Wagen laten keuren in Anderlecht?

Adres

Arbeidsstraat 3-9
1070 Anderlecht
Tel: +32 2 412 07 12

Toegang autokeuring rue du Labeur 3 - Anderlecht
Toegang autokeuring rue du Labeur 3 - Anderlecht. Bron: Google Earth. klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 (Vanaf 17u00 enkel op afspraak)
Dinsdag 7u00 - 17u00
Woensdag 7u00 - 17u00
Donderdag 7u00 - 17u00
Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen aanvaardt men te Anderlecht?

Eerste keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

Keuring CNG

extra informatie

Laatste keuring 15 minuten voor sluitingstijd. Maandag van 17 tot 19 uur, alleen op afspraak. Minder personeel tussen 11.30 en 13.00 uur.

De volgende soorten voertuigen kunnen niet worden gecontroleerd in Anderlecht: aanhangwagens, vrachtwagens, bussen en touringcars

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online, want sommige keuringscentra werken in tijden van crisis enkel op afspraak. U kan er dus niet voorrijden.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Arbeidsstraat 3-9, 4280 Hannut.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur, maar vanaf 17 uur mogen enkel mensen met een afspraak voorrijden.

Het telefoonnummer van de autokeuring in Anderlecht is 02 412 07 12.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Anderlecht

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

[
Autokeuring
2.2
Gebaseerd op 374 beoordelingen
powered by Google
Khaled OwayidKhaled Owayid
11:14 01 Sep 23
Michaël DobritchMichaël Dobritch
06:51 01 Sep 23
Renaud MARCHALRenaud MARCHAL
06:51 31 Aug 23
het is niet eens een ster waard... wat een zielige service... Ik denk dat training voor het personeel in "time management", "werkefficiëntie" en vooral "klantenservice" meer dan noodzakelijk zou zijn... zowel voor de controllers en voor het kassapersoneel!
wimwim
11:30 20 Jul 23
Heel vriendelijk personeel en snel geholpen. Geen ellen-lange wachtrijen zoals in Vlaanderen
Arno StukkensArno Stukkens
18:39 09 Jun 23
Heel slechte ervaring! Kunnen geen Nederlands terwijl wij in een tweetalig land wonen! In Schaarbeek ben ik wel heel professioneel behandeld geweest!
NicoNico
06:21 10 May 23
Slecht georganiseerd. Eerst vinden ze je niet terug in hun afspraken en als je de mail toont mag je doorrijden. Alleen zelf met afspraak moet je de file doen dus wat is het nut van een afspraak nemen?
Marita ScholtsMarita Scholts
18:23 06 Dec 21
Klantenservice is onbestaande. Op verschillende dagen geprobeerd ze telefonisch te bereiken, om steeds langer dan 20 minuten in de wacht te staan zonder dat iemand opneemt... Te vermijden!
trainerken1trainerken1
10:12 20 Sep 21
Heel vriendelijk, behulpzaam personeel.Buiten aan de 5 lijnen (lijn 1 is voor herkeuringen en daar gaat het perfect) blokkeert het fel gezien er eigenlijk maar plaats is voor enkele rijen wagens. Het is onmogelijk om zich bv in lijn 2 (afspraken) te plaatsen omdat je sowieso maar in 2 lijnen kan aanschuiven. Hetzelfde principe voor lijn 2 als voor lijn 1 zou ideaal zijn om zo geen (veel) tijd te verliezen bij een afspraak.
Geert De CockGeert De Cock
14:35 30 Apr 21
De efficiëntie van een Sovjet bureaucratie. Alles gebeurt aan het tempo van een slak. Elk jobje wordt door 2 mensen uitgevoerd. Zelfs na afspraak heeft de keuring meer dan 1 uur geduurd. Ook geen emissietest, wat me verbaasde. De keuring in Vorst is (een beetje) beter.
Tom PintensTom Pintens
09:52 14 Aug 20
Herkeuring van lichten, letterlijk 2 minuten werk moest ook in de 3 uren wachtrij. 50 auto’s en slechts 1 poort open... Echt een verschrikking deze plek.
Kevin AlexanderKevin Alexander
12:11 27 Jul 20
Traag.
js_loader

Voor wie is de autokeuring Anderlecht interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Brussel kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar ligt de keuring van Anderlecht?