Technische controle te Hoboken?

ADRES

P. Van den Eedenstraat 100
2660 Hoboken

Toegang autokeuring P. Van den Eedenstraat 100, Hoboken
Toegang autokeuring P. Van den Eedenstraat 100, Hoboken. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 17u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke keuringen zijn toegestaan in Hoboken?

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Periodieke keuring

Herkeuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

Keuring CNG

Oldtimer keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Pol F.
Ik rijd met een LPG wagen. Bij de aankoop wist ik niet dat hiervoor een specifieke jaarlijkse technische controle nodig was. Daarom maak ik nu elk jaar een online afspraak voor de LPG keuring van mijn auto. Op die manier win ik tijd.
Olga B.

Veel gestelde vragen

U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan gemakkelijk en snel online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen bij de jaarlijkse technische controle van uw wagen.

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is P. Van den Eedenstraat 100 te 2660 Hoboken.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op elke maandag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur. Op deze manier kan u ook later in de avond een afspraak maken.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Nee, dit station is nog niet uitgerust om motoren te keuren.Vind alle uitgeruste stations op de pagina gewijd aan de motorkeuring.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Hoboken

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Hoboken
3.7
Gebaseerd op 1253 beoordelingen
powered by Google
Gino JanssenGino Janssen
06:53 06 Feb 24
Strondbedijf..... ga je een half u voor opening aan de pport staan. Zie je dat er al ruim 20 autos aan het wachten zijn. Rij je mee binnen worden de papieren van de wagen gecontroleerd. En word je afgewezen omdat keuring voor verkoop enkel op afspraak is. Hier heb ik bijna 2u verscheten voor piet snot.
BluemillBluemill
19:00 01 Feb 24
Abdelilah HamamouAbdelilah Hamamou
08:50 30 Jan 24
Sonja Van PeltSonja Van Pelt
07:52 29 Jan 24
Linda VergauwenLinda Vergauwen
07:47 26 Jan 24
5 sterren voor de keuring zelf. De mensen waren er heel vriendelijk en werkten goed door. Spijtig genoeg heb ik heel lang moeten aanschuiven, bijna 3 uur. Vooraf online reserveren was ook geen optie want al meer dan 2 maanden wachten.
Davey Van den EyndeDavey Van den Eynde
14:03 27 Dec 23
4 uur aanschuiven 😂 afspraak maken is aangeraden. 🤭 wel zeer vriendelijk personeel 🤗👍
Jean DugardynJean Dugardyn
09:36 21 Dec 23
Leila TakhrifaLeila Takhrifa
19:09 19 Dec 23
Ludo AndriessenLudo Andriessen
09:22 17 Dec 23
Zeer snel aan de beurt en vriendelijk personeel
chao huchao hu
09:42 16 Dec 23
Marc VerlindenMarc Verlinden
16:13 14 Nov 23
Cassiers MarcCassiers Marc
10:12 14 Nov 23
Ik heb 4uur moeten aanschuiven en nochtans waren er geen rijen om aan te schuiven maar blijkbaar zijn ze daar met weinig personeel! Het is echt schandalig dat dit de dag vandaag nog kan in belgië. Je moet er al een dag verlof voor nemen zo lang duurt het daar en je zit daar uren in je auto in de kou,je krijgt er nog gratis vetkoudheid bij. Al de mensen die daar aan het aanschuiven waren er niet over te spreken,volgend jaar ga ik naar een andere autokeuring want dit is er gewoon over.
Annelies ZwertsAnnelies Zwerts
15:57 13 Nov 23
Online een afspraak gemaakt om 16u30. Daar aankomen om 16u20 en te horen krijgen dat je niet meer binnen mag (ondanks een gemaakte afspraak) omdat het vandaag ‘in het honderd is gelopen’. Heel jammer dat ik hierdoor het risico loop te laat gekeurd te worden, een boete riskeer en alsnog zonder afspraak moet gaan en uren moet aanschuiven.
gino benoodtgino benoodt
22:49 10 Nov 23
Badshah MaeedBadshah Maeed
06:45 26 Sep 23
Tom SlootsTom Sloots
05:23 25 Sep 23
Niet meer van deze tijd, die ellelange rijen...
Joris Van de PerreJoris Van de Perre
01:32 24 Sep 23
Tahiri AbdelazizTahiri Abdelaziz
18:58 23 Sep 23
Goede service
Dima TrofimovDima Trofimov
05:24 20 Aug 23
Patrick De MaesschalckPatrick De Maesschalck
17:00 18 Aug 23
Nancy De LaetNancy De Laet
07:14 14 Aug 23
Norbert RozsiNorbert Rozsi
18:47 11 Aug 23
Murat sarizeybekMurat sarizeybek
05:44 09 Aug 23
Vriendelijk medewerkers.
Tony Op de WeerdtTony Op de Weerdt
08:00 25 Jun 23
Had afspraak om 8 uur...kwam aan gereden en er stonden er al aan te schuiven voor mij die om 9 uur moesten komen dus .... chaotisch. Bij mijn herkeuring van de lichten ...even binnen rijden op vak herkeuring ...stond op plaats 2 heb daar nog 2 uur gestaan ....hopeloos ... Organisatie trekt op niets ... Laat ons de auto controle afschaffen is alleen maar geldklopperij en chaotisch .
Wesley VerhoevenWesley Verhoeven
17:23 22 Jun 23
Na bijna 6u ben ik er terug buiten geraakt... eens ze de controle bezig zijn wel gaat het goed vooruit. Dikke 👍 voor techniekers, 👎 voor de absurde wachttijden.
Guy Van LeuvenGuy Van Leuven
08:40 21 Jun 23
Gaat geen meter voorruit ... oneindige wachtrijen ... 2 uur aanschuiven voor 3 auto's, en staan er nog 3 voormij tot de poort. Heel spijtig dat ik één ster moet geven, was eigenlijk al één teveel.
TaeBE BETaeBE BE
18:40 08 Jun 23
Buiten die wachttijden van 2,5 uur zonder afspraak, was het voor de rest wel aangenaam en vriendelijk personeel. Volgende keer maar eens een afspraak maken zeker, anders kun je mee lang aanschuiven. Maar ik denk dat het overal wel zo het geval is zeker met den dag zoals vandaag ?!?!...
Conny De DeckerConny De Decker
12:40 09 May 23
Rond 7 h vanmorgen aangekomen. Om 11.30 h was het eindelijk mijn beurt voor keuring. Personeel neemt zijn tijd( om wat rond te lopen). Als cadeau voor mijn geduld een rode kaart gekregen één lampje van mijn drie stoplichten brandde niet. Ze waren zo vriendelijk om mij nog eens uit te nodigen om te komen aanschuiven ' binnen de twee weken'. Ik kan niet wachten was zo leuk om bijna 5h in mijn auto te zitten niksen.
Catia DQCatia DQ
12:05 08 Apr 23
Te lang aanschuiven boertig bediening bij de eerste ingang echt onbeschoft gooien met papieren en geen manieren om iemand aan te spreken nadien bij controle zelf wel vriendelijk mensen top.
Tom PasTom Pas
12:48 31 Mar 23
Kafka, kan niets anders bedenken.Mijn lichten stonden te laag afgesteld, afgekeurd rood.Ik ga onmiddellijk naar de garage op 200m van de keuring waar mijn lichten gecalibreerd worden.In de rij herkeuring krijg te horen dat ze de wagen niet kunnen herkeuren met dezelfde kilometer stand. Moet de blok omrijden( woonwijk).Terug in de rij...Rechter lamp staat nu te hoog.Ik betaal 15€.Terug naar dezelfde garage waar de man mij laat zien dat de lichten perfect afgesteld staan.Ik roep aangekomen de stationchef erbij om het probleem aan te kaarten.Onze machines zijn in orde verteld hij me. Het ligt aan u garagist.Ik vraag hem, moet ik dan nogmaals betalen moesten ze weer verkeerd staan.Hij zegt me duidelijk dat hij daar dan een mouw kan aanpassen.Ik schuift aan, nu krijg ik wel goed nieuws t'is inorde. Maar kunnen de papieren niet geven met de zelfde kilometer stand.Weer blokje om. Weer 15€ te betalen.Ik roep de stationchef erbij om dit aan te kaarten.Hij wou niet voor mij Frauderen, en het probleem kon niet bij hen liggen...terwijl ik het net allemaal zag gebeuren.Dit grapje kostte me ook 3 1/2u🥲hem, ik moet toch niet terug betalen wanneer het niet zo zou blijken.Ik wacht weer in de rij...nieuwe afkeuring, weer 1 km moeten rijden...weer de blok om.De lichten w
Rachida AbdellatiRachida Abdellati
08:36 17 Mar 23
2,5u aanschuiven voor de jaarlijkse keuring, ik heb zo goed als geen woorden voor! En het ergste is dat ik nog niet aan de beurt ben…Als je dan vraagt aan de toezichthouder hoe lang het ongeveer nog wachten is hij je gewoon negeert. Wauw…. Bij Hoboken kunnen ze nog iets leren van omgangsvormen van hun collega’s in Willebroek.Hier kom ik nooit meer!
Stefan DetrezStefan Detrez
10:03 24 Feb 23
Ontspannende en extra lange wachttijden - iedereen wordt hier vanzelf blij.Het situationeel bewustzijn van sommige bezoekers is schabouwelijk: ruimte laten voor niks, terwijl anderen op de straat staan aan te schuiven. Ja, achter Kontich wonen geen mensen!Vriendelijk personeel dat voortaan 'het/dat papier' zegt en niet meer het foute 'die papir'.
Rudy StruyfRudy Struyf
15:54 22 Feb 23
Heel lange wachttijden ( 5 uur) foto is genomen toen ik al op het gebied van de auto controle was
Leen JacobsLeen Jacobs
07:15 02 Feb 23
Ongeloofelijk traag zijn ze hier. Je moet 40 minuten wachten om twee plaatsjes op te schuiven. Mensen hebben betere dingen te doen als een halve voormiddag aan te schuiven bij de keuring…
Serge RoegiestSerge Roegiest
07:53 16 Jan 23
Was op afspraak, maar ik was al terug buiten voor ik daar moest zijn. Supersnel en vriendelijke mensen.
hilde nicasihilde nicasi
11:13 14 Jan 23
Ik kreeg rode kaart voor de lichten die foutief afgesteld zouden zijn. Toen ik dat later op de dag bij Auto5 liet repareren, bleek ik de 9de die dag bij Auto5 te zijn met deze opmerking, terwijl ze dit normalerwijze maar zeer uitzonderlijk als vraag krijgen. Vreemd ...
Van driessche PeterVan driessche Peter
17:04 31 Dec 22
Steeds snel door de keuring.En goede communicatieDoch vind ik dat men veel strenger moet zijnop z platen zowel op de openbare weg als in de stationsMa typisch België he
Ingrid KenensIngrid Kenens
21:50 02 Dec 22
Heel vriendelijke mensen, wel onderbemand blijkbaar dus het ging niet zo goed vooruit. Het uur van afspraak kon dus niet nagekomen worden en je moest tussen de verschillende keuringen wel lang wachten eens als je binnen was.
Johan AndriessenJohan Andriessen
06:22 26 Oct 22
Met afspraak redelijk vlot door de verschillende meetposten geraakt. De herkeuring liep wel wat stroever omdat er geen mogelijkheid is om snel buiten te geraken eens je mee in de rij zit.
cahit kalemcilercahit kalemciler
09:28 28 Jul 22
Mijn auto werd afgekeurd omdat de standlichten niet brandde. Het probleem is, de auto heeft geen standlichten maar wel led dagrijlichten. De controleurs had dit niet eens door 🤣🤣 Dus voor niks tijdverlies + geldverspilling... Ik nodig iedereen uit om zn taak deftig te oefenen!!!!!
Sjoera RoggemanSjoera Roggeman
08:01 07 Jul 22
Als je een afspraak probeert te maken, is de eerstvolgende beschikbare datum zo ver in de toekomst dat dit voorbij de uiterste keuringsdatum is. Aanschuiven in de rij zonder afspraak dan maar. 3 uur later eindelijk buiten, nadat ik een dag eerder bij mijn eerste poging na een half uur wachten weg werd gestuurd wegens te druk. Zwaar onderbemand dus.
js_loader

Voor wie is de autokeuring Hoboken interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de wijde omgeving van Hoboken kan hier terecht.

Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Hemiksem

Autokeuring Schelle

Autokeuring Kruibeke

Autokeuring Zwijndrecht

Autokeuring Niel

Autokeuring Aartselaar

Autokeuring Edegem

Autokeuring Beveren

Autokeuring Wommelgem

Autokeuring Rumst

Autokeuring Mortsel

Autokeuring Borsbeek

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar bevindt zich de schouwing van Hoboken?