Auto laten keuren in Deurne?

ADRES

Santvoortbeeklaan 34-36
2100 Deurne

Toegang autokeuring Santvoortbeeklaan 34-36, Deurne
Toegang autokeuring Santvoortbeeklaan 34-36, Deurne. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 17u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 19u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Voor welk type keuring kan ik naar Deurne?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

Keuring CNG

Oldtimer keuring

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Het is belangrijk om jaarlijks naar de controle te gaan me je wagen, zeker wanneer deze meer dan 4 jaar oud is. Maar ook in het geval van een aankoop van een occasie is een tweedehandskeuring verplicht. Ik moest mijn vriendin hier aan helpen herinneren.
Lionel R.
Je auto tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. Deze staat wordt gecontroleerd in het keuringsstation naar keuze.
Willemien V.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan gemakkelijk, eenvoudig en snel online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. Maak nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Santvoortbeeklaan 34-36 te 2100 Deurne.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op donderdag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur. Voorkom lange wachttijden en maak een online afspraak. U kan tevens voorrijden zonder afspraak.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Deurne is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Deurne

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Deurne
3.7
Gebaseerd op 1627 beoordelingen
powered by Google
Stefan MichielsStefan Michiels
17:47 17 Aug 23
Enrico Van Den BulckEnrico Van Den Bulck
17:02 17 Aug 23
- afspraak gemaakt zonder wachten meteen aan de beurt
Carina De KeyserCarina De Keyser
07:21 14 Aug 23
Wolfgang DriesWolfgang Dries
09:28 13 Aug 23
Ann ScheynenAnn Scheynen
12:47 11 Aug 23
Awel , velen zagen van amai onvriendelijk en dit en dat . Maar ik moet zeggen ze waren allemaal heel tof . 3 verschillende personen en heb aan alle 3 vragen gestelt , was allemaal geen probleem . Kwam mss door het mooie weer 😊 goede service 👍
Annette GiustiAnnette Giusti
14:56 15 Jun 23
Vreselijke autocontrole!!! Heb je een afspraak moet je nog kweet niet hoe lang wachten.die steward die dan het in zo gezegde goede banen moet leiden is gewoon zo degoutant en onvriendelijk!!!!als je iets vraagt waarom je moet aanschuiven in de rijstrook zonder afspraak terwijl je een afspraak hebt bijt bijna uw neus af!! Vriendelijkheid kost geen geld.grwoon degoutant service hier
Marc LambreghtsMarc Lambreghts
13:59 31 May 23
ik vind dat het erg veranderd is daar vriendelijk en behulpzaam personeel ik was goed gekeurd voor ik het wist en deze keer ging ik daar met een goed gevoel buiten en ik heb al heel wat keuringen achter de rug .Dus Jongens van de keuringen zo voort doen en dan zal jullie naam rap goed zijn dus nog is proficiat Groetjes marc lambreghts
Jc WitteJc Witte
23:42 27 May 23
Hoogtijd dat de keuring kan gebeuren bij de merkgarage door gekwalificeerd personeel.De huidige autokeuring is gewoon een lachertje. De wachtrij voor herkeuring is even lang als de 'gewone ' wachtrij...Dit zegt genoeg over deze gereguleerde oplichting. Dit heeft al lang niets meer met autoveiligheid te maken.
Mohamed YMohamed Y
08:40 22 May 23
RAMPZALIG qua organisatie. 5 uren zitten aanschuiven om auto te keuren.
Dafira MeroDafira Mero
05:31 22 May 23
Niet ideaal om zonder afspraak te gaan.Heb de hele dag daar aangeschoven, wat het risico is als je zonder afspraak komt.Des ondanks waren super vriendelijk personen die mijn voertuig onderzochten.Tip: maak een afspraak ander moet je Noordeelaan, Brasschaat of Turnhout nemen. Ze gingen veel sneller vooruit, (check live cam).
Marie LawijtMarie Lawijt
10:28 04 May 23
Op een week met 3 wagens van zelfde leeftijd type en brandstof en toch 3 volledig verschillende prijzen 😱Naar mijn mening doen ze maar wat Nergens prijslijsten te zien dus ze kunnen doen wat ze willen
Renata van LievenoogenRenata van Lievenoogen
06:50 20 Apr 23
Als je goed uit bed kan en vroeg gaat ben je redelijk snel geholpen. Service is ok .Meestal vriendelijk personeel, ik kom er al 20 jaar
Tjerk MichielsenTjerk Michielsen
19:10 15 Mar 23
Ondernemend zoals allemaal tegenwoordig!Veel te lange wachttijden en als je een afspraak wil maken ben je sowieso te laat voor de einddatum! Hier moet dringend aan gewerkt worden.
Liesbeth SysmansLiesbeth Sysmans
10:23 03 Mar 23
Ik had een afspraakDus was op 50 minuten buiten. Wat nog lang genoeg is.
Christine VAN BORMChristine VAN BORM
14:44 02 Mar 23
3 uur wachttijd in de kou. (Afspraak maken ging een maand geleden al niet meer.) Ik stond trouwens al vóór 7 u te wachten.
Walter BruylandtsWalter Bruylandts
10:24 17 Feb 23
Zoals gewoonlijk lang aanschuiven, maar eens binnen vriendelijke en vlotte service
marc leirsmarc leirs
19:23 10 Feb 23
Eerste maal hier in Deurne op afspraak. Had mij vergist van uur maar deden daar niet moeilijk over. Wat mij opviel was vriendelijk personeel en goed georganiseerde arbeid. In ieder geval vlotter als in Sint Job waarschijnlijk omwille van meer personeel.
Bob DebouwerBob Debouwer
14:45 25 Jan 23
Vriendelijk. Wél vroeg naar autokeuring gaan, gaat om 07hr00 open. Anders duurt het uren van aanschuiven. Ik was er om 06hr15 en was reeds de 10de, op een uurtje ervan af na opening om 07hr00.
Arne CremersArne Cremers
15:47 06 Dec 22
Verwarrende signalisatie voor afspraken en herkeuring, alle klanten in de war 's ochtends, weinig empathische medewerkers: ze sturen je terug helemaal achteraan in de rij als je je vergist hebt na al een uur wachten.
jozef geertsjozef geerts
16:43 04 Dec 22
Stond 3de wagen en duurde toch 3uren was hopeloos op lijn6 men liet wagen post voor en dan nog camion van van pelt voor
maximmaxim
20:07 05 Nov 22
Lang moeten wachten 4u30Volgende keer best een afspraak makenMaar goede service van het personeelEn een groene kaart wat is 4u30 per jaar ook uiteindelijk
Mohamed AargoubMohamed Aargoub
13:19 04 Oct 22
Oktober 2022Nu met de nauwkeurigere toestel nl. deeltjesteller, worden meerderheid van de diesel voertuigen afgekeurd, zelfs een nieuwe wagen - euro 6 - met zeer beperkt km stand wordt afgekeurd. Een verantwoord persoon die alles doet wat nodig is om de wetten te handhaven, die jaarlijks zijn auto onderhoudt, krijgt nu van de keuringcentrum een afkeuring als antwoord.De test is onbetrouwbaar en is véél te streng omdat de resultaten sterk kunnen afwijken door verschillende redenen, vb lange wachttijden met als gevolg niet voldoende verbranding ,…Normaliter als u wagen wordt afgekeurd krijgt men 15dagen de tijd om deze te herstellen. Nu met deze afkeuring krijgt men 3maanden de tijd om u roetfilter te reinigen en/of te vervangen dat enorme kost met zich meebrengt.Garagisten kunnen zelfs niet de garantie geven dat na de reiniging en/of vervanging de wagen wordt goedgekeurd, hiernaast beschikken de garagisten niet over deze toestel (kostprijs vanaf €5000).In deze hedendaagse economische crisis is het niet rechtvaardig om inwoners dieper in de schulden te brengen door onnodige kosten op te dringen. Vandaar deze klachtbrief dat ook gericht is aan Departement Mobiliteit en Openbare Werken, kan ik hierbij mij niet neerleggen om het roetfilter die in een goede staat is te vervangen!Want ik en zoals de meeste inwoners van stad Antwerpen kan ik me niet akkoord verklaren.
Linda FleurackersLinda Fleurackers
18:41 29 Jul 22
Autokeuring : ik stond vanaf 15.10 te wachten... keuring sluit om 17 u...om 15.50 weggestuurd ondanks feit dat er niet veel wagens stonden aan te schuiven !! Ramp... traag... en... vriendjespolitiek zo lijkt het wel !!! Pas dan jullie website aan als je veel vroeger sluit... zo vermijd je dat mensen toch tot daar komen als ze jullie lifecam bekijken en jullie uiteindelijk iedereen wandelen sturen... met een pretentieus machtgebaar...schande !! Warm en vrijdag voor iedere werkende mens die dan ook speciaal verlof neemt !!!
leenleen
20:57 26 Nov 21
Een goede tip maak een afspraak want dan gaat het snel. Ik was om 6.45 al daar en het was al aanschuiven terwijl het pas opengaat om 7.00u. Er word altijd netjes geritst. De mensen met afspraken hebben voorang dus heb wel een dikke 2,5uur overgedaan toen alles afgerond was. Dus neem best een vrije dag voor de autokeuring zo heb je geen stress! Het was wel allemaal goed georgannisseerd een dame wacht je op en geeft je verdere instructies de mensen die er werkten waren heel vriendelijk!!! Ik kom hier al enkele jaren en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad.
js_loader

Voor wie is de autokeuring in Deurne interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de buurt van Deurne en Antwerpen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Wijnegem

Autokeuring Schoten

Autokeuring Wommelgem

Autokeuring Mortsel

Autokeuring Edegem

Autokeuring Borsbeek

Autokeuring Boechout

Autokeuring Schilde

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Deurne?