Autokeuring nodig te Kontich?

ADRES

Neerveld 3
2550 Kontich

Toegang autokeuring Neerveld 3, Kontich
Toegang autokeuring Neerveld 3, Kontich. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 17u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke soorten keuringen zijn toegelaten in Kontich?

CNG keuring

Oldtimer keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

Keuring LPG

ADR-keuring

CEMT-keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Sarah De S.
Een geldig keuringsbewijs is ook van absoluut belang voor de verzekering van uw voertuig. Zonder geldig keuringsbewijs, mag men zich namelijk niet begeven in het openbaar verkeer! Dit is ten strengste verboden en er staan boetes op.
Levi A.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen voor uw technische controle.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Neerveld 3 te 2550 Kontich.

De schouwing van Kontich is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag is het keuringsstation zelfs open tot 19 uur. We raden aan om online een afspraak te maken voor de technische jaarlijkse controle van uw wagen.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Kontich is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Kontich

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Kontich
3.7
Gebaseerd op 582 beoordelingen
powered by Google
James SharpeJames Sharpe
09:13 17 Jan 23
Onduidelijke logistieke infrastructuur. Zéér onvriendelijk en respectloos personeel. Ben 60 jaar oud en heb dit echt nog nooit meegemaakt. Je wordt als oud vuil behandeld terwijl je je netjes op tijd meldt op de aangegeven locatie. Er heerst zelfs een vijandige sfeer tegenover de klandizie. Dit is verreweg het meest stuitende en klantonvriendelijke bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt. Ik had bijna het gevoel dat het een uitzending van 'Candid Camera' betrof. Wat een armoe.
PeterPeter
12:00 20 Nov 22
Zeer vlot geholpen, vriendelijk personeel, blijkbaar zijn de perikelen rond de roetfilter opgelost, controle ging heel vlot, heb een 5b van 2014 en alles ok, goedgekeurd voor een jaar, ben zeer blij want mijn wagen ziet er echt nog prachtig uit ondanks de leeftijd dus ik was wel ongerust maar geen zorgen.
Emerald DreamEmerald Dream
07:03 04 Nov 22
Zo triestig om te horen dat mevrouw met haar clipboard in het zwart zo grof en gemeen kan doen. Ongelooflijk dat je zo tegen mensen kunt doen.Zonde van deze beoordeling want al de rest waren extreem vriendelijk.Misschien kan de beoordeling goedgemaakt worden indien er een reden kan worden gegeven waarom ze zo gemeen en ongeduldig kan doen.
luc breugelmansluc breugelmans
21:31 12 Oct 22
12/10/22 s,'morgens vroeg om 06:00 u. 4 auto's voor mij en tot mijn grote verbazing 1 chauffeur voor 3 personenwagens en 1 bestelwagen, (nooit gezien). Het ging toch wel vlot .Personeel vriendelijk en correct incl. de dame aan loket.
Wannes DerdinWannes Derdin
08:32 12 Oct 22
Auto werd afgekeurd, waarna ze duidelijker hadden mogen vertellen wat & waar exact de gebreken zaten... (Ipv: "Veel kosten aan hé meneer!") Men garagist heeft daar enorm lang naar moeten zoeken. De herkeuring ging wel een pak vlotter.
Peter GeboersPeter Geboers
08:16 18 Apr 22
Heel goede ervaring, namelijk met oplooprem van caravan ! Ik dacht dat deze heel goed remde omdat ik steeds een klop kreeg als ik remde maar de pomp was stuk, de caravan had wel eens dwars door de achterkant van de wagen kunnen gaan als ze dit niet hadden opgemerkt, bedankt voor de grondige inspectie !
js_loader

Voor wie is de autokeuring in Kontich interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de brede regio van Kontich kan hier terecht.

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Rumst

Autokeuring Duffel

Autokeuring Hove

Autokeuring Lint

Autokeuring Edegem

Autokeuring Aartselaar

Autokeuring Lier

Autokeuring Boechout

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind is de autokeuring van Kontich?