Voertuig laten keuren in Malle?

ADRES

Ambachtsstraat 17
2390 Malle

Toegang autokeuring Ambachtsstraat 17, Malle
Toegang autokeuring Ambachtsstraat 17, Malle. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 17u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke type autokeuringen zijn toegestaan in Malle?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Keuring CNG

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringscentrum naar keuze.
Annemieke van der S.
De periodieke keuring van je wagen is de jaarlijkse technische controle eens je auto ouder is dan 4 jaar. Deze controle door een bevoegd keuringscentrum is verplicht. Vergeet het daarom niet! Ik zet het voor mezelf steeds tijdig in mijn agenda en reserveer online.
Jacob L.

Veel gestelde vragen

U kan een online afspraak maken voor de autokeuring te Malle. Dit wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Ambachtsstraat 17 te 2390 Malle.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag is het keuringscentrum maar liefst geopend tot 19 uur!

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Malle is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Malle

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Malle
4.0
Gebaseerd op 1474 beoordelingen
powered by Google
Ivo VleugelsIvo Vleugels
06:23 25 Feb 23
Ondanks dat er de laatste tijd veel negatieve kritiek is op de autokeuringen ben ik hier toch zeer tevreden van.Vriendelijk personeel.
Marie-Jeanne JacobsMarie-Jeanne Jacobs
19:58 18 Feb 23
Ondanks dat er veel auto's stonden aan te schuiven ging het toch goed vooruit en het personeel was heel vriendelijk
Pascale SomersPascale Somers
21:32 23 Jan 23
Super vriendelijke service en op afspraak moet je helemaal niet lang wachten 👍😉
Ton HasseltTon Hasselt
15:33 02 Jan 23
Lekker snel en niet druk, een echte aanrader.
Marcel JoosenMarcel Joosen
20:04 21 Dec 22
Afspraak gemaakt geen vijf minute moeten wachten. Vriendelijk en gedienstig personeel
ionut samsonescuionut samsonescu
15:40 19 Dec 22
Hoi. het is erg druk, wachttijd 2 uur. van 14 tot 16. groeten
Dirk KrolsDirk Krols
11:47 22 Nov 22
Ik vind het puur discriminatie dat oude auto zo maar mogen rijden terwijl jonger auto's zomaar afgekeurd worden op roetdeeltjes en dat je dan vraagt wat kan ik er aan doe zeggen ze ik weet het niet ik heb verder geen opmerkingen op men keuring bewijs alleen roetdeeltjes terwijl oudere auto's gewoon zo maar kunnen bollen belachelijk
Antoine DeuvaertAntoine Deuvaert
14:35 24 Aug 22
Is voor mij eerste kennismaking voor automobielinspectie in provincie Antwerpen. Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam - zowel de technische als administratieve medewerkers. Zeer vlotte doorstroming (wel op afspraak). Top service !
js_loader

Voor wie is de schouwing in Malle interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de regio van de Kempen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Brecht

Autokeuring Rijkevorsel

Autokeuring Beerse

Autokeuring Lille

Autokeuring Schilde

Autokeuring Hoogstraten

Autokeuring Zoersel

Autokeuring Vorselaar

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Malle?