Wagen laten keuren in Evere?

ADRES

Kolonel Bourgstraat 118,
1140 Evere
Tel: +32 2 726 91 52

Toegang autokeuring Rue Colonel Bourg 118 , Schaerbeek
Toegang autokeuring Rue Colonel Bourg 118 , Schaerbeek. Bron: Google Earth. klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 16u30 Dinsdag 7u00 - 16u30 | Woensdag 7u00 - 16u30 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 16u30

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Evere?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste keuring 20 min voor sluitingstijd

Voor bedrijfsvoertuigen is de laatste afspraak om 16.00 uur, voor de controle om een auto te verkopen is de laatste afspraak om 15.00 uur.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Kolonel Bourgstraat 118, 1140 Evere

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Evere is 02 726 91 52

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Evere is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Evere

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

ACT Schaarbeek / Evere
3.6
Gebaseerd op 2734 beoordelingen
powered by Google
jacques saenenjacques saenen
10:24 05 Sep 23
Zeer vriendelijke en gewetensvolle mensen snel en meer 👌
Martine WillaertMartine Willaert
20:19 04 Sep 23
abgar Mohamedabgar Mohamed
19:22 02 Sep 23
Ik had een afspraak om 10.30 uur, ik kwam 1 uur later langs!
Pieter PauwelsPieter Pauwels
06:27 01 Jun 23
Amai. Autokeuring in Evere... eindelijk eens een keuringscentrum waar ge met een afspraak ook effectief iedereen moogt voorsteken en precies op het voorziene uur binnen rijdt in de hanger. Was er op minder dan een half uur binnen en weer buiten!
Louis Van RooyLouis Van Rooy
17:22 23 May 23
Afspraak om 1020 Hr. Kontrole geëindigd om1215 . Afspraak maken heeft geen enkele zin..Enkele wagens volgden de afspraak -tijden. Het is een structureel probleem . Te weinig plaats in de rij voor de wagens die op afspraak komen. Er wordt een file gevormd op de openbare weg. Naar mijn mening kan het probleem wel opgelost worden…..!
Hilde VanneromHilde Vannerom
10:53 27 Mar 23
Op afspraak, even wachten wel ( in totaal uur geduurd) maar ging vlot. Super vriendelijke mensen aan onthaal en kassa.
Kristien RKristien R
20:31 09 Mar 23
Enkel op afspraak…. Kom je daar toe en staan er 100 auto’s die enkel op afspraak komen…. 😖Weinig personeelsleden die Nederlands spreken.
Frank JacobsFrank Jacobs
13:17 01 Mar 23
Ondanks dat ik een afspraak had toch 1 uur moeten wachten. Had de indruk dat hier een langzaam- aan - actie bezig was een privé bedrijf onwaardig!
Sandra WanSandra Wan
06:30 27 Feb 23
Je moet afspraak maken en 10 minuten ervoor aanwezig zijn om vervolgens in de file te staan om aan de beurt te komen. Wat is het nut om een afspraak te maken
I DI D
16:15 17 Feb 23
Het serieuze team van vakmensen, zonder afspraak, duurt een periodieke technische controle ongeveer 2 uur.
Luc EversLuc Evers
11:21 04 Dec 22
Via de website reserveren, nadien snelle service.
Tweetalig mijn gat ja. Afspraak maken is hier compleet nutteloos.
Nitti MardjanNitti Mardjan
07:54 05 Aug 22
Altijd correcte service. Weinig wachttijd met afspraak. Controle gaat snel.
Mohammed DahoukiMohammed Dahouki
12:56 01 Aug 22
De service is ondermaats. Vriendelijkheid is ok ver te zoeken. De verantwoordelijke is er om oplossingen te zoeken. Maar niets is minder waar. Ik zou zeggen ga naar een andere autokeuring. Hier verlies je alleen maar je tijd voor niets.
Arianna RiehlArianna Riehl
16:44 29 Jan 22
Mijn Volvo is hier gekeurd. Tegen mijn verwachting in spraken alle mensen die mij hielpen perfect Nederlands. Allemaal vriendelijk en mijn 21 jarige auto is goedgekeurd, jeej!
js_loader

Voor wie is de autokeuring Evere interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Brussel kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Evere?