Technische controle te Hoboken?

ADRES

P. Van den Eedenstraat 100
2660 Hoboken

Toegang autokeuring P. Van den Eedenstraat 100, Hoboken
Toegang autokeuring P. Van den Eedenstraat 100, Hoboken. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 17u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke keuringen zijn toegestaan in Hoboken?

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

Keuring CNG

Oldtimer keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Pol F.
Ik rijd met een LPG wagen. Bij de aankoop wist ik niet dat hiervoor een specifieke jaarlijkse technische controle nodig was. Daarom maak ik nu elk jaar een online afspraak voor de LPG keuring van mijn auto. Op die manier win ik tijd.
Olga B.

Veel gestelde vragen

U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan gemakkelijk en snel online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen bij de jaarlijkse technische controle van uw wagen.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is P. Van den Eedenstraat 100 te 2660 Hoboken.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op elke maandag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur. Op deze manier kan u ook later in de avond een afspraak maken.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Hoboken

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Hoboken
3.7
Gebaseerd op 1060 beoordelingen
powered by Google
Leen JacobsLeen Jacobs
07:15 02 Feb 23
Ongeloofelijk traag zijn ze hier. Je moet 40 minuten wachten om twee plaatsjes op te schuiven. Mensen hebben betere dingen te doen als een halve voormiddag aan te schuiven bij de keuring…
Serge RoegiestSerge Roegiest
07:53 16 Jan 23
Was op afspraak, maar ik was al terug buiten voor ik daar moest zijn. Supersnel en vriendelijke mensen.
hilde nicasihilde nicasi
11:13 14 Jan 23
Ik kreeg rode kaart voor de lichten die foutief afgesteld zouden zijn. Toen ik dat later op de dag bij Auto5 liet repareren, bleek ik de 9de die dag bij Auto5 te zijn met deze opmerking, terwijl ze dit normalerwijze maar zeer uitzonderlijk als vraag krijgen. Vreemd ...
Van driessche PeterVan driessche Peter
17:04 31 Dec 22
Steeds snel door de keuring.En goede communicatieDoch vind ik dat men veel strenger moet zijnop z platen zowel op de openbare weg als in de stationsMa typisch België he
Ingrid KenensIngrid Kenens
21:50 02 Dec 22
Heel vriendelijke mensen, wel onderbemand blijkbaar dus het ging niet zo goed vooruit. Het uur van afspraak kon dus niet nagekomen worden en je moest tussen de verschillende keuringen wel lang wachten eens als je binnen was.
Johan AndriessenJohan Andriessen
06:22 26 Oct 22
Met afspraak redelijk vlot door de verschillende meetposten geraakt. De herkeuring liep wel wat stroever omdat er geen mogelijkheid is om snel buiten te geraken eens je mee in de rij zit.
cahit kalemcilercahit kalemciler
09:28 28 Jul 22
Mijn auto werd afgekeurd omdat de standlichten niet brandde. Het probleem is, de auto heeft geen standlichten maar wel led dagrijlichten. De controleurs had dit niet eens door 🤣🤣 Dus voor niks tijdverlies + geldverspilling... Ik nodig iedereen uit om zn taak deftig te oefenen!!!!!
Sjoera RoggemanSjoera Roggeman
08:01 07 Jul 22
Als je een afspraak probeert te maken, is de eerstvolgende beschikbare datum zo ver in de toekomst dat dit voorbij de uiterste keuringsdatum is. Aanschuiven in de rij zonder afspraak dan maar. 3 uur later eindelijk buiten, nadat ik een dag eerder bij mijn eerste poging na een half uur wachten weg werd gestuurd wegens te druk. Zwaar onderbemand dus.
js_loader

Voor wie is de autokeuring Hoboken interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de wijde omgeving van Hoboken kan hier terecht.

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Hemiksem

Autokeuring Schelle

Autokeuring Kruibeke

Autokeuring Zwijndrecht

Autokeuring Niel

Autokeuring Aartselaar

Autokeuring Edegem

Autokeuring Beveren

Autokeuring Wommelgem

Autokeuring Rumst

Autokeuring Mortsel

Autokeuring Borsbeek

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar bevindt zich de schouwing van Hoboken?