Wagen laten keuren in Vorst?

ADRES

Bollinckxstraat 314,
1190 Vorst
Tel: +32 2412 07 27
Fax: +32 2 412 07 29

Toegang autokeuring Rue Bollinckx 314, Vorst
Toegang autokeuring Rue Bollinckx 314, Vorst. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak) | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Vorst?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste controle 15 minuten voor sluitingstijd. Donderdag van 17 tot 19 uur alleen op afspraak.

Type voertuigen dat bij de technische controle van Vorst wordt aanvaard: auto’s, aanhangwagens, bussen en touringcars, bedrijfsvoertuigen

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Rue des Moissons 1, 4280 Hannut.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in  Vorst is 02 412 07 27

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation VORST

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Contrôle technique
3.6
Gebaseerd op 784 beoordelingen
powered by Google
Abdel AbdulazizAbdel Abdulaziz
19:24 07 Sep 23
Ahid BabahAhid Babah
22:13 01 Sep 23
Tanir TonyTanir Tony
06:57 01 Sep 23
Efficiëntie eenvoud
Je kunt zonder afspraak binnenkomen, maar je moet daar wel even wachten
Frans JansenFrans Jansen
11:59 06 Jul 23
Stipt op afspraak - vriendelijk personeel
lut callebautlut callebaut
13:44 30 May 23
SCHANDE IK HAD EEN AFSPRAAK OM 11 H 45 EN PAS BUITENGEREDEN OM 15 H
Patrick VerhoevenPatrick Verhoeven
12:28 17 Mar 23
Vriendelijk en correct
Raymond LangenbergRaymond Langenberg
07:44 26 Jan 23
Zeer professioneel
Pascal HellinPascal Hellin
21:42 29 Nov 21
Vriendelijke vlotte doorgang.
Jan van den HeuvelJan van den Heuvel
15:54 05 Aug 21
Het was perfect !
Hans CHans C
11:50 09 Apr 21
Ik werd vriendelijk in het Nederlands geholpen. Enkele terechte opmerkingen op mijn groene kaart maar met deskundige uitleg. Heb vernomen dat de keuring in Vorst Bollinckx NIET in de LEZ zone valt als men via de ring komt en gaat. Tot volgend jaar.
andre legrouxandre legroux
19:15 11 Feb 21
Correct en vriendelijk behandeld
js_loader

Voor wie is de autokeuring Vorst interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Brussel kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Vorst?