Wagen keuren in Willebroek?

ADRES

Hoeikensstraat 1B
2830 Willebroek

Toegang autokeuring Hoeikensstraat 1B, Willebroek
Toegang autokeuring Hoeikensstraat 1B, Willebroek. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 17u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Voor welke keuringen kan ik naar Willebroek?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

CEMT-keuring

Keuring na ongeval

Oldtimer keuring

ADR-keuring

LPG keuring

CNG keuring

Tuning

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Tanja M.
Het keuringscentrum van Willebroek is redelijk apart omdat ze hier ook KNO (keuring na ongeval) toestaan. De technische controle van je wagen na een accident is noodzakelijk en verplicht alvorens weer de openbare weg te betreden.
Daan Van O.

Veel gestelde vragen

U kan een afspraak maken voor de autokeuring te Willebroek. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online! Indien u geen afspraak maakt, moet u voorrijden en uw beurt afwachten.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Hoeikensstraat 1B in 2830 Willebroek.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur . Op maandag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Willebroek is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de controle voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Willebroek

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Willebroek
3.6
Gebaseerd op 929 beoordelingen
powered by Google
Marc V.Marc V.
19:13 16 Feb 23
Vriendelijke en correcte controleurs. Reken ong 5 à 10 minuten per auto die vóór jou wacht, als je niet op afspraak gaat.
Hele lieve en fijne mensen die tijd voor je nemen en super service ! 10/10 Mercikes allemaal.
Baba FingoBaba Fingo
08:23 16 Jan 23
Trekt op niks voor een nutteloze ding moest ik terug. Mijn afspraak is voor niks weg
Hans Van den BroeckHans Van den Broeck
10:12 05 Jan 23
Arrogante allochtoon die mijn auto keurde alles behalve vriendelijk en afgekeurd omdat ik een reflector op mijn achterbumper verloren was, had ik een ander kleurtje gehad ik was gepasseerd. Nu kon ik teugkomen.
Nicko OrochimaruNicko Orochimaru
10:07 28 Dec 22
Ze blijven maar "herkeuring", "verkoop"..... voorrang geven!!!! Terwijl je al 2 uur staat te wachten voor 6 auto's!!!! Intussen nog niet aan de beurt! Z PLATEN nemen ook voortdurend de voorrang!
Claudette GosselinClaudette Gosselin
13:57 11 Dec 22
Eerste x afgekeurd voor uitlaat benzine wagen 4 jaar oud. Gewoon enkele dagen nadien terug geweest zonder dat er iets aan gedaan was en het was in orde! Stel ik mij serieuze vragen bij??? Corrupte boel volgens mij !
Pauwels ElinePauwels Eline
14:39 08 Dec 22
De man dat mij eerst behandelde vond de oldtimer op een andere lijn belangrijker waardoor ik een kwartier langer moest wachten ...
Inge StubbeInge Stubbe
21:06 23 Aug 22
Veeel te lange wachtrij, het ging niet vooruit, reeds om 8u00 daar , pas om 13u32 buitenWel vriendelijk personeel
Ilse Struyken BoudierIlse Struyken Boudier
19:38 14 Aug 22
Wat een grap! Afspraak maken kan alleen twee maanden verder. Al twee keer weggestuurd omdat het volzet was. Nochtans op voorhand via de webcam gezien dat er maar 5 auto's stonden. Medewerker zet dan bord volzet voor je neus. Toen ik vroeg of het niet meer kon voor vandaag zei hij dat de wagen voor me de laatste wagen is die die dag gecontroleerd wordt en zette promoties bord voor mijn neus. Leuk! Tweede keer stond bord volzet aan het begin van de inrit al om 15u30. Ik was zesde wagen. Terug weggereden want bij voorganger hing medewerker een papier op met 'volzet - dit is de laatste wagen'. Waar is de tijd dat mensen u vriendelijk kwamen begroeten en uw papieren al vroegen om het sneller te doen gaan...
js_loader

Voor wie is de autokeuring in Willebroek interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum rond de gemeente Willebroek kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Puurs

Autokeuring Sint-Amands

Autokeuring Londerzeel

Autokeuring Buggenhout

Autokeuring Bornem

Autokeuring Niel

Autokeuring Schelle

Autokeuring Kruibeke

Autokeuring Hamme

Autokeuring Boom

Autokeuring Rumst

Autokeuring Aartselaar

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar is de autokeuring van Willebroek?