Autokeuring Antwerpen Noorderlaan

ADRES

Noorderlaan 34-36
2060 Antwerpen

Toegang autokeuring Noorderlaan 34-36, Antwerpen
Toegang autokeuring Noorderlaan 34-36, Antwerpen. Bron: GoogleEarth. Klik om uw route te berekenen

Openingsuren

Maandag 7u00 - 19u00 | Dinsdag 7u00 - 17u00 | Woensdag 7u00 - 17u00 | Donderdag 7u00 - 17u00 | Vrijdag 7u00 - 17u00

Welke autokeuringen zijn toegestaan te Antwerpen?

Periodieke keuring

Herkeuring

Tweedehandskeuring

LPG/CNG keuring

Oldtimer keuring

ADR-keuring

CEMT-keuring

APK-keuring (Nederland)

Waarom is het belangrijk om uw wagen te keuren?

Uw voertuig tijdig laten keuren is in de eerste plaats van groot belang voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers. Een wagen in goede staat is pak veiliger in het verkeer. De staat van uw wagen wordt gecontroleerd in het keuringscentrum van uw keuze.
Patrick S.
Ik had een tweedehands wagen aangekocht, maar ik was niet op de hoogte dat deze net 4 jaar oud was. Daarom heb ik meteen een online afspraak gemaakt voor de autokeuring van Antwerpen omdat ik op die manier zeker ben van de veiligheid van mijn occasie.
Lena P.

Veel gestelde vragen

Uiteraard! U kan een afspraak maken voor de autokeuring. Dit kan online. Het wordt ten zeerste aangeraden. Op die manier vermijdt u lange wachtrijen. In tijden van Corona schakelen vele keuringscentra over naar enkel controles en keuringen op afspraak. Maak dus nu uw afspraak online!

Via de webcam van het station kunt u de drukke periodes controleren.

Het adres is Noorderlaan 34-36 te 2060 Antwerpen.

Het keuringscentrum is elke werkdag open van 7 uur tot 17 uur. Op maandag is het keuringscentrum zelfs open tot 19 uur.

Het keuringsstation  van Antwerpen-Noorderlaan bevindt zich in de Lage-Emissiezone (LEZ) van Antwerpen. Raadpleeg de website www.slimnaarantwerpen.be om te bekijken of uw voertuig toegelaten is. Indien niet, kan u een afspraak maken bij de keuringscentra te Deurne, Hoboken of Brasschaat.

Om een tweede of derde keuring (en dus extra kosten) te vermijden, is het aangeraden om goed voorbereid naar de autokeuring te komen. Zorg er voor dat de wagen leeg, net en ordelijk is. Klik de gordels vast. Zorg ook voor een correcte bandenspanning. Er moet een verbandkistje, fluorescerend hesje, gevarendriehoek en brandblusapparaat aanwezig zijn in het voertuig. Het chassisnummer moet eveneens goed leesbaar zijn.

Breng het gelijkvormigheidsattest en inschrijvingsbewijs van de wagen mee. Alsook de groene kaart van de verzekering. Breng best ook het laatste keuringsbewijs en uw uitnodiging voor controle mee.

Ja, het station van Antwerpen is uitgerust om motoren (motorfietsen, driewielers en vierwielers) van meer dan 125CC te keuren. Een afspraak is vereist.

Hoe bereid ik mijn bezoek aan de autokeuring voor?

Er zijn enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden alvorens een afspraak te maken bij het keuringsstation. Neem deze zaken in acht en vermijd op deze manier een tweede, of derde bezoek aan het keuringscentrum. Zorg dat u alle nodige documenten bij de hand hebt, zoals rijbewijs, inschrijvingsbewijs en verzekering. De enige verplichte verzekering in België is de burgerlijke aansprakelijkheid. 

 

Verzeker uw voertuig!

Een BA verzekering is een verplichte verzekering die je dient af te sluiten voor elk voertuig die je inschrijft bij de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen (DIV). Daarnaast is het van belang dat uw wagen in goede staat is. 

 

Controleer uw wagen!

Vaak wordt geopteerd om eerste een bezoek te brengen aan een garage voor een onderhoud zodoende dat u niet voor verrassingen komt te staan. Is uw wagen afgekeurd en wenst u een nieuwe of tweedehandse auto te kopen? Bijgevolg is het raadzaam om de verschillende autoleningen op de markt te bekijken en te vergelijken. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Wat gebruikers vinden van het keuringsstation Antwerpen

Over reviews: Heel vaak komen de reviews die je op Google Review vindt van HYPER “tevreden” en “ontevreden” klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen! Vergeet niet uw mening te geven na uw bezoek!

Autokeuring Antwerpen-Noorderlaan
3.9
Gebaseerd op 1454 beoordelingen
powered by Google
Spot-on visualsSpot-on visuals
13:45 03 Feb 24
Vriendelijk en correct
Conny Van den BoschConny Van den Bosch
08:51 03 Feb 24
Was er vlug buiten en vriendelijk tegenover vroeger.
Serge Van AerschotSerge Van Aerschot
11:25 02 Feb 24
danny vanpaeschendanny vanpaeschen
08:05 01 Feb 24
Is mijn 20ste jaar met dezelfde auto.Deze keer zat het echt mee.Ik kwam aan om 7.15h en een uurtje later was ik erdoor. Zonder afspraak.Toffe sfeer.Een vriendelijke lach doet veel.Groen was mijn kaart, de beste kleur 😉Tot volgend jaar dan maar.
brahim bbrahim b
21:58 28 Jan 24
Communicatie is soms voor sommige werknemers zo zwaar en moeilijk. Doen ze hun werk niet graag of ligt de werkdruk zo hoog dat ze niet kunnen praten?.
Liebwin van LilLiebwin van Lil
11:36 23 Dec 23
Pascal De MulderPascal De Mulder
08:43 23 Dec 23
Koen Van der VenneKoen Van der Venne
22:09 22 Dec 23
Roxanne VerpoortRoxanne Verpoort
16:17 17 Dec 23
Satya MekalaSatya Mekala
16:43 12 Dec 23
Uitstekende en snelle service
VANDEN EYNDEN WERNERVANDEN EYNDEN WERNER
22:13 13 Nov 23
Blote passage
Martine SoebertMartine Soebert
10:31 12 Nov 23
3u moeten wachten.. schandalig!
Jo BéJo Bé
15:54 10 Nov 23
Elk jaar een paar keer over de vloer. Telkens goed behandeld door diverse joviale kerels. Niks te klagen en de man die eind 2022 'met plezier' mijn Saab TX (mee-)keurde voor verkoop is inmiddels (11/2023) zelfs een beetje een 'maat' geworden... 😉
martina macismartina macis
12:10 10 Nov 23
In de avond soms afspraken in kortetermijn zijn vrijgegeven, waarschijnlijk voor afspraak annulatie. Beter checken en een afspraak maken, er is een lange wachtrij al om 7u. Personeel vriendelijk, professionele en plaats job wel georganiseerd.
Robbie StruyfRobbie Struyf
18:53 09 Nov 23
Hugo RochaHugo Rocha
16:59 29 Sep 23
Iskra R.Iskra R.
16:59 27 Sep 23
Roger De LEEUWRoger De LEEUW
20:06 20 Sep 23
Tom CapponTom Cappon
14:29 20 Sep 23
De wachttijden zijn buiten proportie! Je moet eigenlijk een dag verlof opnemen! Online afspraak maken moet je ook maanden op voorhand doen! Dit is niet de fout van het personeel! Personeel Antwerpen Noorderlaan was correct!
Jan De BleserJan De Bleser
10:11 19 Sep 23
Peter Van RaemdonckPeter Van Raemdonck
08:21 16 Aug 23
Vlotte en correcte afhandeling.Ik ,as wel op afspraak.
Srdan RisticSrdan Ristic
07:48 16 Aug 23
Freddy BoulezFreddy Boulez
07:21 16 Aug 23
De keuring was goed maar een echte schande van 7.10u tot 10.35u staan wachten . Bericht gekregen in juni via ebox en kon dan pas vanaf 12.9 afspraak maken en mijn keuring moest voor 26.8.Ze zouden beter ineens een datum geven wanneer je kan gaan dan de mensen zo onnodig te laten aanschuiven.
DiegoDiego
13:07 15 Aug 23
Petru Reymond GuțiPetru Reymond Guți
06:03 14 Aug 23
Alles perfect
Pascale HendrickxPascale Hendrickx
00:21 18 Jun 23
Lang aanschuiven. Desondanks de drukte zéér vriendelijke medewerkers. Ik kom hier al meer dan 30 jaar... nog maar 1 keer een ´minder´ attente controleur gehad.
Eric GyselenEric Gyselen
06:06 16 Jun 23
Hopeloos : 4 uur aanschuiven, want tijdig een afspraak maken lukt niet. Toen er nog 5 auto's voor mij stonden heeft het nog 1u40 minuten geduurd alvorens ik aan de beurt was.Er worden slechts 4 lijnen gebruikt van de beschikbare 8 , dat gecombineerd met de pertinente onwil van het personeel om op een normaal ritme te werken maakt van dit keuringsstation het traagste van allemaal.Enkel de kassa werkt goed want daar draait het om : geld verdienen als monopolist , service is van geen tel.Hoe sneller deze wantoestanden worden gestopt door de politiek hoe beter.
Bert AertsBert Aerts
17:23 18 May 23
Elle lange aanschuifrijen, geen systeem. Duur.Aanschuiven van 8tot 15.48, keuring zelf 38 minuten, om 16.42, mogen betalen.
iphone priloiphone prilo
15:18 11 Apr 23
De heren van de keuring vonden het kunnen van de poort om binnen te rijen tot einde om heel de tijd gas te geven met mijn Golf GTI. En wanneer ik zei om te stoppen met onnodig gas te geven op neutraal krijg ik als antwoord: “Das toch plezant om da geluidje te horen.” Maar allee allemaal goe en wel maar dan durven ze mij rood te keuren omdat mijn middendemper niet in orde was terwijl deze degelijk vorig jaar goed gekeurd was. Mensen zoek ne andere keuring want menne naft heeft uiteindelijk meer gekost dan de keuring. Bende ongeschoolde dat daar werken. En da al na 4uren in de wachtrij te staan zelf geen sympathie getoond en alleen maar onnodig gas gevenop de lichten toestel, schokdempertest en remmentest, WAAROM?
Wim OyenWim Oyen
06:55 07 Apr 23
Lange wachttijden, 3 uur aanschuiven.Eens je aan de beurt bent gaat het vlot.Blijkt dat ze maar op de helft van hun capaciteit werken, twee keuringslijnen liggen er uit wegens technische mankementen aan de hefbruggen.
Filip StruyvenFilip Struyven
05:33 29 Mar 23
4u om je auto te laten keuren is echt wel veel te lang... En dan vergeten ze nog je facturatiegegevens in te geven, zodat je aan de kassa nogmaals moet wachten om dit opnieuw in te geven, papieren aan te passen, .... Daarna merk je dat ze de trekhaak er niet op gezet hebben, dus nogmaals naar binnen om dit eerst bij de kassa na te vragen, dan de keurder te gaan zoeken die dit moet aanpassen (die dan de vraag stelt "heb je die wel nodig?"), dan weer aan de kassa wachten op eindelijk de juiste papieren...
Wim Van DyckWim Van Dyck
09:49 14 Mar 23
Woon op 1km er vandaan was ervoor naar de Limburg gereden veel betere service dan hier. Zeker kwa bestelwagens werk in de bouw kan ik er aandoen dat er gerief in ligt?
Vriendelijke medewerkers. Maar volle 3 u aanschuiven voor een vrij oppervlakkige controle van amper 15', is echt te lang ! Waarom geen afspraken mogelijk 6 maanden of langer op voorhand ?
stefan vaneyndestefan vaneynde
17:50 17 Feb 23
Te weinig plaats voor afspraken en dan op goed geluk gaan kost mij drie uur aanschuiven
Crash OverrideCrash Override
22:44 15 Feb 23
Meer dan 4u besteed aan een keuring van mn bedrijfswagen, tjah wat wil je als iedereen je maar voorbij steekt en het station dit maar laat gebeuren...
Ronald Van EyndhovenRonald Van Eyndhoven
10:17 27 Jan 23
Kon niet meer op tijd een afspraak maken. Dan maar 2h in de rij gestaan.
michel watermanmichel waterman
06:35 08 Nov 22
Met een herkeuring van een aanhangwagen voor het indificatieplaatje moest mijn auto ook gekeurd worden ? Ik mocht die aanhangwagen niet trekken omdat mijn trekhaak niet gekeurd was terwijl die van de fabriek geplaatst is, ik moet na de aankoop van mijn nieuwe auto terug naar de keuring voor de trekhaak te laten keuren ? De garage gaat toch naar de keuring ? Nu zou ik dus helemaal achteraan in de rij moeten aanschuiven om eerst mijn auto te laten keuren. Ik heb de remork afgepikt en gezegd dat ik zonder auto was gekomen ! Toen werd de aanhanger bekeken naar het plaatje en klaar. Moet de politie deze zaken niet onderzoeken ? En kan de garage de info niet geven dat deze niet oké is ?
Marc V.Marc V.
10:15 01 Nov 22
Snel en goed !Met of zonder afspraak keurig geholpen.
Salavat KabirovSalavat Kabirov
19:43 30 Jul 22
Deze vrijdag arriveerde vroeg in de ochtend om 05:45, was 5de in de rij.Tweede foto genomen om 06:15Het is beter om keuring op afsprak te doen.
Steven ThomasSteven Thomas
20:38 11 May 22
Altijd even wachten maar wel vriendelijk geholpen! 🤩
Cristiano Di MalfettiCristiano Di Malfetti
06:47 02 May 22
Zonder afspraak duurder de technische keuring van mijn voertuig mij (inclusief aanschuiven en afhalen keuringsbewijs) een 45-tal minuten - dit op een maandagochtend van 06:40 tot 07:25u terwijl het station om 7u effectief opent.Correcte behandeling.
js_loader

Voor wie is de autokeuring in Antwerpen interessant?

Iedereen die op zoek is naar een autokeuringscentrum in de stad Antwerpen kan hier terecht. Woont u in één van de onderstaande gemeenten of steden dan is dit keuringsstation voor u het meest interessant.

Of bent u vaak op de baan met de wagen dan kan u gemakkelijk een andere professionele of privé afspraak combineren met een bezoek aan deze autokeuring. Bijgevolg is het aangewezen om een online afspraak te maken om op deze manier kostbare tijd te besparen.

Autokeuring Stabroek

Autokeuring Kapellen

Autokeuring Zwijndrecht

Autokeuring Beveren

Autokeuring Kruibeke

Autokeuring Schoten

Autokeuring Aartselaar

Autokeuring Edegem

Autokeuring Borsbeek

Autokeuring Mortsel

Autokeuring Wijnegem

Autokeuring Wommelgem

Hoeveel kost een bezoek aan de autokeuring?

De basiskeuring van een voertuig kost 38,20€.

Raadpleeg onderstaande knop voor de tarieven van de andere keuringen.

Andere keuringsstations in de Buurt

Bent u vaak op de baan of onderweg naar een andere afspraak? Dan kan het vaak interessant zijn om uw bezoek aan de autokeuring te combineren.

Hieronder vindt u andere keuringscentra in de buurt.

Waar vind ik de autokeuring van Antwerpen?