Turnhout, Willebroek, Alken of Rotselaar.

Uw mening over de autokeuringsstation van As

Autokeuring As
3.7
Gebaseerd op 2566 beoordelingen
powered by Google
Als auto inorde is..geen probleem.
Thomas CorstjensThomas Corstjens
22:43 08 Apr 24
In As is het altijd feest. Afgekeurd op een OE-uitlaat omdat er geen attest bij zit. OE staat voor Original Equipment!!! Dat is volgens de specificaties van de fabrikant! Nota bene met dezelfde uitlaat in Heerst wel gewoon normaal gekeurd. Gouden tip, vermijd As als de pest want ze zoeken altijd iets om u te kunnen naaien.
Karl SpathmannKarl Spathmann
13:42 08 Apr 24
Alles vlot verlopen 🍀. Vriendelijk personeel.
Sorin DimianSorin Dimian
08:27 08 Apr 24
Harrie colsonHarrie colson
10:55 05 Apr 24
Heel teleurstellend hoe die mensen daar werken.Ik kom met een nieuwe auto ivm een keuring voor een trekhaak boven de 750 kgKeuren ze de auto af omdat er een lpg leiding de coating 5cm ervan af is.En dan moet je ook nog rustig blijvenIk vind het geldklopperijIn mijn situatieZe doen ook goed werk maar sommigen missen de feeling met de werkelijkheid
Geert LaureynGeert Laureyn
19:21 16 Feb 24
Alain GorissenAlain Gorissen
17:08 15 Feb 24
Voor
JOHNNY FOLLONJOHNNY FOLLON
11:57 15 Feb 24
Goed
Willy PauwelsWilly Pauwels
11:17 14 Feb 24
Vlotte bediening, exact volgens afspraak.
GHGH
17:30 13 Feb 24
Afspraak gemaakt voor de autokeuring. Zonder wachten meteen aan de beurt. Snellle keuring. Vriendelijk personeel.
Ruud van der MoolenRuud van der Moolen
05:40 06 Jan 24
Rolando AltobelloRolando Altobello
00:26 06 Jan 24
zeer vriendelijk personeel. Goede begeleiding. Groetjes
Arjo van de KArjo van de K
21:20 05 Jan 24
Davy VaesDavy Vaes
12:36 05 Jan 24
Danny FonteynDanny Fonteyn
09:47 05 Jan 24
Vriendelijke en zeer snel
Patrick MaesPatrick Maes
13:46 25 Nov 23
Vriendelijk, vlotte service.
ronald petersronald peters
20:16 23 Nov 23
Nick IdelerNick Ideler
18:19 21 Nov 23
Twee keer geweest op korte tijd omwille van herkeuring. Eerste keer op afspraak, heb twintig minuten moeten wachten. Bij mijn herkeuring hadden ze een extra poort open gedaan zodat ik sneller aan de beurt was. Personeel is niet onvriendelijk maar wel heel kort in de communicatie.
Pascal VrankenPascal Vranken
15:04 21 Nov 23
Eddy SaldenEddy Salden
14:12 20 Nov 23
😁👌💪
Erwin PanisErwin Panis
06:39 13 Oct 23
Vriendelijk maar zeer overdreven streng.
Jos KnoopsJos Knoops
14:16 12 Oct 23
Tamelijk vlot
Björn MajerBjörn Majer
09:25 12 Oct 23
Schandalig lang wachten om een aanhangwagen te laten keuren!
Jean SnijdersJean Snijders
07:51 12 Oct 23
Toch een uurtje moeten wachten
LucasLucas
17:08 09 Oct 23
Maria RENDERSMaria RENDERS
12:24 24 Aug 23
Niet lang moeten wachten en vlug en vriendelijk geholpen
Herman _KHerman _K
07:40 24 Aug 23
1u40 voor sluitingsuur zogezegd volzet op maandag 21aug terwijl er minder dan 10 wagens op volledige parking stonden. Moest herkeuring van lichten. En ergste vond ik de arrogante, schreeuwerige persoon die je als vuil behandeld. Moet dringend naar communicatiecursus of psycholoog gestuurd worden Mensonwaardig!!! Onprofessioneel. Machtsmisbruik. Ik tollereer dit soort gedrag niet in mijn bedrijf......
Jos GrispenJos Grispen
17:27 23 Aug 23
Ondanks afspraak,ging het maar traag, sommigen hebben precies een opleiding gehad bij de rijkswacht in de jaren 60, helemaal niet vriendelijk en onprofessioneel.
Ahmed Abou LilahAhmed Abou Lilah
09:50 21 Aug 23
LLNaTiOn26 SaglamLLNaTiOn26 Saglam
22:02 20 Aug 23
JJ
13:40 09 Jul 23
Ik maakte een afspraak om lange wachttijden te vermijden. En dat is gelukt. Maar twintig minuten over tijd .Verder blijft de autokeuring altijd een vervelende ervaring. De man op de parking die je papieren ✅ is niet echt vriendelijk. Kijkt je niet aan en zegt geen woord.Het is al een hele uitdaging om de juiste inrit te vinden. Daar moeten ze toch iets aan doen.Eenmaal binnen speelt zich het gebruikelijk scenario af. Uitlaat, lichten, remmen, ophanging en inspectie op de brug. Verloopt allemaal goed deze keer. Ondertussen hang je daar rond en weet je eigenlijk niet waar staan. Er hangt alleen een bord dat je niet onder de brug mag komen. Wel met een joekel van een taalfout ; Kontroleur ipv controleur. Dat hebben ze in Geel nog niet gezien .De organisatie blijft chaotisch. Veel personeel , maar niet efficiënt.Deze keer vriendelijk, maar geforceerd. Je voelt dat er iets wringt.De afsluiter aan de kassa is een bummer. De betrokken dame schreeuwt je naam. Binnen 5 seconden nog eens. Snel betalen om te voorkomen dat ze nog eens roept. Niet de meest uitdagende job, maar correct en vriendelijk zijn kost toch niets.Je blijft vaak afhankelijk van de nukken van het personeel. En dat zou nu toch eindelijk eens mogen verdwijnen . Misschien kan de Lammerdries nog wat meer opleiding voorzien voor deze toch al gepamperde werknemers .Tot binnen twee jaar .
Ward LiebenWard Lieben
17:21 07 Jul 23
Het ging er zeer vlot. Wel eerst gespiekt op de camera’s hoeveel volk er stond aan te schuiven voor ik vertrok.
Lambert SaldenLambert Salden
12:05 06 Jul 23
Heel vlot gegaan, op minder dan 1 uur auto gekeurd door een vriendelijk mens.
PeggyPeggy
13:19 12 Jun 23
Vriendelijk personeel, goed geholpen. Meegedeeld dat ik dit nog nooit had gedaan, hebben mij goed geassisteerd. Wel druk. Maar dat zal niet hun fout zijn. De vrouw achter de kassa was niet vriendelijk. Onvriendelijk eigenlijk. Misschien eens uw job herbekijken, mevrouw.
Monique StraetemansMonique Straetemans
22:51 16 May 23
Als je al 11 jaar rond rijdt zonder derde stoplicht,en 5 jaar met een achterlicht met een barst in. En dan keuren ze hem ineens af. Waarom niet al die jaren eerder? Dat begrijp ik niet. Moet er wel bijzeggen dat het personeel vriendelijk was daar kan ik niks verkeerd van zeggen. Nu weet ik toch al wat ik met het vakantiegeld kan doen. 🤣🤣
Goeie ervaring ermee
Lotfi MossaddaqLotfi Mossaddaq
20:06 05 Apr 23
Was wel vriendelijke bediening wel lan moeten wachte een uur . Maar toen heeft die nog een rij open gezet. 53eu goed gekeurd voor een auto van 30jaar ford escort van 1993. Dus top. ben rond 3uur gegaan zonder afspraak.
FatihFatih
19:10 14 Mar 23
Tuning rapport gekregen en extra mogen bijbetalen. Reden: velgen tuning. Realiteit: 16" standaard fabrikants velgen. Hoor dit pas aan de balie.Tip: Ga nooit als laatste binnen, ze zijn al allemaal thuis voordat je kan klagen. Oneerlijke honden zijn het.
Samantha NagySamantha Nagy
10:59 13 Feb 23
Ik kwam voor mijn uitlaat te checken word afgekeurd ik kom terug uitlaat is in orde maar ze zeggen mijn banden zijn niet in orde terwijl ze 2 weken ervoor wel in orde zijn dit is al de 4 bezoek in 2 maanden tijd hier het zijn geldwolven en zeer onvriendelijk word niet goed ontvangen. Doe geen moeite om naar hier te gaan ge word zowiezo afgekeurd
Ilka KarausIlka Karaus
17:12 30 Jan 23
Één maal per jaar ga ik er naar toeMet veeeeeel hartkloppingen ik ben een soort van vrouw onder stress weet ik nietMeer waar de lichten aan en uit moeten en de auto van de brug naar buiten rijden is............Dus vraag ik altijd heeeeeeeeel lief aan die man of hij die buiten rijdtEén dikke pluim voor deze mannen bij de keuring
Aline VandenrytAline Vandenryt
20:36 25 Jan 23
Perplex stond ik vandaag! Het was de eerste keer dat ik naar de keuring moest gaan ooit. De steward vroeg me buiten de papieren van de wagen. Ik gaf het boekje en vroeg om hulp omdat ik er niets van ken, en omdat het mijn auto ook niet was. En hij weigerde gewoon. Als hij dat voor iedere persoon moest doen... en hij gaf het boekje gewoon terug. Ik moest het zelf maar zoeken. Zelden iemand gezien die zo tegen zijn goesting aan het werk was. Binnen was wel alles dik in orde. Veel hulp en zeer vriendelijk. Maar de persoon buiten, die had mijn dag gemaakt. Ik denk dat die beter perkjes gaat gritselen in de gemeente. Zonder met klanten bezig te zijn.
Davy WijnenDavy Wijnen
13:37 09 Jan 23
Beter wegblijven in as. 😆 klopt voor geen kanten daar!!! Onbekwaam en onvriendelijk. Keuren een auto af omdat de bandenmaat niet klopt. Die maat heeft er altijd opgezeten en ieder jaar door de keuring. 🤣🤣
H AH A
21:58 05 Jan 23
Keuring op zich ging vlotjes, personeel worden gedrild om gelijk robots te werken. Totaal geen feeling! Mevrouw met haar witte neppe tanden is vrij arrogant. Ik had enkel cash bij en ze wou het niet aannemen, ik moest met de kaart betalen. Gelukkig kon ik nog via mijn telefoon betalen.
A. GiorgioA. Giorgio
08:56 27 Dec 22
In vergelijking met vroegere jaren een ware revolutionaire verbetering , jammer alleen van de archaïsche betaal terminal dat een container is
L. LamasL. Lamas
17:10 20 Oct 22
Wat een asociale medewerkers! Als je jouw werk niet leuk vindt, zoek dan een ander baantje in plaats van zo onvriendelijk en asociaal gedraagt naar klanten toe. Is 1 ster niet eens waard. Schaam jullie kapot!
Brendan PerkinsBrendan Perkins
17:52 13 Sep 22
Zeer moeilijke beoordeling: destijds toen ik als kleine kerel in een mercedes cabrio aankwam was het al een probleem. Wel is waar ging ik achteraf met mijn moeder haar auto en waren mensen super vriendelijk. Persoonlijk denk ik gewoon dat je geluk moet hebben met de mensen, echter heb je dit overal dus geef ik ze het voordeel van de twijfel op dat vlak. Tot slot hebben de mensen achter de balie precies nooit hun dag😅.
RuRu Guada 971RuRu Guada 971
11:25 22 Jun 22
Altijd druk natuurlijk en de buiten werkers zijn bot en commanderen de mensen alsof het honden zijn.Ongemanierd.De keuringen verlopen goed het afrekenen ook vlotjes.
js_loader

Contactgegevens van het keuringstation As

Adres: Lanklaarsesteenweg 5, 3668 As, België
Provincie: Limburg
Email: info@autoveiligheid.be

Dit centrum maakt deel uit van :

Toegang autokeuring Lanklaarsesteenweg 5, As
Toegang autokeuring Lanklaarsesteenweg 5, As. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Veel Gestelde vragen

Prijzen variëren afhankelijk van het type voertuig, het type inspectie dat vereist is en zelfs de regio. Raadpleeg onze prijzenpagina om de kosten van je inspectie te berekenen.

U kan een afspraak maken voor de autokeuring As op dit link: https://autokeuring.autoveiligheid.be/. Dit kan gemakkelijk online. Het wordt ten zeerste aangeraden, zeker in tijden van lockdown want dan werken de meeste keuringsstations enkel op afspraak.

Het adres is van de autokeuringcentrum is Lanklaarsesteenweg 5, 3668 As, België.

Dit keuringscentrum is uitgerust om controles uit te voeren op de volgende voertuigen: Aanhangwagens, Aanhangwagens > 3,5T, Autobusen en Autocars, Lichte Vrachtwagens, LPG-VOERTUIGEN, Motorfietsen, Oldtimers, Personenwagens, Vrachtwagens > 3,5t

Zorg ervoor dat je alle documenten hebt die je nodig hebt op de dag van de keuring:

 • Het inschrijvingsbewijs (of kentekenbewijs)
  Het Belgische kentekenbewijs is een tweedelig document dat uw voertuig identificeert aan de hand van verschillende elementen zoals kenteken, merk en model. Deel 1 maakt deel uit van de verplichte boorddocumenten en moet dus altijd in uw voertuig aanwezig zijn. Deel 2 moet thuis worden bewaard.
 • Certificaat van overeenstemming
 • Verzekeringsbewijs
 • Oud keuringsbewijs als je voertuig al een technische keuring heeft ondergaan

Let op als je je in een van de volgende situaties bevindt:

 • Technisch gegevensblad en/of identificatierapport voor bedrijfsvoertuigen
 • Certificaten met betrekking tot het voertuig (LPG, tuningelementen, overspuiten, enz.)

Om een tweede of derde inspectie (en dus extra kosten) te vermijden, is het raadzaam om goed voorbereid naar de autokeuring te komen.

 • Het voertuig moet leeg worden gepresenteerd.
 • Het voertuig mag alleen worden geladen met permanent bevestigde onderdelen.
 • Tijdens de keuring mag zich slechts één persoon aan boord van het voertuig bevinden.
 • Bij een eerste bezoek moeten kampeervoertuigen worden gepresenteerd met volle water- en brandstoftanks.
 • Het voertuig moet schoon zijn en vrij van sneeuw.
 • Alle stoelen moeten rechtop staan.
 • De bandenspanning moet overeenkomen met de aanbevelingen van de fabrikant.
 • Alle veiligheidsgordels moeten vastzitten

Het voertuig moet uitgerust zijn met een verbanddoos, fluorescerende vesten, gevarendriehoek en brandblusser. Het chassisnummer moet ook duidelijk leesbaar zijn.

Ja, het keuringsstation in As is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Geen afspraak mogelijk in As? Hier zijn de 6 dichtstbijzijnde controlecentra!

Hechtel-Eksel

Eindhovensebaan 50
3941 Hechtel-Eksel
23.82 km
Hechtel-Eksel

Alken

Industrieterrein Kolmen 1308
3570 Alken
25.26 km
Alken

Heers

Steenweg op Luik 350
3870 Heers
35.86 km
Heers

Diest

Industriezone 2/7 – I.Z. Webbekom 2105
3290 Diest
37.87 km
Diest

Wandre-Luik

Avenue de l'Indépendance 91
4020 Liège - Wandre
38.70 km
Wandre-Luik

Grâce-Hollogne

Zoning Industriel de Grâce-Hollogne Rue de l'Expansion 12
4460 Grâce-Hollogne
40.28 km
Grâce-Hollogne