Op zoek naar de keuring in Geel?

ADRES

Lammerdries 7
2440 Geel

Toegang autokeuring Lammerdries 7, Geel
Toegang autokeuring Lammerdries 7, Geel. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke type autokeuringen zijn toegestaan in Geel?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

CNG keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Een geldig keuringsbewijs is ook van absoluut belang voor de verzekering van uw voertuig. Zonder geldig keuringsbewijs, mag men zich namelijk niet begeven in het openbaar verkeer! Dit is ten strengste verboden en er staan boetes op.
Daan van D.
Uw voertuig tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Vergeet dus zeker niet uw jaarlijkse controle.
Patricia De L.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Lammerdries 7 te 2440 Geel.

De schouwing in Geel is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur . Op maandag en donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur. Bekijk hoe je gemakkelijk een online afspraak kan maken.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Geel is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Geel

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Geel
3.9
Gebaseerd op 1680 beoordelingen
powered by Google
Axel monkeyAxel monkey
23:07 17 Aug 23
Carlos MaiaCarlos Maia
14:16 17 Aug 23
Gewoon een normaal keuringscentrum. De ingang kan beter worden verzinkt.
davy verstappendavy verstappen
07:15 16 Aug 23
Correct zoals het moet
greet berensgreet berens
05:21 16 Aug 23
Ik hou van thuis uit de life camera in de gaten. Als ik zie dat de rij kort is vertrek ik want ik moet een klein half uurtje rijden.En ja , niet lang aanschuiven 5 auto's voor mij. Auto weer goed gekeurd 😀
Luc De DeyneLuc De Deyne
19:47 15 Aug 23
Het personeel en de omgang met klanten, ronduit triestig.
mikel pitersmikel piters
10:02 23 Jun 23
Onvriendelijk, onbehulpzaaam aan de kassa. Voor de rest wel vriendelijke mensen
Chintamanee GreedharryChintamanee Greedharry
09:52 23 Jun 23
Ik heb maar 1 uur moeten wachten. Personeel leden beleefd en vriendelijk
Tom BerkmansTom Berkmans
16:36 24 May 23
Aangenaam verrast na heel mijn leven in het station in Hechtel geweest te zijn. Moet ik zeggen dat ze in geel veel vriendelijker, behulpzamer en vrolijker zijn. Zonder twijfel ook sneller in Hechtel Vallen ze bijna over hun eigen voeten van het slenteren. Heb ik hier niemand zien dien. Op afspraak na 15min. Terug weg wat ik in Hechtel niet kan zeggen. Sta je soms een uur na uw afspraak nog voor de garage poort.
Josée VandeperreJosée Vandeperre
15:02 02 May 23
Op afspraak is niet lang wachten, op 20 minuten buiten. Als ook de lichten worden door het personeel gedaan iets waar ik een henkel aan had, en niet graag naar de keuring ging. Ben weer voor jaartje gerust.
Viviane SaelenViviane Saelen
17:18 28 Apr 23
Een hulpvaardige medewerker heeft mijn auto grondig gekeurd 😃 enkel 2 opmerkingen... een gelukkige chauffeur en tot volgend jaar 😃
Ria JanssensRia Janssens
09:22 25 Apr 23
Heel vlot gegaan. Alles goed verlopen. Personeel heeft mij heel goed geholpen.
Rob HoltkampRob Holtkamp
19:28 10 Apr 23
Ondanks dat ik laat was, en de wachtrij volzet mocht ik toch nog aansluiten. Er werd zo snel en professioneel geweekt dat mijn auto toch nog gekeurd kon worden. In één woord: fantastisch!
René RitsRené Rits
19:40 21 Mar 23
Te horen gekregen dat mijn wagen volgend jaar er niet meer zal doorkomen ivm roet uitstoot??? Wagen is perfect in orde !!! Is een Euro5 en daarom?
Said BouhouchSaid Bouhouch
08:59 28 Feb 23
Niet vriendelijke, en sommige heel onbeleefd. Sommigen geloven dat ze de meesters van het universum zijn, zoals de vrouw die altijd buiten is.
Leen JanssensLeen Janssens
13:44 17 Feb 23
Deze morgen rond 6 uur stond ik in de wachtrij, bij de controle van de papieren bleek ik mijn keuringsbewijs te missen, auto even apart mogen zetten, aan de kassa duplicaat gaan halen en mij terug voor de rij mogen zetten. Snel, vriendelijk en goed geholpen geweest.
Christiaan WilmsChristiaan Wilms
18:13 02 Feb 23
m'n vriendin ging met mijn auto. ze kregen de motorkap niet open. met 3 mensen gekeken en kregen nog steeds de motorkap niet open. keuren ze de auto af. ik probeer 's avonds de motorkap te openen.. ging open zonder problemen. en daar laten ze jouw dan 15 euro voor bij betalen voor herkeuring..
Frits VandenboerFrits Vandenboer
08:30 19 Jan 23
Had vorig keuring laten doen afgekeurd lichtje crs brandeOnderdeel airbag en nadien stuurdoos lange wachttijdEn in die tijd nie mogen rijdenDus na 10weken meld k mij aanSta binnen En wa krijg k te horen je hebt tijd van 2 maanden overschredenGa je maar ginder aanschuiven(rij van 3uur) voor ganse keuringWat een geldklopperij 🙈🙈
Stijn DegezelleStijn Degezelle
09:46 24 Nov 22
Afspraak gemaakt ging vrij vlotjes.. Na mij stonden wel ineens 10 auto's aan te schuiven beetje vreemd als je een afspraak maakt.. Voor de rest krijgt iedereen daar op de keuring een cursus nors zijn naar iedereen dat binnen komt gereden precies 🤷🏼‍♂️ inclusief de kassa's.. Mja met te betalen ben je er van af en kan je er weer een jaartje tegen..
Stef & JolienStef & Jolien
12:55 20 Oct 22
Zeer, zeer onvriendelijke dame aan de kassa met een hoog pretentie gehalte. Echt boertig, geen voorbeeld op die plaats! Ik ken inderdaad inhoudelijk niet veel van autokeuringen, maar ik heb tenminste toch al geleerd dat ik met vriendelijkheid en behulpzaamheid veel verder kan komen. Ooit zal je de job van je leven vinden, vrouwke!
Tessa ClaesTessa Claes
08:39 16 Oct 22
Vorige keuring hebben ze de papieren van mijn auto meegegeven met de verkeerde persoon. Deze zijn nadien wel toegestuurd maar waren onvolledig. Omdat ik hier niks van ken had ik dit niet door. De keuring erop was ik afgekeurd omdat mijn papieren niet in orde waren. Ik heb hen uitgelegd dat ze dit zelf gedaan hebben, met de envelop waarin de papieren toegestuurd werden er nog bij, maar dat kon niet, want er is toen geen dossier opgemaakt. Ik heb hier nog een klacht voor aangemaakt maar ze antwoorden niet eens. Hun flater heeft mij 100 euro voor het verloren document gekost plus de herkeuring.
Bob CBob C
05:57 08 Sep 22
Met veel moeite een goeiemorgen. Onvriendelijk. Automechaniekers die niet te hard meer willen werken en niet beseffende dat ze eigenlijk gewoon een pestbelasting zijn van onze overheid. Gelukkig een groene kaart. Maar natuurlijk wel een kleine 50 euro lichter voor 7 minuutjes lummelen.
Peter HebberechtPeter Hebberecht
19:12 03 Oct 20
redelijk snel alles afgehandeld. Er word terwijl men wacht al gecontroleerd op papieren, en of je wel in de goede rij staat. Er werden toch verschillende voertuigen naar een andere rij gestuurd (die dan ook korter was) De keuring zelf, mag je niet meer bijwonen door corona maatregelen. Dit wil zeggen, "buiten wachten" Vandaag was het mooi weer, en was het leuk wachten in de zon. Maar wat als het regent en koud is..... hopelijk voorzien ze dan toch een afdak en wat verwarming.
js_loader

Voor wie is de autokeuring in Geel handig?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Geel kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Olen

Autokeuring Westerlo

Autokeuring Herselt

Autokeuring Laakdal

Autokeuring Meerhout

Autokeuring Balen

Autokeuring Mol

Autokeuring Dessel

Autokeuring Retie

Autokeuring Kasterlee

Autokeuring Ham

Autokeuring Lille

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de regio

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Geel?